Domácí škvařené sádlo recept
Po dalších 30-40 minutách přestává sádlo bublat (tím poznáme, že se blížíme ke konci škvaření) a do sádla přidáme 1 malou lžičku soli (sádlo se díky ní bude krásně mazat, i když bude hodně vychlazené). Po dalších cca 20 minutách sádlo přestane bublat úplně, je čas sádlo slít a odebrat škvarky. Sádlo
Podobné recepty jako Domácí škvařené sádlo
Škvarkové sádlo recept
Ze začátku plotýnku rozpálíme naplno, dokud se nezačne sádlo rozpouštět. Musíme stále být u něj a míchat ode dna, aby se nepřipálilo. Jakmile se začne tvořit hladina sádla - cca po 4 minutách, snížíme teplotu, vymačkáme kousky vařečkou, slijeme sádlo přes cedník do nádoby, kde ho chceme uchovat a po
Podobné recepty jako Škvarkové sádlo