Sdílet:

Pokrmům recept


Pokrmům recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Pokrmům, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Pokrmům. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Pokrmům receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Základní bílá omáčka
Uložit recept!
recepty
recepty

Základní bílá omáčka

Základní bílá omáčka (bešamel), se dá použít jako základ všech ostatních omáček (např. rajská, koprová, papriková). Připr...

Tzatziki
Uložit recept!
recepty
recepty

Tzatziki

Začneme tím, že si nahrubo nastrouháme oloupanou okurku. Z té pak vymačkáme všechnu přebytečnou šťávu. Nadrobno si naseká...

Červené zelí s jablky
Uložit recept!
recepty
recepty

Červené zelí s jablky

Skvělá verze přílohy z červeného zelí. Vhodné jako příloha k vánočním pokrmům, například ke kachně. Zelí umyjeme, cibu...

Vepřo knedlo zelo recept Jídlo.cz

Vepřo knedlo zelo patří k nepostradatelným pokrmům české kuchyně, který si získal srdce mnoha lidí jak v domácnostech, tak v restauracích. K získání osvědčeného receptu na tento oblíbený pokrm jsme se obrátili na šéfkuchaře naší oblíbené restaurace.

Podobné recepty jako Vepřo knedlo zelo Jídlo.cz

Vánoční rybí polévka z kapra s jikrami a mlíčím
Uložit recept!

Vánoční rybí polévka z kapra s jikrami a mlíčím

Vánoční rybí polévka je oblíbeným českým pokrmem, který se tradičně připravuje na svátky. Tento lahodný recept sdílí Jana, která přináší útulnou atmosféru českého Vánoce. Polévka se...

Karlovarský knedlík
Uložit recept!
recept
recept

Karlovarský knedlík

Karlovarský knedlík je snadná příloha, která skvěle doplní různé pokrmy. Jeho výjimečná chuť a mozaikový vzhled po nakrájení ho činí atraktivním. Nejčastěji se servíru...

Trippa alla romana – dršťky po římsku s rajčaty
Uložit recept!

Trippa alla romana – dršťky po římsku s rajčaty

Trippa alla romana, neboli dršťky po římsku s rajčaty, je starobylý pokrm, který dlouho zůstal v podstatě skrytý před širokou veřejností kvůli využití vnitřností. Dnes se k těmto tr...

Bramborové knedlíky
Uložit recept!

Bramborové knedlíky

Bramborové knedlíky jsou skvělou přílohou k tradičním českým jídlům. Vynikají zejména v kombinaci s masem a kysaným zelím, kde nabízejí báječnou chuť a dokáží zasytit...

Dušené červené zelí
Uložit recept!

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí je výživné a chutné jídlo, které se skvěle hodí jako příloha k tradičním českým pokrmům. Jeho chuť obohacují jablka, brusinky a badyán, což mu dodává vynikající aroma...

Anýzová kolečka
Uložit recept!

Anýzová kolečka

Anýzová kolečka jsou tradičním vánočním cukrovím, které se vyznačuje charakteristickou vůní a chutí díky anýzu, což je nezbytné koření v tomto období. Těsto je nadýchané a tvar...

Švestkové čatní recept
Uložit recept!
recept
recept

Švestkové čatní

Švestkové čatní je hustá omáčka původem z Indie, která má díky zázvoru mírně pikantní chuť. Tato omáčka obohacuje pokrmy o zajímavé chuťové nuance a skvěle se hodí k různým jídlům....

Bílá sangria
Uložit recept!
recept
recept

Bílá sangria

Bílá sangria je skvělou volbou pro ty, kteří hledají osvěžující nápoj k lehčím jídlům, jako jsou ryby, mořské plody nebo kuřecí maso. Je to ideální nápoj i pro ty, kteří...

Dušené bílé zelí
Uložit recept!

Dušené bílé zelí

Dušené bílé zelí je vysoce výživné a skvělým doplňkem k tradičním českým jídlům. Při jeho přípravě na husím sádle se zatahuje s cibulkou, což mu dodává vynikající chuť....

Křupavé bramboráky recept
Uložit recept!
recept
recept

Křupavé bramboráky

Křupavé bramboráky jsou zlatavé placičky, které okouzlují svou vůní česneku, kmínu a majoránky. Tato oblíbená klasika se připravuje z několika základních surovin, které...

Šťavnatá grilovaná zelenina
Uložit recept!
recept
recept

Šťavnatá grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina je skvělou volbou pro obohacení vašeho jídelníčku. Je nejen vynikající jako příloha, ale také jako hlavní jídlo. Doporučujeme ji servírovat s osvěžujícím jogurtov...

Hrušková bryja s plackami
Uložit recept!
recept
recept

Hrušková bryja s plackami

Hrušková bryja je chutná ovocná omáčka, která má své kořeny v tradiční české kuchyni. Vyrábí se z hrušek a obvykle se podává v kombinaci s bramborovými plackami. Tato...

Domácí kečup podle časopisu gurmet recept
Uložit recept!
recept
recept

Domácí kečup podle časopisu Gurmet

Tento domácí kečup je plný chuti zralých rajčat a voňavého koření, s jemně sladkokyselým nádechem, který dodá vašim pokrmům unikátní domácí kvalitu. Skvěle se hodí k různým jídlům a přin...

Tatarka ze zakysanky
Uložit recept!
recept
recept

Tatarka ze zakysanky

Tatarka ze zakysanky je chutný pokrm, který si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Vyniká svou jemnou a krémovou konzistencí, je perfektní jako dip nebo omáčka k různým jídlů...

Italský salát z červené řepy
Uložit recept!

Italský salát z červené řepy

Italský salát z červené řepy je osvěžující pokrm, který využívá červenou řepu, jež na první pohled vypadá jako běžná zelenina, avšak přináší řadu zdravotních benefitů. Tento sa...

Focaccia
Uložit recept!

Focaccia

Focaccia je klasický italský chléb z měkkého kynutého těsta, jehož příprava je velmi snadná. Skvěle se hodí jako příloha k nejrůznějším pokrmům, ale můžete ji také plnit podle svý...

Mrkvový salát s jablky a jogurtem
Uložit recept!
recept
recept

Mrkvový salát s jablky a jogurtem

Mrkvový salát s jablky a jogurtem je lahodný a zdravý pokrm, který kombinuje nastrouhanou mrkev s křupavými jablky a jemným jogurtem. Tento osvěžující salát je skvělou...

Zelný salát s mrkví a semínky
Uložit recept!

Zelný salát s mrkví a semínky

Připravte si lahodný a jemný zelný salát, který skvěle doplní různé bezmasé pokrmy. Tento salát se hodí například k knedlíkům nebo nokům s vejci. Je to zdravá a chutná volba, k...



×