Podzimní „VEPŘ“ speciál recept
Podzimní „VEPŘ“ speciál Colombo65 Přidat fotku Suroviny Porce: 4-6 40 dkg vepřové plecko (kýta,kotleta) 30 dkg vepřových jater 30 dkg vykrájených vepřových ledvinek 30 dkg vepřové srdce 20 dkg prorostlé slaniny 3 cibule 8-10 kuliček jalovce 1 balení koření Krkovička 4 bobkové listy 8 kuliček nového
Podobné recepty jako Podzimní „VEPŘ“ speciál
Podzimní „VEPŘ“ speciál fotografie 4
Podzimní „VEPŘ“ speciál Colombo65 Podzimní „VEPŘ“ speciál Colombo65 Předchozí Následující 1 z 3. Předchozí ...
Podobné recepty jako Podzimní „VEPŘ“ speciál fotografie 4
Vepřová krkovička ,,Speciál recept
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, cibule, olej, česnek, omáčka sojová, kečup sladký, paprika sušená sladká, cukr. Den předem si naložíme osolené plátky masa do oleje s česnekem. Druhý den do pekáče rozložíme plátky masa, potřeme marinádou a posypeme….
Podobné recepty jako Vepřová krkovička ,,Speciál
Vepřová panenka speciál recept
Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, máslo, sýr hermelín, smetana ke šlehání, petrželka, koření, vejce, strouhanka, sůl, pepř. Skleněný nebo jiný pekáč vymažeme celým máslem.Vepřovou panenku rozřízneme podélně, abychom vytvořili kapsu. Mírně ji naklepeme a osolíme,….
Podobné recepty jako Vepřová panenka speciál
Vepř na knoblauchu (česneku) recept
4 1 kg vepřové kýty 1 cibule 3 palice česneku (dle jejich velikosti) 2 mrkve 1 petržel přiměřeně nakrájené pažitky olej sůl pepř Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Vepř na knoblauchu (česneku)
Podzimní kotleta recept
Suroviny: kotleta vepřová, cibule, jablko, sádlo, olej olivový, máslo, sůl, pepř, cukr krystal, vývar zeleninový, šalvěj. Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme a na krajích nařízneme, aby se nekroutily při smažení. Opepříme, zakápneme olivovým olejem a odložíme na 24….
Podobné recepty jako Podzimní kotleta
Podzimní bagetky recept
Omládek zlepší kvalitu pečiva. Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu, kterou necháme na plechu nakynout. Před kynutím můžeme bagetku omoučit hladkou moukou a na plechu ji svrchu 2-3x lehce naříznout. Když bagety vykynou, upečeme je ve vyhřáté troubě (200°C/20-25
Podobné recepty jako Podzimní bagetky
Maso z vepře s chutí pepře recept
Suroviny: krkovice vepřová, petrželka, šťáva citronová, pepř citronový, koření provensálské, sůl, Maso jen lehce naklepeme a mírně osolíme. Připravíme se marinádu z oleje, citrónové šťávy a všech koření a naložíme do ní plátky masa. Maso v….
Podobné recepty jako Maso z vepře s chutí pepře