Pšeničný chleba s dvoustupňovým kváskem poliš recept ...
2. stupeň poliše: přidáme a dobře vmícháme 355 g vlažné vody, 200 g hladké mouky a necháme zakryté kynout v teplém prostředí 1 h a 40min. – toto řídké těstíčko bude ještě víc napěněné, než v 1. stupni. Po uplynutí dané doby do kvásku vmícháme zbytek surovin – asi 20 g z hladké mouky jsem si nechala
Podobné recepty jako Pšeničný chleba s dvoustupňovým kváskem poliš ...
Pšeničný chleba s dvoustupňovým kváskem poliš fotografie 2 ...
Fotografie k receptu Pšeničný chleba s dvoustupňovým kváskem poliš Domů - Recepty - Pšeničný chleba s dvoustupňovým kváskem poliš Zpět na recept
Podobné recepty jako Pšeničný chleba s dvoustupňovým kváskem poliš fotografie 2 ...
Pšeničný kváskový chleba se semínkovou záparou recept ...
k hotovému rozkvasu přidáme záparu a zbytek surovin – uhněteme těsto, které necháme přibližně 2 hodiny kynout. Během kynutí je dobré 2-3x těsto přeložit. Vykynuté těsto lehce prohněteme a zformujeme do bochníka, uložíme do moukou vysypané ošatky a necháme vykynout.
Podobné recepty jako Pšeničný kváskový chleba se semínkovou záparou ...
Pšeničný chléb se semínkovou záparou recept
Postup přípravy. K vykynutému omládku přidáme vychladlou záparu a zbytek surovin, vymísíme těsto a necháme ho nakynout asi hodinu. Vykynuté těsto propracujeme, pokud je třeba podsypneme další moukou a utvoříme bochník, který dáme kynout do ošatky.
Podobné recepty jako Pšeničný chléb se semínkovou záparou
Třízrnný chleba s pohankou a kváskem recept
2-3 lžičky 2-3 lžičky kmínu 60-100 g 60-100 g hustého kvásku 2-2,5 lžičky 2-2,5 lžičky soli 100 g 100 g celozrnné pohankové mouky 100 g 100 g žitné celozrnné mouky jemné 420-430 g 420-430 g hladké mouky 21 g 21 g čerstvého droždí
Podobné recepty jako Třízrnný chleba s pohankou a kváskem
Chleba z pravého kvásku recept
2 dcl 2 dcl žitný kvásek 300 g 300 g žitné mouky 2,5 dcl 2,5 dcl vlažné vody 1 kg 1 kg pšeničné mouky hladké asi 3,5 dcl asi 3,5 dcl vlažné vody 4 lžičky 4 lžičky soli do zavřené hrsti hrsti kmínu
Podobné recepty jako Chleba z pravého kvásku
Pšeničné bagetky z kvásku recept
2 lžíce 2 lžíce žitného kvásku 150 g 150 g hladké pšeničné mouky 150 ml 150 ml vody Těsto : 500 g 500 g hladké pšeničné mouky +mouka na vál 3 g 3 g oleje 2 lžičky 2 lžičky soli asi 1 dcl 1 dcl vody 1 1 vejce na potření
Podobné recepty jako Pšeničné bagetky z kvásku
Pšeničný chleba z kyšky recept
K hotovému omládku přidáme předmočenou mouku a zbytek ostatních surovin (hladkou mouku přidáme postupně, dosypáváme) a uhněteme těsto, které necháme vykynout. Vykynuté těsto propracujeme, vytvarujeme bochník a necháme na plechu nebo v ošatce znovu dobře vykynout. Upečeme ve vyhřáté troubě (210 °C/cc
Podobné recepty jako Pšeničný chleba z kyšky
Pšeničný chléb se semínkovou záparou fotografie 2
Fotografie k receptu Pšeničný chléb se semínkovou záparou. Dom ů - Recepty - Pšeničný chléb se semínkovou záparou. Zpět na recept. Pšeničný chléb se semínkovou záparou cathleen Předchozí Následující 1 z 1. Předchozí ...
