Ryba v novinách recept
Postup přípravy receptu. Z masa nachystáme asi 200 gramové porce, které můžeme rozkrájet na filátka. Na rozložený novinový dvojlist dáme část cibule a bylinek a na toto lůžko uložíme, kůží dolů, osolené, opepřené (případně jinak okořeněné) maso, zakápneme citronem (komu nevadí, může poklást plátky c
Podobné recepty jako Ryba v novinách
Pepřenky z kapra recept
Suroviny na nasolení: cca 1,5 kg filetů z ryb (kapr, cejn, karas) sůl Nálev: 3 dl octa ¾ l vody 2 PL cukru 1 PL soli 8 kuliček pepře 6 kuliček nového koření 2 ks bobkového listu Vše smícháme, necháme přejít varem a necháme vychladnout. Dohotovení: 6 ks cibulí cca 200 g sterilované zeleniny (používám
Podobné recepty jako Pepřenky z kapra
Pstruh s anglickou slaninou recept
Ryby po osušení, nasolení a lehkém okořenění pepřem potřeme rozpuštěným máslem s hladkou moukou a posypeme strouhankou. Rozevřenou břišní dutinou ryby položíme na dno pekáče se slaninou a cibulí. Posypeme drobně rozdrcenými bobkovými listy, do pekáče nalijeme trochu oleje, podlijeme vývarem či vodou
Podobné recepty jako Pstruh s anglickou slaninou