Grilovaná vepřová panenka s paprikami se sýrem podle Pohlreicha
Grilovaná vepřová panenka se zelenými paprikami a sýrem je skvělou volbou pro všechny milovníky chutného jídla. Toto maso se snadno připravuje a je zárukou úspěchu. Klíčem k zachování š...
Vepřová panenka podle Pohlreicha
Vepřová panenka podle Pohlreicha recept. Vepřová panenka pečená v alobalu je šťavnatá a její maso je velmi jemné a delikátní. Jako přílohu můžete zvolit bramborovou kaši. Ale klidně maso podávejte třeba se saláty, s opečenými bramborami nebo s dušenými luštěninami. Je to jen na vás.
Podobné recepty jako Vepřová panenka podle Pohlreicha
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem je pokrm, který si zamilujete pro jeho jemnou a šťavnatou chuť. Maso je marinováno v osvěžující bylinné směsi, což mu dodává j...
Vepřová panenka ve slanině
Vepřová panenka obalená ve slanině je lahodné a šťavnaté jídlo, které může snadno připravit každý doma. Klíčové je pečlivě dodržet správnou dobu pečení, aby maso zůstalo krásně j...
Plněná vepřová panenka
Plněná vepřová panenka je chutné a delikátní jídlo, které začíná přípravou vepřových panenek, které se nejprve odblaní a nakrájí na pláty. Takto upravené maso se osolí, opepří...
Poctivá gulášová polévka
Gulášová polévka je výbornou volbou na chladnější dny, kdy zahřeje a zasytí. Tato hustá a výživná polévka má tu výhodu, že po určitém odležení její chuť ještě vynikne a může kl...
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Zdeňka Pohlreicha
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem jsou ideálním pokrmem pro zimní večery. Tato česká varianta amerického pokrmu mac’n’cheese, tedy zapečených těstovin s intenzivně...
Panenka v listovém těstě
Panenka v listovém těstě je lahodné jídlo, které se připravuje z očištěného a umytého masa, jež je ochucené solí a marinádou připravenou z grilovacího koření, oleje a rozmačkaného čes...
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Připravte si lahodnou rybí polévku podle receptu Zdeňka Pohlreicha a vychutnejte si vynikající chuť tohoto pokrmu....
Toskánský vepřový sendvič s panenkou
Toskánský vepřový sendvič s panenkou je úžasné jídlo, které vzniká z pečeného kusu panenky, přičemž všechny ingredience jsou společně připraveny v troubě v alobalu. Výsledkem j...
Kančí se šípkovou omáčkou
Kančí maso s šípkovou omáčkou je skvělá volba pro milovníky zvěřiny. Tento recept nabízí delikátní kombinaci chutí, která vás v každém soustu překvapí. Na rozdíl od tradičního p...
Vepřový guláš - jak to dělam já
Vepřový guláš je výborné jídlo, které se začíná přípravou cibule, jež se nakrájí na hrubé kousky a zpění na pánvi. Přidáváme na kostky nakrájené maso, které se spolu s kořením orestuje,...
Panenka s pečenými žampiony a mrkví
Toto jídlo představuje šťavnatou panenku, která je pečlivě připravená a podávaná s lahodnými pečenými žampiony a mrkví. Nejprve je maso nakrájeno na porcce, poté se okoření solí...
VIDEO: Kulajda se ztraceným vejcem podle šéfa
Připravte si lahodnou českou kulajdu v kvalitní variantě podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Místo běžného vaření použijte světlou jíšku a silný kuřecí vývar, což dodá polévce bohatou chu...
Segedínský guláš z trouby s uzenou vůní
Segedínský guláš z trouby s uzenou vůní je chutné jídlo, které kombinuje maso nakrájené na kostky s paprikou a cibulí. Při jeho přípravě se maso opéká na rozpuštěném sádl...
Kuřecí játra na majoránce podle Zdeňka Pohlreicha
Kuřecí játra jsou často neprávem opomíjena, přičemž mají zajímavou strukturu a výjimečnou chuť, která si zaslouží pozornost. Tento recept představuje skvělý způsob, jak je při...
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha jsou kulinářským zážitkem, který dokonale spojuje chuť bylinek a česneku. Tento recept je vypracován do nejmenších detailů a n...
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Hrášková polévka podle Pohlreicha je chutný a jednoduchý pokrm, který nadchne jak dospělé, tak děti. Tato polévka se vyznačuje krásnou svěží barvou a je nejchutnější, když je připr...
Carpaccio z červené řepy podle Vency
Carpaccio z červené řepy je osvěžující a barevné jídlo, které se skládá z tenkých plátků oloupané červené řepy. Tyto plátky se podávají s marinádou, která je připravena z octa, cukru a s...
Jogurtové palačinky podle Iduun
Jogurtové palačinky podle Iduun jsou lahodné a nadýchané pochoutky, které se snadno připravují. Spojují hladkou mouku s jemným cukrem a pak se míchají s mlékem, vejci a krémovým jogurte...