Králík na víně recept
Necháme odležet v chladu cca 10 hodin. Králíka vyjmeme. Zeleninu s kořením a celou skořicí orestujeme na oleji, přidáme cukr a protlak. Restujeme, dokud cukr nezkaramelizuje. Zalijeme vodou, vložíme králíka a dusíme do měkka. Po změknutí vyjmeme maso.
Podobné recepty jako Králík na víně
Králík na víně s vepř. masem recept
Postup přípravy. Cibuli nakrájenou na kolečka, položíme na pekáč, na ni položíme králíka a okolo něj vepřové maso. Mezi maso vložíme pár bobkových listů, králíka osolíme, opepříme, položíme na něj česnek, kdo má rád - nakmínuje, podlijeme vývarem, červeným vínem a trochu pokapeme olejem nebo máslem
Podobné recepty jako Králík na víně s vepř. masem
Králík na víně se smetanou a játry
Králík na víně se smetanou a játry. Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je vhodná také smetanová omáčka a jako zpestření také restovaná játra na másle. 5,0 (1×) RubyRom. 2
Podobné recepty jako Králík na víně se smetanou a játry
Králík na víně
Mohlo by vám zachutnat. Králík na víně - recept: Omyté porce králíka potřeme solí a pepřem. Na rozehřátém oleji maso opečeme, přidáme majoránku, bobkový list, podlijeme vínem a vývarem. Dusíme pod.
Podobné recepty jako Králík na víně
Králík na víně II.
Podělte se s přáteli o recept. Králík na víně II. - recept: Naporcovaného králíka osolíme, opeříme, potřeme rozdrceným česnekem a hořčicí a opečeme zprudka na oleji. Poté ho vyjmeme a vložíme do zapékací mísy.
Podobné recepty jako Králík na víně II.
Voňavý králík nebo kuře s nádivkou
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli. 3. Králíka (kuře) naplníme připravenou nádivkou, otvor spojíme špejlí (jehlicemi), vložíme do pekáče s pokrájenou cibulí, podlijeme vínem a pečeme v předehřáté troubě dozlatova cca 60-90 minut (dle velikosti králíka, kuřete) na 180°C za průběžného přelévání šť
Podobné recepty jako Voňavý králík nebo kuře s nádivkou
Králík na víně a česneku recept
Do připravené marinády a česneku naložíme porce králíka, uložíme do lednice na 24-48 hodin. Cibule očistíme, nakrájíme i se slaninou na hrubší kousky, vložíme na dno pekáče, přidáme králíka i s marinádou a pod poklicí upečeme na 200°C, 60 minut.
Podobné recepty jako Králík na víně a česneku
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Postup přípravy. Králičí stehna protkneme slaninou a kousky česneku (bez zeleného klíčku uvnitř), osolíme a opepříme. Stehna prudce ze všech stran osmahneme na oleji s máslem. Pak stehna vložíme do pekáčku, přidáme nakrájenou cibuli, rozmarýn, česnek, trochu slaniny, výpek z pánve a nalijeme vývar d
Podobné recepty jako Králík na rozmarýnu a bílém víně
LAHODNÝ KRÁLÍK NA ČERVENÉM VÍNĚ recepty.cz
1. Králíka rozkrájíme na větší kusy. Maso protkneme částí slaniny a osolíme. Rozehřejeme tuk či máslo a maso ze všech stran opečeme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky a rozpustíme v kastrůlku. Přidáme trochu tuku a přisypeme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Když začne zelenina zlátnout, vl
Podobné recepty jako LAHODNÝ KRÁLÍK NA ČERVENÉM VÍNĚ y.cz
Moravský králík recept
Moravský králík. Pečený králík je skvělou volbou pro slavnostní večeři. Tento pokrm přináší dokonalé spojení intenzivní chuti česneku a šťavnatého masa králíka, který se vypeče do dokonalé zlaté krustičky. 4,7 (9×) toprecepty.cz. 17 názorů. 120 min. 17. 2.
Podobné recepty jako Moravský králík
Králík s cibulovou omáčkou na víně recept
Postup přípravy. Porce králíka osolíme. ( pokud chceme mít hustší šťávu, maso poprášíme moukou) . Maso vložíme na rozpálený tuk, z obou stran jej opečeme a vyjmeme. Pokud je potřeba, přidáme malinko tuku a přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, orestujeme a přihodíme na kolečka nakrájené cibule.
