Sdílet:

Na bílkoun pikant recept


Na bílkoun pikant recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Na bílkoun pikant, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Na bílkoun pikant. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Na bílkoun pikant receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Pouťový králík recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pouťový králík recept

Postup přípravy receptu. Králíka naporcujeme (nejdříve odkrojíme slabiny na kapsu-viz foto), část bůčku nakrájíme na hranolky, část na kostičky, králíka prošpikujeme, opepříme a nasolíme.

Podobné recepty jako Pouťový králík

Pikantní králičí nebo kuřecí řízky recept

Takto dokončuji i vepřové řízky, ale na ty ještě na každý rozetřu kousínek másla, pod řízky dávám pařáček, aby neležely v loužičce tuku. Ten odkapaný tuk lze použít na pokropení brambor, z větší části je to máslo jen s troškou oleje.

Podobné recepty jako Pikantní králičí nebo kuřecí řízky

Guláš z patizonů recept

Postup přípravy receptu. Na dno kastrolu dáme olej, na kostičky nakrájenou slaninu a když zesklovatí, přidáme nakrájenou cibuli a na drobné kostičky nakrájený česnek.

Podobné recepty jako Guláš z patizonů

Svěží bramborový salát

Vychlazené vařené brambory pokrájíme na plátky nebo kostičky, cibulku na tenká kolečka, salát a oloupaná vejce na drobnější kusy a vše dáme do mísy, kde osolíme a opepříme dle chuti.

Podobné recepty jako Svěží bramborový salát

Pikantní wrap s tuňákem

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima.

Podobné recepty jako Pikantní wrap s tuňákem

Hovězí plátky v česnekovo hořčičné omáčce recept ...

Postup přípravy receptu. Plátky masa lehce naklepeme a obalíme v mouce. Oloupanou cibuli nakrájíme nahrubo a vhodíme na rozehřátý olej.

Podobné recepty jako Hovězí plátky v česnekovo hořčičné omáčce ...

Kde najít informace



×