Podobné recepty jako Pšeničný chléb se semínkovou záparou fotografie 2
Třízrnný chleba s pohankou a kváskem fotografie 2
Fotografie k receptu Třízrnný chleba s pohankou a kváskem Fotografie k receptu Třízrnný chleba s pohankou a kváskem Domů- Recepty- Třízrnný chleba s pohankou a kváskem Zpět na recept Třízrnný chleba s pohankou a kváskem cathleen Předchozí Následující 1z 1 Předchozí Následující
Podobné recepty jako Třízrnný chleba s pohankou a kváskem fotografie 2
Žitno-pšeničný chléb II. fotografie 6
Fotografie k receptu Žitno-pšeničný chléb II. Fotografie k receptu Žitno-pšeničný chléb II. Dom ů - Recepty - Žitno-pšeničný chléb II. Zpět na recept. Žitno-pšeničný chléb II. Chléb na řezu mirca75 Chlebík z boku mirca75 Žitný chléb sebena Miska.74 v řezu Miska.74 Předchozí Následující 2 z 5. Předch
Podobné recepty jako Žitno-pšeničný chléb II. fotografie 6
Pšeničný chléb s pohankou a semínky recept
2 lžíce 2 lžíce pšeničných otrub 170 g 170 g vody 100 g 100 g vařené pohanky 50 g 50 g lněného semínka 50 g 50 g slunečnice 50 g 50 g sezamu 2 lžičky 2 lžičky soli
Podobné recepty jako Pšeničný chléb s pohankou a semínky
Poliš recept
- pokud nenecháme poliš dobře uzrát, těsto z něj bude kynout pomaleji a upečené pečivo může mít menší tvar. - přezrálý poliš (jeho vyklenutý povrch hodně klesne) může mít už částečně narušený lepek, těsto z něj bude lepivější a hotové pečivo nižší a nestejnoměrné
Podobné recepty jako Poliš
Chléb se sušeným kváskem fotografie 6
Fotografie k receptu Chléb se sušeným kváskem. Fotografie k receptu Chléb se sušeným kváskem. Dom ů - Recepty - Chléb se sušeným kváskem. Zpět na recept. Chléb se sušeným kváskem Iljusa Boubelinda Boubelinda Sušený kvásek a chlebové koření Boubelinda Iljusa Předchozí Následující 1 z 5. Předchozí ...
Podobné recepty jako Chléb se sušeným kváskem fotografie 6
Chléb se sušeným kváskem fotografie 6
Fotografie k receptu Chléb se sušeným kváskem. Fotografie k receptu Chléb se sušeným kváskem. Dom ů - Recepty - Chléb se sušeným kváskem. Zpět na recept. Chléb se sušeným kváskem Iljusa Boubelinda Boubelinda Sušený kvásek a chlebové koření Boubelinda Iljusa Předchozí Následující 2 z 5. Předchozí ...
Podobné recepty jako Chléb se sušeným kváskem fotografie 6
Chléb se sušeným kváskem fotografie 6
Fotografie k receptu Chléb se sušeným kváskem. Fotografie k receptu Chléb se sušeným kváskem. Dom ů - Recepty - Chléb se sušeným kváskem. Zpět na recept. Chléb se sušeným kváskem Iljusa Boubelinda Boubelinda Sušený kvásek a chlebové koření Boubelinda Iljusa Předchozí Následující 4 z 5. Předchozí ...
Podobné recepty jako Chléb se sušeným kváskem fotografie 6
Obyčejný žitno-pšeničný chléb fotografie 3
Fotografie k receptu Obyčejný žitno-pšeničný chléb. Fotografie k receptu Obyčejný žitno-pšeničný chléb. Dom ů - Recepty - Obyčejný žitno-pšeničný chléb. Zpět na recept. Obyčejný žitno-pšeničný chléb pelda Paprika Předchozí Následující 1 z 2. Předchozí ...
Podobné recepty jako Obyčejný žitno-pšeničný chléb fotografie 3
Chléb se sušeným kváskem fotografie 6
Fotografie k receptu Chléb se sušeným kváskem. Fotografie k receptu Chléb se sušeným kváskem. Dom ů - Recepty - Chléb se sušeným kváskem. Zpět na recept. Chléb se sušeným kváskem Iljusa Boubelinda Boubelinda Sušený kvásek a chlebové koření Boubelinda Iljusa Předchozí Následující 3 z 5. Předchozí ...
Podobné recepty jako Chléb se sušeným kváskem fotografie 6
Pšeničnožitný chléb recept
Postup přípravy. Přísady smícháme ve velké míse a poté těsto uhněteme do hladké elastické kuličky. Těsto vložíme do vymaštěné mísy, kterou přikryjeme potravinářskou folií a necháme 2 hodiny kynout. Vykynuté těsto vyklopíme na pomoučený pult a vytvarujeme z něj kuličku.
Podobné recepty jako Pšeničnožitný chléb
Obyčejný špaldový chléb s kváskem fotografie 4
Fotografie k receptu Obyčejný špaldový chléb s kváskem
Podobné recepty jako Obyčejný špaldový chléb s kváskem fotografie 4