Podobné recepty jako Králík s cibulovou omáčkou na víně
Lahodný králík na červeném víně recept
Lahodný králík na červeném víně Hodnocení receptu je 4,4 (4×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. janahh 9 názorů Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min 60 min (60 min příprava) 16. 7. 2010 17:52 JanaDorazinova +3 další fotky Přidat fotku Suroviny pro 4 Menší porce 4 Větší porce 1 1 králí
Podobné recepty jako Lahodný králík na červeném víně
Králík na víně s provensálským kořením recept
Maso opláchneme, osolíme, potřeme hořčicí a dáme do pekáče. Posypeme česnekem, provensálským kořením a podlijeme vínem. Na maso poklademe slaninu, jestli je libová, můžeme přidat ještě máslo. Pekáč přikryjeme a vložíme do předem vyhřátě trouby na 200 °C . Po patnácti minutách pečeme na 150°C dokud n
Podobné recepty jako Králík na víně s provensálským kořením
Králík na víně a rajčatech recept
V pekáči rozehřejte olej, přisypejte na něj nadrobno nakrájenou cibuli a přidejte porce králíka, které ze všech stran zprudka opečete. Králíčí maso mírně podlijte vodou, vložte do trouby a pečte při 180°C asi 35 minut. Pak do pekáče přidejte nasekaný česnek, nakrájená rajčata, bobkové listy, tymián
Podobné recepty jako Králík na víně a rajčatech
Králík na červeném víně recept
Postup přípravy. Králíka naporcujeme, osolíme, opaprikujeme a prudce opečeme na oleji. Vodu, víno, rozinky, bobkový list, pepř, masox a feferonku (chilli) povaříme. Opečeného králíka dáme do pekáčku, zalijeme zálivkou a přidáme cibuli zpěněnou na másle, do které vmícháme mouku.
Podobné recepty jako Králík na červeném víně
Králík na zelenině a víně recept
Králičie mäso dáme aj s olejom a zeleninou do pekáča, pridáme bobkový list, čierne korenie, šalviu, posypeme na kocky narezanou slaninou a osolíme. Podlejeme vínom a zakryté dusíme v rúre pri 180°C asi 50 minút. Potom odkryjeme a zapečieme ešte 10 minút. Mäso vyberieme a udržiavame v teple. Šalviu a
Podobné recepty jako Králík na zelenině a víně
Králík na šalvěji, víně a zelenině recept
Králík na šalvěji, víně a zelenině ... Už jsem podle Tebe dělala králíka na jalovci, moc nám chutnal. Tohle bude taky bašta, čerstvé bylinky mám moc ráda . Odpovědět maris 3. 5. 2015 15:34 maiva: děkuju. Odpovědět maiva 3. 5. 2015 15:32 Pěkný recept, krásně naservírované + Odpovědět Přidat komentář
Podobné recepty jako Králík na šalvěji, víně a zelenině
Pečený králík na česneku, víně a čerstvé majoránce recept ...
Postup přípravy. Maso omyjeme, osušíme, prošpikujeme klínky slaniny. Jednu palici česneku oloupeme a utřeme, druhou přepůlíme a dáme do pekáče. Do misky si dáme víno, utřený česnek, lístky čerstvé majoránky a sladkou červenou uzenou papriku. Vše řádně promícháme.
Podobné recepty jako Pečený králík na česneku, víně a čerstvé majoránce ...
Králík na houbách, zázvoru a víně recept
Králíka prošpikujeme slaninou, osolíme, posypeme zázvorem. Do pekáče nalijeme trošinku oleje a dáme na ně králíka. Troubu předehřejeme na maximum a vložíme do ní pekáč s králíkem. Během zhruba 7-10 minut teplotu ubereme na cca 200 stupňů, pekáč přiklopíme. Ve zhruba 2 dcl vody uvaříme 1/2 masoxu s h
Podobné recepty jako Králík na houbách, zázvoru a víně
Pečený králík s dýní na víně recept
Postup přípravy. Zeleninu si nakrájíme a posolíme, aby pustila šťávu. Králíka potřeme olejem, dáme do pekáče a posypeme solí, pepřem, jalovcem, tymiánem a hřebíčkem. Přidáme brambory, které okmínujeme a vše zasypeme nakrájeným česnekem a bílou cibulí.
Podobné recepty jako Pečený králík s dýní na víně
Dobře naložený králík recept
Prošpikujeme slaninou na masitých místech a uložíme cca na 24 hod. do chladna. Zbylou drť a česnekovou vodu užijeme na podlití. Jak špikovat králíka Druhý den králíka naporcujeme, ještě osolíme a potřeme česnekem a opepříme. Vložíme do pekáče a vložíme i bůček a pár lžic sádla. Zalijeme zbylým výluh
Podobné recepty jako Dobře naložený králík
Králík na zelenině v pomalém hrnci recept
Postup přípravy. Králičí hřbety opláchneme, osušíme. Osolíme ze všech stran a posypeme kořením na králíka a necháme odpočinout. V pánvi se silným dnem na špeku orestujeme z obou stran takto připraveného králíka a poté jej přendáme do PH. Do výpeku přidáme lžíci sádla a nakrájenou cibuli a česnek.
Podobné recepty jako Králík na zelenině v pomalém hrnci
Pečený králik na česneku recept
Postup přípravy. Králičí stehna a přední packy očistit trochu od blan, cibuli na kostičky, nasolit, opepřit, kmín, potřeme lisovaným česnekem. Pořádně vetřít do masa. Přidám kousek bůčku a uzeného bůčku (neboť králík je suché mas), asi 2 polévkové lžíce sádla a zaliji vodou 2 dcl i víc. Nejdřív dáme
Podobné recepty jako Pečený králik na česneku