Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem recept ...
Jako poslední do omáčky nalijeme připravený ½ l piva. Do omáčky vložíme opečená hovězí žebra a celá je polijeme připravenou omáčkou. Nezakrytý pekáč vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C a necháme péct 30 minut. Pak teplotu snížíme na 170 °C a pečeme, za občasného promíchání omáčky a přelití masa ...
Podobné recepty jako Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem ...
Hovězí žebra recept
Přidat komentář. Suroviny: žebro hovězí, pepř, sůl, kmín mletý, omáčka worcesterová, česnek, cibule červená. Ze zeber pripravit silnou hovezi polevku a uvarena zebra pect odkryte v toube okorenene soli, peprem, vorcestrovou omackou a mletym kminem….
Podobné recepty jako Hovězí žebra
Brasírovaná hovězí žebra recept
Suroviny: žebro hovězí, hořčice dijonská, med, česnek, ocet vinný, olej olivový, demi glace, feferonka, koření provensálské, mrkev, cibule, vývar hovězí, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl. Smícháme suroviny na marinádu a naložíme do ní maso. Vložíme do litinového kastrolu, přikryjeme potra
Podobné recepty jako Brasírovaná hovězí žebra
Pomalu pečená hovězí žebírka
Do výpeku přidejte jemný kečup, tmavé pivo, worcester, vinný ocet, med a hořčici. Ingredience spolu svařte, až dostanete krásně hustou omáčku o konzistenci sirupu. Omáčkou poté důkladně potřete žebírka, přidejte snítku rozmarýnu a vraťte do trouby o stejné teplotě, tentokrát již odkryté, na dobu 20
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí žebírka
Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech recept
Žebra opékáme ze všech stran na pánvi a přendáme do zapékací mísy, ve které je potřeme česnekem a pocákáme sójovou omáčkou. Ve výpeku osmažíme cibuli, žampiony a vše dáme do mísy na žebra. Podlijeme vývarem tak, aby byla žebra vidět, přikryjeme a pomalu pečeme v troubě na 170-180°C asi 3 hodiny, dal
Podobné recepty jako Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Pomalu pečená hovězí žebra s domácí BBQ omáčkou
Pozor, aby se směs nezačala připalovat! Poté ji zalijte vodou a přidejte hnědý cukr. Vše vařte do zhoustnutí asi 15 minut. Dochuťte solí a pepřem. Hovězí žebra osolte, dejte do pekáče a nalijte na ně 2/3 omáčky a trošku podlijte vodou. Maso dejte péct na 4 hodiny při 120 °C zakryté alobalem nebo pok
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí žebra s domácí BBQ omáčkou
Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem fotografie 2 ...
Fotografie k receptu Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem Domů - Recepty - Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem Zpět na recept
Podobné recepty jako Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem fotografie 2 ...
Zálesácká pivní žebra
Zalijte protlakem, vše zahřejte a zaprášte moukou. Poté směs zalijte pivem, vínem a vývarem, přidejte špetku soli, cukru, pár kuliček celého pepře a lístků bobkového listu. Nakonec přidejte žebra, promíchejte je se směsí a vše pečte přes dvě hodiny na 150 stupňů.
Podobné recepty jako Zálesácká pivní žebra
Pomalu pečené hovězí žebro recept
Maso okořeníme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě vyhřáté na 120ºC. Maso obvykle změkne za 3-4 hodiny. Po upečení je maso šťavnaté a měkké. Doba pečení je závislá na tom, z jak starého kusu maso pochází. Servírujeme s vařeným bramborem, zeleninou a jogurtovo-koprovým dip
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí žebro
Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci recept ...
Suroviny: žebro hovězí, hruška, koriandr sušený, chilli, mrkev, máslo, bobkový list, bujón, pepř, sůl. Do masa s kostmi pečlivě vmasírujeme sůl, pepř, mletý koriandr a chilli. Hrušky oloupeme a nakrájíme na plátky. Mrkev oloupeme a nakrájíme příčně….
Podobné recepty jako Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci ...
Marinované hovězí žebro
1. Hovězí žebro pomalu uvaříme v osolené vodě spolu se zeleninou, bobkovým listem a novým kořením doměkka. Hotové maso dáme ještě teplé do marinády umíchané z kečupu, hořčice, oleje, pepře, feferonky a piva na noc odležet. 2. Další den pak žebro pečeme v rozpálené troubě 15 - 20 minut na 220 stupňů.
Podobné recepty jako Marinované hovězí žebro
Klasické dušené hovězí se zeleninou
červený vinný ocet 2 lžíce. hovězí vývar 3,5 hrnku. červené víno 200 ml. bobkový list 2 ks. cibule 1 ks. brambory (velké) 2 ks. mrkev 2 ks. hladkolistá petržel (na ozdobu) čerstvě namletý pepř 1/4 lžičky.
