Paštika z pečeného bucku s jalovcem a červeným vínem recept


Paštika z pečeného bucku s jalovcem a červeným vínem recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Paštika z pečeného bucku s jalovcem a červeným vínem, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Paštika z pečeného bucku s jalovcem a červeným vínem. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Paštika z pečeného bucku s jalovcem a červeným vínem receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

recept internet
recept internet

Zvěřinová paštika

Kus kýty nakrájejte na tenké proužky. Zbytek kýty spolu s ramínkem jemně umelte. Umletou masovou směs smíchejte s drobně nakrájenou slaninou, houskou, cibulí, česnekem, jalovcem, vínem, solí, pepřem a kořením na divočinu. Vše promíchejte a ještě jednou semelte. 2. Plátky anglické slaniny vyložte pod

Podobné recepty jako Zvěřinová paštika

Kde najít informace



×