Marocká harira recept
Postup přípravy. Cibuli nakrájejte najemno. Oloupanou mrkev nakrájejte na slabá kolečka. Celer oloupejte a nakrájejte na drobné kostky. V hrnci rozehřejte olej a cibuli, opékejte dozlatova. Přidejte mrkev a celer a opékejte další 2–3 minuty. Do hrnce přidejte prolisovaný stroužek česneku (můžete ho
Podobné recepty jako Marocká harira
Harissa recept
Feferonky odstopkujeme a společně s cibulí umeleme na masovém strojku. Získanou směs asi 25 min dusíme. Přidáme ocet, olej, med a sůl. Deko…
Podobné recepty jako Harissa
Harissa
Omáčka vo forme pasty Harissa je jedno z najštipľavejších ochucovadiel spolu s Tabascom. Harissa neobsahuje ani rajčiny, ani zeler a ani kapustu (zelí). Jej základnými zložkami sú sušené červené chili, koriander, cesnak, mletá rasca - viac druhov (kmín), soľ, olivový olej a rôzne príchute. V krajiná
Podobné recepty jako Harissa