Kuřecí stehna-Chakalaka recept
Maso omyjeme, osušíme, sundáme kůži, (kdo chce tak nechá) a u kosti nařízneme. Maso dáme do misky, osolíme, přidáme olej z rajčat, olivový olej,…
Podobné recepty jako Kuřecí stehna-Chakalaka
Kuře Chakalaka
Pečte 40–45 minut, nebo dokud nebude maso zlatohnědé a měkké. Podávejte s jasmínovou rýží a salátem avokáda. PRIMA TIP: Místo chakalaka na ochucení majonézové směsi můžete použít chilli omáčku, celozrnnou hořčici nebo bazalkové či rajčatové pesto. Můžete také nejdřív sundat z kuřete kůži, aby jídlo
Podobné recepty jako Kuře Chakalaka
Recept: Kuřecí stehna-Chakalaka
Maso omyjeme, osušíme, sundáme kůži, (kdo chce tak nechá) a u kosti nařízneme. Maso dáme do misky, osolíme, přidáme olej z rajčat, olivový olej, koření, nasekanou chilli papričku, sušenou jarní cibulku a nakrájená sušená rajčata. Vše promícháme a necháme 1 hod uležet. Rozehřejeme pánev a maso zprudk
Podobné recepty jako Recept: Kuřecí stehna-Chakalaka