Sdílet:

Odšťavnovač recept


Odšťavnovač recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Odšťavnovač, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Odšťavnovač. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Odšťavnovač receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Domácí jablečný mošt
Uložit recept!
recepty
recepty

Domácí jablečný mošt

Domácí jablečný mošt vám vydrží až do zimy. Potřebujete jen jablka, odšťavňovač a vyvařené lahve....

Vánoční punč
Uložit recept!
recepty
recepty

Vánoční punč

Oblíbený nápoj na vánoční stůl. Navoďte pravou náladu vánoc a dejte si náš výborný Vánoční punč Vymačkáme šťávu z citr...

Citronovo-malinový sirup
Uložit recept!
recepty
recepty

Citronovo-malinový sirup

Citronovo-malinový sirup je jedinečný svou lahodnou chutí. V sezóně malin si ho můžeme připravit a zavařený používat celý...

Mrkvovo-ořechová vajíčka s čokoládou  raw recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Mrkvovo-ořechová vajíčka s čokoládou raw recept

Pokud se pro odšťavnovač rozhodnete, je následně vhodné do drti opět trochu šťávy přidat. Když jsou mrkve a jablko v rámci možností odšťavněná, přidejte k nim do mísy všechny další ingredience a dobře promíchejte rukama. Směs by měla být měkčí a maličko lepivá, nicméně mělo by být možné z ní bez vět

Podobné recepty jako Mrkvovo-ořechová vajíčka s čokoládou raw

Rybízová marmeláda a šťáva z pěny recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Rybízová marmeláda a šťáva z pěny recept

Marmeládu naplníme do skleniček a sterilujeme 10 - 15 minut při 90°C. Sebraná pěna se dá použít na přípravu šťávy. Pěnu odhadem odměříme, vlijeme zpět do kastrolu a na 1 díl pěny přidáme 4 díly vody. Rozmícháme a za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Vypnuté necháme chvíli stát a potom přecedíme p

Podobné recepty jako Rybízová marmeláda a šťáva z pěny

Ostružinová marmeláda s Amarettem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Ostružinová marmeláda s Amarettem recept

Druhý den je to tuhé jako hotová marmeláda, ale při vaření je z toho opět tekutá konzistence. Do hrnce si nalijeme šťávu, přidáme vodu, 1 kg cukru, 2-3 lžičky kyseliny citrónové, 1dcl Amaretta a Pectogel nebo Želírfix. Vše přivedeme k varu a povaříme cca 5 minut. Cca 7 skleniček vypláchnutých Amaret

Podobné recepty jako Ostružinová marmeláda s Amarettem

Fotografie k receptu Ostružinová marmeláda s Amarettem ...

Odšťavnovač a ostružiny. martinice Šťáva s cukrem martinice Hotová ostružinová marmeláda. martinice Markulina Předchozí Následující 4 z 5. Předchozí Následující Přidat fotku ...

Podobné recepty jako Fotografie ku Ostružinová marmeláda s Amarettem ...



×