Kohout pečený na celeru a cibuli recept
Špek a sádlo rozpustímea přidáme polovinu cibule a celer nakrájené na hrubo. Když cibule lehce zezlátne, přidáme kohouta a zasypeme zbytkem cibule. Ve vývaru rozmícháme hořčici a nalijeme na maso, aby bylo skoro potopené. Pečeme ze začátku na 200°C. Po půl hodině ubereme na 150°C a pečeme asi 2,5-3
Podobné recepty jako Kohout pečený na celeru a cibuli
Kohoutí menu recept
Postup přípravy. Z kohouta uvaříme silný vývar, což trvá asi 2 hodiny v papiňáku. Do vývaru nakrájíme maso z prsou a zavaříme zeleninu a bylinky. Než zelenina změkne, tak si připravíme knedlíčky. V míse smícháme máslo, žloutek, smetanu, mouku promíchanou s droždím, nastrouhaný sýr a kečup.
Podobné recepty jako Kohoutí menu
Polévka z kohouta
Do hrnce dáme očištěnou zeleninu, stehna z kohouta, pepř celý, nové koření, podle chuti osolíme a zalijeme vodou. Přikryjeme poklicí a vaříme do měkka. Polévku ocedíme, uvedeme do varu a přes cedník na halušky protlačujeme játrové knedlíčky. Přidáme nasekanou zelenou petrželku, nastrouhanou zeleninu
Podobné recepty jako Polévka z kohouta