Pajšl
Pajšl je tradiční pokrm připravovaný z vnitřností, jako jsou srdce, jazyk, slezina a plíce. Při jeho přípravě lze vnitřnosti důkladně očistit od tuku a různých částí, avšak není to nutné, p...
Pajšl - plíčky na smetaně
Pajšl, známý také jako plíčky na smetaně, je pokrm, který efektivně využívá vnitřnosti. Je oblíbený nejen mezi milovníky této suroviny, ale dokáže zaujmout i ty, kteří s vnitřnostm...
Maminčin "pajšl"
Maminčin "pajšl" je chutné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu....
Pajšl - nepajšl
Pajšl - nepajšl je tradiční pokrm připravovaný z očištěných drůbežích skeletů, jater, srdcí a žaludků, které se vaří v osolené vodě spolu s novým kořením, bobkovým lis...
Velikonoční pajšl neboli kořínek s kyselou smetanou
Velikonoční pajšl, známý také jako kořínek, je tradiční jarní pokrm, který se na sváteční stůl obvykle připravuje z kůzlečího a jehněčího masa. Toto jídlo je oblíbené pro svou výbornou...
Pajšl z králičích drobů a špekové knedlíky
Pajšl z králičích drobů je chutné jídlo připravované na zpěněné cibulce s porcí orestovaných vnitřností. Ty se dusí v zeleninovém nebo masovém vývaru, ochucené aromatickým kořením...
Pajšl na smetaně
Pajšl na smetaně je vynikající pokrm, který si můžete připravit podle našeho receptu. Toto jídlo kombinuje jemné kousky masa s krémovou omáčkou, což vytváří lahodnou chuťovou harmo...
Kuře na paprice
Kuře na paprice je tradiční české jídlo, které se vyznačuje lahodnou smetanovou omáčkou světle oranžové barvy. Tato omáčka je výsledkem kombinace smetany a mleté slad...
Obi pajšl
Obi pajšl, známý také jako vepřový kořínek, je často přehlíženou ingrediencí v kuchyni, což je škoda. Při správné přípravě se z něj může stát vysoce chutná specialita na tal...
Pajšl ze srdíček
Pajšl ze srdíček je pokrm, který začíná pečlivým očištěním a rozkrajováním srdíček. Ty se následně vaří v tlakovém hrnci s aromatickým kořením a bujónem po dobu přib...
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Hovězí pajšl na divoko je chutné jídlo připravené v pomalém hrnci. Nejprve je důležité pajšl důkladně propláchnout a umýt, aby se odstranily nečistoty. Poté se vloží do po...
Plíčky na smetaně (pajšl)
Plíčky na smetaně, známé také jako pajšl, se připravují z očištěných plic a vnitřností, které se nejprve namáčejí ve studené vodě minimálně na jednu hodinu, ideálně však přes noc. Pokud se...
Krůtí pajšlová polévka
Krůtí pajšlová polévka je chutný pokrm připravený z krůtích kostí a vnitřností. Tyto suroviny se vaří s vodou a dochucují se pepřem, novým kořením, solí, bobkovým listem a cibul...