Harissa recept
Postup přípravy. Feferonky odstopkujeme a společně s cibulí umeleme na masovém strojku. Získanou směs asi 25 min dusíme. Přidáme ocet, olej, med a sůl. Deko roztlučeme v hmoždíři a přidáme k zelenině.
Podobné recepty jako Harissa
Zeleninová pasta ( bujónka )
Postup přípravy. Očistíme zeleninu a nakrájíme na menší kousky. Na másle podusíme cibuli, přidáme zeleninu, koření, po 10 minutách sůl a necháme asi 20-30 minut dusit. Poté rozmixujeme, dáme zpět do kastrolu a ještě 10 minut necháme dusit, aby se případně vyvařila voda.
Podobné recepty jako Zeleninová pasta ( bujónka )
Pomazánka Harissa
1 ks cibule 1 špetka sůl Postup přípravy receptu 1 Do utřeného másla přidat 2 vaničky majolky, nastrouhaný eidam, 1 Harissu, nadrobno nakrájenou cibuli, rozmíchat a podle chuti osolit. Podělte se s přáteli o recept Podobné recepty Lososová pomazánka Sýrová pomazánka Eli Mrkvová pomazánka s křenem II
Podobné recepty jako Pomazánka Harissa
Květák v pikantním těstíčku recept
Trochu nechápu onu tvrdohlavost a tvrzení, že harísa (sypké koření) neexistuje a je jenom harissa (pasta). Nejspíš bude fungovat v receptu obojí, ale musím Andreu podpořit. Ona se dá totiž na Wikipedii najít skutečně jediná harissa, ale helemese- dá se také najít SYPKÁ harísa – viz
Podobné recepty jako Květák v pikantním těstíčku
Papriková pasta recept
Přidáme na proužky nakrájenou papriku a feferonku, ocet, cukr a sůl, mírně podlijeme vodou (asi 100 ml) a dusíme na mírném ohni asi 45 minut. Občas promícháme a případně dolijeme trochu vody, aby se zelenina nepřipalovala. Ke konci přidáme protlak a ještě krátce provaříme.
Podobné recepty jako Papriková pasta
Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod ...
Pokrájíme očištěnou zeleninu a dáme ji i s olejem vařit bez pokličky. Měkké rozmixujeme, propasírujeme přes cedník, podle chuti osolíme a osladíme cukrem a ještě povaříme, aby směs zhoustla. Plníme do skleniček a zavařujeme 30 minut při 85°C. Uvařeno Přidat do oblíbených (40x) Přidat poznámku Nahlás
Podobné recepty jako Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod ...
Harissa pálivá pasta recept
Vzniknutú pastu dáme do vhodných sklenených nádobiek, zalejeme tenkou vrstvou olivového oleja, vzduchotesne uzavrieme a vložíme do chladničky, kde vydrží dlhšiu dobu.
Podobné recepty jako Harissa pálivá pasta
Oheň ve skleničce recept
Oheň ve skleničce. Pro milovníky ostrých a pikantních pokrmů, je tento recept na pastu z feferonek to pravé. Vydrží nám i bez zavařování půl roku, avšak věříme, že do té doby bude dávno snězená. Hodí se skvěle pod maso, zeleninu a do marinád. 4,9 (21×) klukodvody. 15 názorů. 120 min.
Podobné recepty jako Oheň ve skleničce
Harissa pálivá pasta fotografie 8
Fotografie k receptu Harissa - pálivá pasta. Dom ů - Recepty - Harissa - pálivá pasta. Zpět na recept. Harissa - pálivá pasta Meszarosovabolya Meszarosovabolya Meszarosovabolya Meszarosovabolya Meszarosovabolya Meszarosovabolya Meszarosovabolya Předchozí Následující 1 z 7. Předchozí ...
Podobné recepty jako Harissa pálivá pasta fotografie 8
Harissa pálivá pasta fotografie 8
Fotografie k receptu Harissa - pálivá pasta. Dom ů - Recepty - Harissa - pálivá pasta. Zpět na recept. Harissa - pálivá pasta Meszarosovabolya Meszarosovabolya Meszarosovabolya Meszarosovabolya Meszarosovabolya Meszarosovabolya Meszarosovabolya Předchozí Následující 2 z 7. Předchozí ...
