Brynzové pirohy recept
Brynzové pirohy. Chuťově výrazné pirohy jsou z nudlového těsta naplněného brynzovou nádivkou. Podáváme je posypané pažitkou a opečenou slaninou anebo zalité zakysanou smetanou. Už jen po přečtení receptu se všem milovníkům brynzy začnou sbíhat sliny.
Podobné recepty jako Brynzové pirohy
Brynzové pirohy
Brynzové pirohy - recept: Z mouky, vejce, sádla, soli a vody vymícháme hladké těsto. Desku pomoučíme, aby se nám těsto nelepilo a vyválíme ho na tenoučký plát asi tak 2-3 mm.
Podobné recepty jako Brynzové pirohy
Slovenské pirohy recept
Oblíbeným pokrmem ve východní Evropě jsou pirohy. Ty slovenské, zná většina z nás plněné brynzou, ale naplnit je můžete i povidly, nebo tvarohem. Podáváme je posypané křupavou strouhankou.
Podobné recepty jako Slovenské pirohy
Pirožky plněné brynzou se zelím recept
Krok 1: Uvaříme zelí klasickým způsobem. Krok 2: V míse si zpracujeme těsto. Krok 3: Vykrajujeme tvořítkem kolečka, plníme náplní z brambor a brynzy. Krok 4: Vaříme v osolené vodě 8 minut. Podáváme s uvařeným zelím. Polijeme anglickou slaninou s osmaženou cibulkou.
Podobné recepty jako Pirožky plněné brynzou se zelím
Brynzové pirohy II.
Brynzové pirohy II. - recept: Bryndzu smícháme s uvařenými prolisovanými brambory, vejcem, posolíme a přidáme drobně nasekaný kopr - asi lžíci. Z mouky, vejce, špetky soli a vody.
Podobné recepty jako Brynzové pirohy II.
Falešné liptovské pirohy
Je to velmi rychlé jídlo, chuťově identické s liptovskými brynzovými pirohy, ale nepoměrně méně pracné. Může se podávat s kyselým mlékem. Množství těstovin, brambor i brynzy jsem víceméně odhadla, protože to nikdy nevážím, ale dělám od oka, takže nemusí být hmotnosti úplně dodržené.
Podobné recepty jako Falešné liptovské pirohy
Slovenské tvarohové pirohy se zelím a uzeným
Na Slovensku je obvyklá náplň s brynzou, kdy se pirožky podávají jen s vyškvařenou slaninou, ale vyzkoušet můžete i jemnou tvarohovou variantu. Výborně ji vyváží a doplní dušené zelí s pikantním uzeným.
Podobné recepty jako Slovenské tvarohové pirohy se zelím a uzeným
Bramborové pirohy s brynzou
Pirohy vložíme do vroucí do vroucí osolené vody, a když vyplavou napovrch, ještě je chvíli povaříme. Dírkovanou naběračkou je vyjmeme z vody a necháme okapat. Pirohy podáváme polité rozpuštěným sádlem a posypané na kostky nakrájenou a osmaženou slaninou.
Podobné recepty jako Bramborové pirohy s brynzou
Brynzové pirohy stránka 2
Brynzové pirohy. Chuťově výrazné pirohy jsou z nudlového těsta naplněného brynzovou nádivkou. Podáváme je posypané pažitkou a opečenou slaninou anebo zalité zakysanou smetanou. Už jen po přečtení receptu se všem milovníkům brynzy začnou sbíhat sliny. 4,8 (10×) bonifac. 20 názorů. 60 min. 20.
Podobné recepty jako Brynzové pirohy stránka 2
Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím ...
Bryndzové pirohy Len u nás sa cesto vyvaľká na tenšie ako máš na obrázku. Ale inak lahôdka s opraženou slaninkou a smotanou.
Podobné recepty jako Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím ...
Pončiky Ukrajinské pirohy
Postup přípravy receptu. Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme kynout. Mezitím uvaříme omyté a očištěné brambory a vlijeme do nich osmaženou cibulku, do které dáme trochu sladké papriky a uštoucháme do hrubší kaše.
Podobné recepty jako Pončiky Ukrajinské pirohy
Pohanka s brynzou
Pohanka s brynzou - recept: Pohanku nasypeme do osolené vroucí vody, zamícháme, zakryjeme a na půlhodinu dáme na teplé místo (nejlépe do peřin). Na oleji zpěníme prolisovaný.
Podobné recepty jako Pohanka s brynzou
Lokše s brynzou
Lokše možná působí obyčejně, ale je to kombinace s ostatními ingrediencemi, co celému jídlu dodává ten správný šmrnc. V tomto receptu sázíme na brynzu, cibuli a slaninu; tradiční slovenské chutě! 2 porce. 60 minut. česká. Suroviny. brambory (moučné,typ C) 500 g. mouka (hladká pšeničná nebo špaldová
Podobné recepty jako Lokše s brynzou
Halušky s brynzou recept
Na Slovensku se těší halušky s brynzou velké oblibě. To ale neznamená, že si je nemůžeme uvařit i my v Česku. Halušky s brynzou jsou jednoduché a poměrně rychlé jídlo výrazné chuti. Brynza je nejchutnější v květnu a červnu. Neváhejte.
Podobné recepty jako Halušky s brynzou
Jednoduchá pohanka s brynzou recept
Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, asi na prst nad pohánku, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť.
Podobné recepty jako Jednoduchá pohanka s brynzou
Halušky s brynzou
Halušky s brynzou - recept: * brambory oškrábeme a nastrouháme na struhadle (ideálně na vyčnívajících bodcích struhadla)* slijeme vodu z nastrouhaných brambor* do mísy k
Podobné recepty jako Halušky s brynzou
Tartaletky s brynzou a medvědím česnekem recept
Tartaletky s bryndzou a medvědím česnekem. Variace na slané francouzské sýrové koláče připravená z křehkého těsta, bryndzy a medvědího česneku. Naprosto úžasná jarní kombinace, kterou by bylo škoda nevyzkoušet v sezóně sklizně této bylinky. Navíc na stole bude i skvělé vypadat.
Podobné recepty jako Tartaletky s brynzou a medvědím česnekem
Halušky s brynzou recept
Postup přípravy. Krok 1: Syrové brambory nastrouháme na jemno. Krok 2: Přidáme hrubou mouku, vajíčka, sůl a trochu vody a uděláme polohusté těsto. Krok 3: Vodu přivedeme k varu, osolíme a při opětovném varu naházíme halušky skrz speciální síto (voda musí vřít!!!)
Podobné recepty jako Halušky s brynzou
Těstoviny zapékané s brynzou recept
Postup přípravy. Krok 1: Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme a necháme odkvapkať. Krok 2: K cestovinám pridáme rozdrobenú bryndzu, na polkolieska nakrájanú klobásu, kôpor a vajíčka. Dobre premiešame.
Podobné recepty jako Těstoviny zapékané s brynzou