Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou je ideálním pokrmem pro zimní měsíce, protože se připravuje v jednom hrnci a nabízí tak útulné a hřejivé jídlo. Tento recept, inspirovaný Zdeňkem Pohlreichem,...
Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem
Vařený hovězí jazyk je lahodné jídlo, které se skvěle hodí jako hlavní chod. V tomto receptu se podává s vařenými bramborami a kořenovou zeleninou, což zajišťuje lehkou a výživ...
Hovězí roštěná podle Pohlreicha
1 cibule. 2 lžíce sádla. 2 kyselé okurky. 2 polévková lžíce sardelové pasty. 2 polévková lžíce hořčice. ½ citronu. 50 - 100 ml smetany na vaření nebo ke šlehání. 2 čajové lžičky kapary. sůl. pepř. Způsob přípravy. Plátky roštěné naklepeme a po okrajích nařízneme, aby se při opékání nekroutily.
Podobné recepty jako Hovězí roštěná podle Pohlreicha
Dušené hovězí s restovaným bramborem
Toto jídlo se skládá z dušeného hovězího masa, které je připraveno na cibuli osmahnuté na olivovém oleji. Maso se nakrájí na menší kousky a během vaření se nechá hezky zatáhnout. K...
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky je lahodné a vydatné jídlo, které vyniká svou bohatou chutí a aromatickým základem. Příprava začíná vařením hovězích kostí, které dodají polé...
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce je výživné a chutné jídlo, které se připravuje z masa a cibule, které se spolu osolí a opepří. Do směsi se přidává červená paprika a r...
Pečený hovězí vývar s nudlemi s libečkem a petrželkou
Tento výjimečný hovězí vývar je ideálním jídlem pro chladnější podzimní dny. Jeho základem jsou dokonale upečené hovězí kosti a kvalitní maso, doplněné o bohatou porci kořenové zeleniny....
Hovězí Stroganov II.
Připravte si chutné jídlo Hovězí Stroganov II. podle našeho jednoduchého receptu. Tento pokrm nabízí jemné kousky hovězího masa v krémové omáčce, ideálně podávané s r...
Hovězí na zázvoru
Hovězí na zázvoru je pokrm připravovaný z naklepaného masa, které je ochuceno solí, pepřem a zázvorem, a poté obalené v mouce. Maso se krátce opeče na oleji, aby získ...
Vařené hovězí se zeleninou Pot au feu
Vařené hovězí se zeleninou, známé jako Pot au feu, je pokrm, který v sobě spojuje jednoduchost a gastronomickou vychytanost. I ti nejlepší kuchaři si občas rádi ulehčí práci a připraví všec...
Neobvyklá hovězí játra
Neobvyklá hovězí játra se připravují tak, že játra jsou nakrájena na čtyři plátky, které se zbaví blanek. Na každý z těchto plátků se pokládá anglická slanina a sýr,...
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Připravte si chutné jídlo z hovězího masa, které je ochuceno hořčicí a podává se na základě špeku spolu se zeleninou. Tento recept vám pomůže vytvořit vynikající pokrm, který...
Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi
Hovězí na dvojím zázvoru je lahodné maso, které je před přípravou důkladně nakrájeno na plátky a jemně naklepané. Poté je ochuceno solí a pepřem, a promazáno směsí čerstvého...
Klasické dušené hovězí se zeleninou
Klasické dušené hovězí se zeleninou je tradiční pokrm, který v sobě spojuje chuť masa a různých příloh. Tento recept, známý také jako staromódní hovězí guláš, se vyznačuje tím, že se ma...
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Hovězí nudličky po sečuánsku jsou lahodné jídlo, které spojuje jemné hovězí maso s bohatou chutí zeleniny a aromatických černých hub. Příprava zahrnuje namáčení hub ve vodě, a...
Paprikáš z hovězího masa
Paprikáš z hovězího masa je lahodné jídlo připravené z kostek hovězího masa a jemně nakrájené červené cibule. Pro jeho přípravu se používá směs koření, která zahrnuje...
Polévka z hovězí oháňky
Polévka z hovězí oháňky se připravuje tak, že oháňku nejprve opláchneme a následně ji vložíme do hrnce s mírně osolenou studenou vodou. Poté ji uvedeme do varu, přičemž během vaře...
Hovězí hustá polévka s bramborem a zeleninou
Hovězí hustá polévka s bramborem a zeleninou je vydatné jídlo, které zahřeje v chladných dnech. Jádrem této polévky je hovězí maso, které je nakrájeno na menší kousk...
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu je pokrm připravený z kvalitního hovězího masa, které je svázáno nití, aby si zachovalo svůj tvar během vaření. K dochucení se používají jemně nasekané lístky...
Hovězí Stew s oblohou
Hovězí Stew s oblohou je vydatné jídlo, které se připravuje v velkém hrnci. Základem je maso nakrájené na malé kousky, které se na oleji osmahne spolu s jemně nakrájenou cibulí, aby získa...
Dušené hovězí na hořčici a zelenině
Dušené hovězí na hořčici a zelenině je pokrm, který se připravuje z falešné svíčkové. Maso se nejprve tvaruje a převazuje, aby si po dušení zachovalo svůj kulatý tvar. Běh...
Hovězí plec pečená na zelenině
Hovězí plec pečená na zelenině je chutné jídlo, které se připravuje z masa, jež je před pečením pečlivě svázáno, aby udrželo svůj tvar. Tento špalek masa je prokládán klínky...
Debrecínský guláš II
Debrecínský guláš II je chutné jídlo, které se připravuje na opečené sádle. Základem je jemně nasekaná cibule, která se na tuku osmaží do zlatova. Poté se přidává ma...