Zeleninová příloha k pečenému masu
Zeleninová příloha k pečenému, nebo třeba grilovanému masu, může být samozřejmě i samostatným jídlem. Přidat můžete ko...
Jablková omáčka
Jablková omáčka, nebo chcete-li jablečná omáčka je sice v našich krajích netradiční, ale rozhodně zklamaní nebudete. Rece...
Pohlreich růžičková kapusta
Tato brukvovitá zelenina má spoustu předností, a proto je škoda, že je v českých domácnostech tak často opomíjena. Růžičk...
Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu recept ...
Suroviny. 200 g majonézy. 1 lžíce bílého jogurtu. 1 lžíce dijonské hořčice. 1 červená cibule. jarní cibulka. 1 kyselá okurka. hladkolistá petržel. pažitka.
Podobné recepty jako Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu ...
Romadurová omáčka k pečenému masu recept
Podlijeme vodou a pečeme při 170°C do změknutí. Maso z pekáčku vyjmeme a výpek z masa zbavíme vyvařením na plotně zbytku vody. Zbylý tuk zaprášíme moukou, lehce osmahneme a podlijeme vodou a asi 20 minut zvolna vaříme. Mezitím si rozmixujeme Romadury se smetanou a hořčicí. Směs společně s pažitkou p
Podobné recepty jako Romadurová omáčka k pečenému masu
Kedlubny zapečené se smetanou
Ať už k pečenému nebo vařenému. Stejně tak mohou být i samostatným jídlem. (celý recept) Kedlubny zapečené se smetanou jsou výbornou a trochu netradiční přílohou k masu. Ať už k pečenému nebo vařenému. Stejně tak mohou být i samostatným jídlem.... Fotogalerie zážitek pro oko. Přidat fotku . Komentář
Podobné recepty jako Kedlubny zapečené se smetanou
Salát z těstovin a zeleniny
Jarní cibulku i s natí nasekáme nadrobno, okurku také nakrájíme na menší kousky. Studené těstoviny nasypeme do mísy, přidáme nakrájenou zeleninu a promícháme. Nakonec do salátu přidáme i sýr nakrájený na kostičky, vše zalijeme zálivkou a znovu opatrně promícháme. Salát můžeme na půl hodiny nechat v
Podobné recepty jako Salát z těstovin a zeleniny
Dokonalý rodinný oběd: Pečené kuře s nádivkou
Tímto okamžikem začněte kuře každých 10–15 minut až do konce pečení přelévat vypečeným tukem z pekáčku. Pokud je šťávy příliš málo, doplňte ji dalším šálkem horké vody. Zhruba 40 minut od otočení kuřete by mělo být maso hotové. Pokud se peče i s nádivkou uprostřed, přidejte 15 minut navrch.
Podobné recepty jako Dokonalý rodinný oběd: Pečené kuře s nádivkou
Pomalu pečený bůček
Troubu rozehřejte na 220 °C. Na kůži bůčku a v sádle pod ní nařežte velmi ostrým nožem mřížku. Do ní vetřete sůl a maso opepřete. Položte ho do pekáče, podlijte 100 ml vody a vložte do trouby.; Pečte asi 15 minut a poté snižte teplotu na140 °C. Maso přiklopte a pomalu pečte asi 90 minut. Do pekáče p
Podobné recepty jako Pomalu pečený bůček
Pečená švestková povidla recept
Pečeme 20-25 minut. Po této době na švestky nasypeme rovnoměrně 25 dkg cukru a znovu dáme péct na 15 minut. Poté opět přisypeme 25 dkg cukru a znovu je na dalších 15 minut dáme do trouby péci. Po upečení přidáme rum, skořici a roztlučené hřebíčky. Zamícháme a ponorným mixérem rozmixujeme do požadova
Podobné recepty jako Pečená švestková povidla
Křupavá kuřecí stehna s omáčkou Romesco
Křupavá kuřecí stehna s omáčkou Romesco. Romesco je katalánská papriková omáčka, které dodávají texturu rozmělněné mandle. Fantasticky se hodí k pečenému kuřeti, ale také k rybám, krevetám, opékaným pórkům i cibulkám. Práci si zjednodušíte použitím již upečených konzervovaných paprik, jídlo tak může
Podobné recepty jako Křupavá kuřecí stehna s omáčkou Romesco
Šťáva(omáčka)k masu recept
Šťáva (omáčka) k masu. Rychlé jednoduché řešení, když vám zbyde maso a potřebujete k němu šťávu (omáčku). Šťáva (omáčka) k masu bude hotová rychle a vy zbylé maso dobře využijete k dalšímu jídlu. 8. 1. 2014 17:33.
Podobné recepty jako Šťáva(omáčka)k masu
Pepřák z cukety recept
Pepřák z cukety. Pikantní zeleninový salát, jehož základ tvoří jemné proužky cukety, cibule a červené papriky ve sladkokyselém, lehce pikantním nálevu, to je cuketový pepřák. Po uležení ho podáváme k pečenému nebo grilovanému masu a přebytky můžeme sterilovat a uchovat na později. 4,9 (14×) přihlašt
Podobné recepty jako Pepřák z cukety
Moravské zelí recept
Určitě i vy si dáte rádi k pečenému masu dušené zelí. Podařilo se nám získat recept na vyhlášené moravské zelí. Tradičně se dělá z červeného zelí a podává se k pečené kachně. Nicméně připravit jde i z bílého zelí. Tak šup, zkuste zase něco jiného.
