Pivovarský tokáň recept
Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale doporučujeme vyzkoušet i variantu s vepřovým, například z kýty nebo plece. 5,0 (62×) JanaDorazinova 61 názorů 75 min 23. 2. 2010 13:34 alus.s +1 další fotka Přidat fotku Suroviny 4 porce 600 g vepřové kýty (nebo plece) 2 cibule 5 stroužků česneku 1 feferon
Podobné recepty jako Pivovarský tokáň
Pivovarský tokáň fotografie 8
Fotografie k receptu Pivovarský tokáň. Zpět na recept. Pivovarský tokáň
Podobné recepty jako Pivovarský tokáň fotografie 8
Tokan recept
Vodu nalijeme do hrnce a dáme vařit, osolíme. Do horké vody (ne vroucí) přisypeme kukuřičnou mouku, mícháme po celou dobu. Když je kaše…
Podobné recepty jako Tokan
Vepřový tokáň (jak ho dělám já) recept
1 žlutá paprika. 1 červená paprika. pórek. 2 rajčata. 3 stroužky česneku. hrst žampiónů. 2 lžíce hladké mouky. 1 lžíce rajčatového protlaku. 200 ml husté zakysané smetany.
Podobné recepty jako Vepřový tokáň (jak ho dělám já)
Pivní tokáň
Přilijte hrnek vody, přidejte kostku vývaru, osolte, přidejte mletou papriku, prolisovaný česnek a duste doměkka. Pět minut před dovařením nakrájejte červenou papriku na proužky a přidejte ji k směsi. Vařte doměkka. Směs posypte strouhaným sýrem a podávejte s rýží. Nejlepší recepty e-mailem
Podobné recepty jako Pivní tokáň
Vepřový tokáň
Na rozehřátý olej nebo sádlo vhodíme polovinu slaniny nakrájené na malé kousíčky a nadrobno nasekané cibule, po chvíli přidáme kostky masa a restujeme, až maso začne chytat barvu. Pak zasypeme paprikou - sladkou nebo pálivou, přidáme 2 utřené stroužky česneku, sůl, pepř a zalijeme horou vodou nebo v
Podobné recepty jako Vepřový tokáň
Hovězí tokáň na víně oblíbené jídlo Václava Havla recept ...
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla Jídlo původem z Maďarska, které je podobné guláši či perkeltu, to je hovězí tokáň. Maso připravené na víně se téměř rozplývá na jazyku díky pomalejší tepelné úpravě. Oblíbené jídlo Václava Havla si můžete vychutnat třeba s rýží či tarhoňou. 5,0 (41
Podobné recepty jako Hovězí tokáň na víně oblíbené jídlo Václava Havla ...
Maďarský tokáň z hovězího masa recept
Maďarský tokáň z hovězího masa Tento pokrm sice na první pohled vypadá jako guláš, příprava a chuť se ale liší, neboť do základu nepatří červená paprika. Omáčka je silná a příjemně navinulá, není jí však mnoho, proto se jako příloha hodí spíše rýže, těstoviny nebo maďarská tarhoňa. 4,8 (13×) znameni
Podobné recepty jako Maďarský tokáň z hovězího masa
Pivovarská bašta recept
Suroviny: maso vepřové, olej, cibule, pepř, pivo světlé, kečup sladký, česnek, sůl, pórek, hrášek, kapie červená, žampióny. Maso nakrájíme na kostičky osolíme, opečeme na oleji. Pak dáme zapéct do trouby. Nakonec přidáme kečup,pivo, pepř a česnek. Ke konci dušení….
Podobné recepty jako Pivovarská bašta
Vepřový tokáň recept
Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, slanina, okurky sterilované, víno bílé, mouka hladká, sádlo. Maso nakrájíme na nudličky. Na sádle dorůžova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rajský protlak a podlijeme vínem.Přidáme….
