Bažant pečený na víně a divokém koření recept
Jako příloha je výborná lepenice nebo šťouchané brambory a kysané zelí. Lepenice: 2 polévkové lžíce sádla, 1 cibule, 400 g kysaného zelí, kmín, 800 g brambor, sůl, 100 g slaniny. Brambory uvaříme scedíme a rozšťoucháme. Na sádle zpěníme cibuli, slaninu. Přidáme nakrájené zelí a dusíme doměkka. Bramb
Podobné recepty jako Bažant pečený na víně a divokém koření
Pečený bažant recept
Pečený bažant. Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód: https://rcpt.cz/g93. Partneři Videorecepty; Recept na jídlo; Ostatní odkazy Nastavení soukromí Obecné podmínky ; Kontakt; Inzerce; RSS; Naše další weby Toprecepty.sk; Topmoucniky.cz; Topgrilovani.cz; Re
Podobné recepty jako Pečený bažant