Podobné recepty jako Moravské zelí
Pikantní přírodní šťáva k masu recept
Cibuli nakrájíme na velice drobno, žampiony sloupneme a i s nožkama nakrájíme na tenčí plátky. V hrnci rozpustíme olej s máslem a cibuli na něm 1 minutu orestujeme, přidáme plátky žampionů, promícháme a necháme 4 minuty restovat. Poté přidáme rajčata, vařečkou je lehce rozmačkáme, dále přidáme šťávu
Podobné recepty jako Pikantní přírodní šťáva k masu
Omáčka k pečenému masu
Omáčka k pečenému masu - recept: K výpeku z vepřového, hovězího nebo jehněčího pečeného masa na pánvi přidáme postupně ingredience uvedené nahoře, smícháme a minutu necháme bublat.
Podobné recepty jako Omáčka k pečenému masu
Příloha k pečenému masu od tety Milice
Příloha k pečenému masu od tety Milice - recept: Kapie upečeme na plotně, oloupeme a krátce rozmixujeme. Česnek utřeme v hmoždíři se solí, poté smícháme s kápií.Konzervy scedíme a přidáme k
Podobné recepty jako Příloha k pečenému masu od tety Milice
Příloha k masu
Postup přípravy receptu. 1. Nastrouháme mrkev a křen najemno, přidáme majolku, osolíme a trošku opepříme. Necháme v lednici uležet. 2. Vynikající příloha ke studenému masu, např. uzenému či pečenému vepřovému.
Podobné recepty jako Příloha k masu
Smetanová omáčka s pečeným masem recept
200-250 g pečeného vepřového masa. lžíce másla. 2 lžíce hl. mouky. 400 ml vývaru (použila jsem obrané kosti z masa a výpek, spolu povařené) 150 ml smetany. sůl. pepř.
Podobné recepty jako Smetanová omáčka s pečeným masem
Houskové knedlíky pečené
Dělala jsem je už několikrát a k pečenému masu jsou jako dělané a naše oblíbené. Jiřina Škorpová | 4. 9. 2015 09:51. Vyzkoušela jsem je včera a musím uznat, že pečené knedlíky jsou opravdu vynikající a nebyly naposledy. K pečeni a dušenému zelí naprostý ideál přílohy. Děkuji za recept. Mirka | 16. 7
Podobné recepty jako Houskové knedlíky pečené
Celerové zelí k uzenému nebo pečenému masu recept ...
Celer nastrouháme na hrubším struhadle a zastříkneme citronem. Podlijeme vodou, ale jen pod povrch celeru. Osolíme a přidáme kmín. Vaříme 8-10 minut. Mezitím nakrájíme cibuli a bůček na kostičky. Je li bůček moc libový, přimastíme sádlem a dáme roztopit. Přisypeme cibuli a smažíme do zlaté barvy.
Podobné recepty jako Celerové zelí k uzenému nebo pečenému masu ...
Pomalu pečená krůtí stehna v medovohořčičné marinádě ...
Mezitím si připravte marinádu smícháním oleje, kečupu, medu, hořčice, grilovacího koření a čerstvě namletého pepře. Po hodině touto směsí potřete pečící se stehna. Znovu přiklopte a pečte ještě asi 70–80 minut. Pak poklici odklopte, teplotu zvyšte na 180 °C a stehna dopečte nezakrytá asi 20 minut. B
Podobné recepty jako Pomalu pečená krůtí stehna v medovohořčičné marinádě ...
paštika z pečeného masa
Postup přípravy receptu. 1. Slaninu nakrájenou na kostičky rozpustíme na pánvi, škvarečky vyjmeme a na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli. Do mixéru dáme kousky krůtího masa, případně i s trochou vypečeného tuku, vyškvařenou slaninu, osmaženou cibulku, vejce natvrdo, smetanu a hořčici.
Podobné recepty jako paštika z pečeného masa
Hrníčkové knedlíky recept
Tyto knedlíky jsou výbornou přílohou k pečenému masu, kuřeti a uzenému masu. Pokrájíme na kostičky 3 rohlíky ( z druhého dne), nasypeme je do větší mísy.rozklepneme 1 vajíčko, 1,5 hrníčku mléka, sůl a 1,5 hrníčku hladké mouky,promícháme.Jestliže si pěstujeme na okně bylinky,já třeba řeřichu, tak je
Podobné recepty jako Hrníčkové knedlíky
Pečený králík s přílohou
2. Přidáme lžíci kečupu, koření, trochu majoránky, nasypeme nakrájené na kostky syrové brambory, zeleninu (česnek, cibuli, papriku, rajče,žampiony...) osolíme a vše v míse promícháme. Nasypeme na králíka a dáme péct dokud není maso měkké. Pečeme přikryté, ke konci odkryté, aby brambory byly opečené.
Podobné recepty jako Pečený králík s přílohou