Podobné recepty jako Vepřový tokáň
Hovězí tokáň s kuskusem recept
Kuskus: Pro 3-4 osoby . Nasypeme 250g kuskusu do hrnce, přidáme 3lžíce slunečnicového oleje a zlehka promícháme vidličkou. Mezitím do jiného hrnce nalijeme 1/4l vody, lžičku soli a přivedeme k varu. Do vody nasypeme směs kuskusu a pomalu mícháme, tak aby se odpařila všechna voda. Odstavíme z vařiče,
Podobné recepty jako Hovězí tokáň s kuskusem
Pivovarský kotlet recept
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, zakapeme maggi a potřeme hořčicí. Necháme je v chladu odležet do druhého dne. Pak plátky masa obalíme v hladké mouce a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova (nejprve zprudka, následně teplotu snížíme). Mezitím nastrouháme sýr a křen - pro "otrlé a žíznivé" v pom
Podobné recepty jako Pivovarský kotlet
Pivovarský bůček recept
Bůček nakrájíme na na porce tlusté asi 1cm, naklepeme, osolíme. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vývarem a přidáme…
Podobné recepty jako Pivovarský bůček
Csikóstokány tokáň čikóš recept
Suroviny: plecko vepřové, cibule, slanina uzená, paprika sušená sladká, sůl, paprika čerstvá červená, rajče, smetana kysaná, mouka hladká. Údenú slaninu nakrájame na drobno a dáme vytopiť. Škvarky vyberieme a osmažíme na vytopenej masti cibuľu. Mäso nakrájame na rezance - nudle asi….
Podobné recepty jako Csikóstokány tokáň čikóš
Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela recept TopRecepty ...
Na rozpustenej masti orestujeme cibuľu, pridáme mäso a opečieme ho do hneda. Osolíme, hojne okoreníme, pridáme paradajky, podlejeme vodou a restujeme za občasného podliatia horúcou vodou dalej. Ked je mäso polomäkké, podlievame vínom a dusíme do mäkka. Stava hotového pokrmu má byť redšia, ako šťava
Podobné recepty jako Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela TopRecepty ...
Pivovarský guláš s křenem recept
Maso nakrájíme na úhledné větší kostky. Na sádle osmahneme dorůžova nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mletou papriku, zpěníme ji a vložíme nakrájené maso. Osolíme, opepříme a za stálého míchání důkladně osmahneme. Maso podlijeme pivem a vodou, přidáme kmín, protlak a dusíme pod poklicí.
Podobné recepty jako Pivovarský guláš s křenem
Uherský tokáň
V rendlíku na sádle osmažíme nakrájenou slaninu a cibuli, přidáme na tenké nudličky nakrájené hovězí maso, 20 minut je podusíme, přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso a opět je 20 minut dusíme. Nakonec přidáme telecí maso. Když je všechno maso již téměř měkké, přidáme nakrájenou papriku a rajča
Podobné recepty jako Uherský tokáň
Maďarský vepřový pepřový tokáň recept
Maďarský vepřový pepřový tokáň 5,0 (34×) magdalenka 24 názorů 50 min 9. 1. 2010 19:18 +3 další fotky Přidat fotku Suroviny 4 porce 600 g vepřové kýty sůl 1/2 lžičky pepře olej 2 lžíce rajčatového protlaku 100 ml suchého bílého vína 100 ml vody (podle potřeby) Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu
Podobné recepty jako Maďarský vepřový pepřový tokáň
Maďarský tokáň
Ingredience receptu. 400 g hovězí kýty. 2 větší cibule. 1 lžička sladké papriky. 2 lžíce sádla. 1 lžíce rajčatového protlaku. 3 - 4 lžíce bílého vína. 1 červená paprika. 1 zelená paprika.
Podobné recepty jako Maďarský tokáň
Maďarský tokáň(perkelt)
Pracovní postup: Na anglické slanině a oleji se osmaží do růžova cibulka, přidá se vepřové maso, nakrájené na nudličky, mletá paprika, česnek a sůl. když maso změkne, přidají se nakrájená rajčata a papriky, vše se lehce podusí a nakonec se vlije smetana. Podáváme s rýží, těstovinami,noky nebo knedlí
Podobné recepty jako Maďarský tokáň(perkelt)