Podobné recepty jako Klasické dušené hovězí se zeleninou
Pečená uzená žebra na medu, pivu a sweet chilli ...
Na marinádu jsem použil olej, sójovou omáčku, med, sweet chilli omáčku, pivo, adžiku, kremžskou hořčici, pepř, mletou papriku a vše pořádně zamíchal. Poté nakrájíme žebírka na menší kusy a vložíme je do pekáče. Vezmeme směs a žebírka potřeme z obou stran. Rozehřejeme troubu na 220 st.
Podobné recepty jako Pečená uzená žebra na medu, pivu a sweet chilli ...
Pečená hruška recept
Pokapeme šťávou z limetky. Smícháme cukr a skořici a v této směsi obalíme půlky hrušek. Přidáme oříšek (plátek) másla a hrušky k sobě přitiskneme. Dáme do alobalu a pevně uzavřeme. Vložíme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme 20-30 minut.
Podobné recepty jako Pečená hruška
Hovězí na víně se zeleninou
Postup přípravy receptu. 1. Cibuli, česnek a pórek dobře očistěte a nadrobno nakrájejte. Maso očistěte od blan a šlach, nakrájejte ho na kousky, osolte, opepřete a poprašte hladkou moukou. Ze všech stran opečte na troše oleje a vložte do pekáče nebo kastrolu vhodného do trouby.
Podobné recepty jako Hovězí na víně se zeleninou
Vývar z hovězích žeber se srdíčky a zeleninou recept ...
Hovězí žebra a srdíčka propereme, dáme je vařit do 2 litrů vody spolu s cibulemi, novým kořením, bobkovými listy, 2 lžičkami soli. Vaříme dlouho, alespoň 3 hodiny. Vývar nakonec scedíme, měl by ho být zhruba 1 litr. Obereme maso z žeber, které potom vložíme zpět do vývaru.
Podobné recepty jako Vývar z hovězích žeber se srdíčky a zeleninou ...
Pečená hrušková povidla recept
Suroviny: hruška, cukr, ocet, cukr skořice, koření hřebíček, badyán, citron, rum. Pokud vám letošní rok přinesl velkou úrodu hrušek, vyzkoušejte upéct tato hrušková povidla. Hrušky stačí umlít, okořenit, nechat péct a pak už….
Podobné recepty jako Pečená hrušková povidla
Bylinková žebírka na pivu
1. Žebírka osolíme a opepříme. Na dno pekáčku dáme pokrájenou cibuli, nasekaný česnek a podle chuti bylinky, které buď necháme v celku jako snítku, nebo je jemně nasekáme. Na cibuli naskládáme žebírka, vše zalijeme cca 250 mililitry černého piva, zaklopíme a v rozpálené troubě na 180 stupňů pečeme c
Podobné recepty jako Bylinková žebírka na pivu
Pečená husa recept
Husu pečieme v keramickom pekáči, podlijeme vodou, popícháme vidličkou a pečieme odokrytú v predhriatej rúre pri teplote 170 °C asi dve až tri hodiny. Počas pečenia podlievame vlastnou šťavou. Potom zlejeme polovicu tuku, hus otočíme a dopečieme. Na záver pečenia ju viackrát potrieme smotanou a poto
Podobné recepty jako Pečená husa
Pečená hovězí roštěná na slanině a cibuli se zeleninou ...
Přikryjeme alobalem a pečeme 15 minut na 200 C°, pak stáhneme na 110 C° a pečeme dalších 40-50 minut. Zkontrolujeme, zda-li je maso již měkké. Mezitím na másle orestujeme osolenou a opepřenou zeleninu. Hotové servírujme s restovanou zeleninou a bramborovou přílohou. Já měla bramborovou kaši s koprem
Podobné recepty jako Pečená hovězí roštěná na slanině a cibuli se zeleninou ...
Grilovaná vepřová žebírka na pivu
sůl 1 lžička čerstvě namletý pepř 1 lžička Parádní recepty na šťavnatá žebírka aneb Nejlepší obíračka! Postup přípravy Očištěná a odblaněná žebírka osolte a vložte do velkého hrnce, ve kterém je podlijte trochou vody. Pod pokličkou duste na mírném ohni zhruba hodinu až hodinu a půl. Mezitím rozpalte
Podobné recepty jako Grilovaná vepřová žebírka na pivu
Hovezi žebro recept
Postup přípravy. Na oleji orestujeme cibuli, mrkev, petržel, celer, vše nakrájené na kousky. Žebírko osolíme, opepříme a opečeme, přidáme žampióny a česnek. Podlijeme vínem a vodou. Dáme koření. Přiklopíme poklicí a pečeme na 190 stupňů, cca 2,5 hodiny, až je maso měkké.
Podobné recepty jako Hovezi žebro