Zapečené brambory s patizonem recept
Postup přípravy receptu. Brambory si uvaříme ve slupce a oloupeme. Patizon oloupeme a vyřízneme semínka. Nakrájíme ho na plátky, osolíme a necháme vypotit.
Podobné recepty jako Zapečené brambory s patizonem
Moravský vrabec po mexicku recept
Moravský vrabec rychle a chutně, zase jinak . Moravský vrabec se smetanovým listovým špenátem a knedlíkem . Kotlety po mexicku . Vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny . Brněnský vrabec . Vrabec . Bylinkoví vrabci . Vepřový vrabec se zelím . Česnekovo-zázvoroví
Podobné recepty jako Moravský vrabec po mexicku
Patizon rychle a chutně
Oloupaný, vydlabaný patizon pokrájíme na slabší hranolky, které dáme do rozpálené pánve s trochou tuku osmažit zprudka lehce dozlatova, za občasného promíchání.
Podobné recepty jako Patizon rychle a chutně
Nové recepty
Patizon rychle a chutně Oloupaný, vydlabaný patizon pokrájíme na slabší hranolky, které dáme do rozpálené pánve s trochou tuku osmažit zprudka lehce dozlatova, za občasného... více o Patizon rychle a chutně
Podobné recepty jako Novéy
Dušená zelenina rychle a chutně
Do hrnce na rozpuštěné máslo s olejem dáme na větší kusy pokrájený květák (brokolici), na kostky pokrájenou papriku, na hranolky pokrájenou kedlubnu (patizon, dýně), na kratší kusy pokrájené fazolky ( česnekové výhonky).
Podobné recepty jako Dušená zelenina rychle a chutně
Patizonové karbanátky
Patizon a sýr nastrouháme, přidáme nadrobno nakrájený salám, vejce, mouku, osolíme a dobře promícháme. Z hmoty tvarujeme karbanátky, obalujeme je ve strouhance a smažíme.
Podobné recepty jako Patizonové karbanátky
Patizonová směs bezmasá
Očištěný patizon pokrájíme na hranolky, které na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme dozlatova. Po osmažení přidáme pokrájenou papriku, cuketu a žampiony a za občasného promíchání dále zprudka smažíme, aby se směs nezačala dusit.
Podobné recepty jako Patizonová směs bezmasá
Patizonová (kedlubnová) minutka
Na pánev s troškou rozpáleného oleje necháme zprudka orestovat oloupané, na hranolky pokrájené patizony (kedlubny) s pokrájenou slaninou, nasekaným česnekem a měsíčky cibule.
Podobné recepty jako Patizonová (kedlubnová) minutka
Paštika z uzeného lososa
Před podáváním opečte nasucho v troubě nebo v toastovači krajíce bílého chleba, namažte je paštikou, posypejte zbylým koprem a podávejte se skrojky z druhého citronu.
Podobné recepty jako Paštika z uzeného lososa
Vyzkoušené recepty ty, o kterých se diskutuje Recepty ...
Patizon rychle a chutně Oloupaný, vydlabaný patizon pokrájíme na slabší hranolky, které dáme do rozpálené pánve s trochou tuku osmažit zprudka lehce dozlatova, za občasného... více o Patizon rychle a chutně
Podobné recepty jako Vyzkoušenéy ty, o kterých se diskutuje Recepty ...
Nové recepty
Podívejte se na nejnovější recepty, které uživatelé přidali a nechte se s chutí inspirovat.
Podobné recepty jako Novéy
Nové recepty
Mouku prosejte přes síto do misky, přidejte měkkou Heru nebo máslo, poté vmíchejte žloutky, moučkový cukr (3 lžíce si ponechte na náplň), prášek do...
Podobné recepty jako Novéy
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Patizon rychle a chutně Oloupaný, vydlabaný patizon pokrájíme na slabší hranolky, které dáme do rozpálené pánve s trochou tuku osmažit zprudka lehce dozlatova, za občasného... více o Patizon rychle a chutně
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Patizon jako minutka
Plátky patizonu (cca 1.5 - 2 cm silné) dát na pánvičku nejprve tou širší stranou a pomalu smažit, až zesklovatí. Otočit, posypat jemně krájenou cibulí.
Podobné recepty jako Patizon jako minutka
Páteční lívanečky
Z mouky, kvasnic, cukru a mléka uděláme kvásek, po nakynutí dolijeme mléko (skutečně je ho půl litru), přidáme žloutky a rozpuštěné máslo a dáme kynout na teplé místo.
Podobné recepty jako Páteční lívanečky
Patizony zapečené s hermelínem
Patizony oloupeme, zbavíme zdřevnatělých částí a semen (u mladých plodů tato práce odpadá), nakrájíme na plátky, osolíme a necháme "vypotit".
Podobné recepty jako Patizony zapečené s hermelínem
Pečený králík- jednoduše a chutně
Králičí maso je jedno z nejlépe stravitelných mas. Obsahuje málo cholesterolu a hodně bílkovin. Je pochoutkou české kuchyně, kterou je možné připravit mnoha způsoby.
Podobné recepty jako Pečený králík- jednoduše a chutně
Paštiková pomazánka s tvarohem
Máslo utřeme do pěny. Přidáme tvaroh, paštiku podle potřeby smetanu a vymícháme hladkou pomazánku. Potom přidáme nastrouhaný a překrojený pórek.
Podobné recepty jako Paštiková pomazánka s tvarohem
Nové recepty
Hořčicové řízky - rychle a chutně Plátky masa po stranách nakrojíme, aby se při smažení nekroutily a do plátků uděláme ostrým nožem několik zářezů (neprořezávat úplně). Čím silnější...
Podobné recepty jako Novéy
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
více o Jednoduché piškotové pohoštění s ovocem - rychle a chutně Meruňkový perník Sypké ingredience smícháme v míse, přidáme olej, mléko a vejce, vše dobře promícháme dohladka a nakonec do těsta přidáme pokrájené meruňky.
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené