Dokonalé vařené brambory: Základ každého českého oběda
Vařené brambory jsou stálicí české kuchyně. I když vypadají jednoduše, jejich správná příprava ovlivňuje chuť celého jídl...
Pórková polévka s bramborem
Pórková polévka s bramborem, podávaná s pečivem, nejlépe s čerstvým chlebem, je výbornou variantou svačinových polévek. K...
Kokosový dezert
Kokosový dezert je rychlý a jednoduchý moučník. Jako doplněk oběda, nebo dobrá svačinka ke kávě nebo čaji. Těsto přip...
Vydatná polévka s těstovinami
Vydatnou polévku servírujeme jako samostatnou večeři s opečeným česnekovým chlebem. Může být ale i součástí oběda s nějak...
Snídaňové sendviče
Snídaňové sendviče, které si připravíme předem a uložíme do mrazničky, nám zaručí, že až do oběda nebudeme mít hlad. Krom...