Podobné recepty jako Harissa pálivá pasta fotografie 8
Papriková pasta do zásoby recept
Postup přípravy. Papriku zbavíme semínek a stopek, omyjeme a umeleme. Cibuli oloupeme a umeleme. Umletou papriku s cibulí dáme do většího hrnce, přidáme ocet, cukr, olej, Deko, sůl, promícháme a necháme provařit cca 15 minut za občasného promíchání.
Podobné recepty jako Papriková pasta do zásoby
Zeleninová pasta k masu recept
Příjemně chutnající zeleninová pasta, dost ostrá. Používáme k masu, pod maso, ale velice dobrá je i na chlebu s máslem. Někdy, pokud jich máme nadbytek, přidávám k dusící se zelenině i celou mladou nastrouhanou cuketu. Uvařeno.
Podobné recepty jako Zeleninová pasta k masu
Zeleninové špagety recept
Postup přípravy. Špagety uvaříme podle návodu na sáčku, propláchneme, odstavíme. Na lžičce oleje zesklovatíme 1 cibuli, přidáme houby, papriku nakrájenou na kousky, zelenou cibulku nakrájenou na kolečka, cuketu na čtvrtinky. Zelenina pustí trochu šťávy, takže nemusíme dolévat vodu.
Podobné recepty jako Zeleninové špagety
Zeleninová polévka s miso pastou recept
Při fermentačním procesu se zcela rozloží sojové boby a zrna obilovin na živiny, které jsou rychle a snadno stravitelné, bílkovinná struktura sojových bobů se rozloží až na 18 různých aminokyselin, včetně esenciálních (pro život nepostradatelných) Miso konzumované i v malém množství významně ovlivňu
Podobné recepty jako Zeleninová polévka s miso pastou
Perfektní recept na domácí zeleninový vývar podle Cat & ...
Perfektní recept na domácí zeleninový vývar Zdroj: Cat & Cook - Ivana Jindřichová. 12x. Je nezbytný v řadě kuchyní po celém světě: perfektní k dochucování pokrmů, ale i základní ingredience polévek. Recept na zeleninový vývar by měl umět ideálně každý. 1 porce.
Podobné recepty jako Perfektní na domácí zeleninový vývar podle Cat & ...
Směs na topinky recept
Potom to natřeme na teplou topinku, pocákáme trošku kečupem a dáme nastrouhaný sýr. Můžete dochutit podle vlastní fantazie. Můžete smažit i po půlkách topinky, ne celý krajíc, pak můžete tu směs dát jen prostředkem. Poznámka autorky receptu Vhodné na Silvestra nebo různé akce.
Podobné recepty jako Směs na topinky
Zeleninový koláč z máslové dýně
máslová dýně (oloupaná, s vyškrábnutými semínky a rozřezaná na rovnoměrné dílky) 450 g. mražená zeleninová směs (balíček brokolice, pórku a zelí, nebo podobné zeleniny) 250 g. listové těsto (chlazené) 320 g. tymián (čerstvý, nebo 1 lžička sušeného) pár větviček. sýr s modrou plísní 100 g. máslo oříš
Podobné recepty jako Zeleninový koláč z máslové dýně
Adžika zeleninová pasta recept
Horkou zeleninovou pastou plníme čisté suché sklenice, které pevně uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme tak cca 5 minut. Pak sklenice otočíme zpět, necháme zcela zchladnout a následně je uložíme na temné suché místo, odkud je budeme odebírat dle potřeby a chuti.
Podobné recepty jako Adžika zeleninová pasta
Zeleninová kapsa z domácích placek
Prosátou mouku smíchejte s olejem, špetkou soli a horkou vodou. Vypracujte hladké a nelepivé těsto, které následně rozdělte na 5 kuliček. Z těch vyválejte pravidelné kruhy. Placky pečte nasucho a prudce na rozpálené pánvi zhruba 45 sekund z každé strany. Poté vložte mezi utěrky, aby placky neztvrdly
Podobné recepty jako Zeleninová kapsa z domácích placek