Vaječná tlačenka
...která zbyla po Velikonocích. Tlačenka je zajímavá na pohled, protože tvoří mozaiku z vajec a zeleniny....
Srnčí svíčková
Srnčí svíčková je vysoce kvalitní maso, které se vyznačuje svou jemností. Doporučuje se příprava formou minutkových medailonků, avšak vzhledem k křehkosti tohoto mas...
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Marináda na zvěřinu je příprava, která dodává tomuto masu z volně žijících zvířat skvělou chuť a jemnost. Zvěřina, i když je méně tučná, má tužší strukturu, a proto je...
Aspiková vaječná tlačenka
Aspiková vaječná tlačenka je lahodné pokrm, který vás potěší svou chutí a vzhledem. Tento pokrm se získává kombinací vařených vajec a želatiny, což mu dodává strukturu a os...
Sulc-huspenina z hříbků
Sulc-huspenina z hříbků je lahodný pokrm, který je připravován z čerstvých hříbků. Hříbky se nejprve důkladně očistí a podle velikosti se buď překrojí, nebo menší kusy se ponechají celé....
Utopenci - vyzkoušený nálev
Hledáte skvělý recept na nálev pro přípravu utopenců, který bude mít ideální chuť? Tento nálev je osvědčený a určitě stojí za vyzkoušení. Je skutečně vyladěný do dokonalo...
Utopenci v aspiku
Utopenci v aspiku jsou zajímavou variací na klasické utopence, které jsou zalité želé. Díky tomu se skvěle hodí jako součást obložené studené mísy. Tento pokrm si zachovává svou...
Srnčí medailonky
Srnčí medailonky jsou lahodným pokrmem, který využívá kvalitní zvěřinu, jež nabízí řadu zdravotních výhod. Správnou úpravou a pečlivým výběrem koření se z tohoto masa st...
Srnčí maso po zámecku
Srnčí maso po zámecku je pokrm připravený z mladého zvěřinového masa, které se vyznačuje nízkým obsahem tuku. Díky své kvalitě a šťavnatosti není potřeba maso před zpracováním mořit. Pokrm...
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Pokud máte rádi při přípravě svíčkové zeleninovou směs Halali, můžete si ji jednoduše připravit i doma. Tento recept vám ukáže, jak udělat chutnou zeleninovou směs, která skvěle doplní va...
Vajíčková jednoduchá tlačenka
Vajíčková jednoduchá tlačenka je skvělou alternativou k tradičním sladkým pokrmům, které se servírují na Velikonoce. Toto slané občerstvení potěší vaše hosty a skvěle se hodí k různým...
Utopenci - nejlepší co známe
Utopenci jsou skvělou delikatesou, která je oblíbeným společníkem po veselých oslavách a poskytuje osvěžení po náročné noci. Tento pokrm spojuje chutné špekáčky s cibulí, které jsou nalož...
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou je lahodné jídlo, které se vyznačuje jemným masem srnce, jež je připraveno s pečlivě vybranými ingrediencemi. Maso se důkladně čistí a odměňuje se ch...
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Srnčí plátky jsou delikátní maso, které je dochuceno aromatickým rozmarýnem a jalovcem, což mu dodává jedinečnou vůni. Před kuchyňskou úpravou se maso jemně naklepe...
Srnčí na víně
Srnčí na víně je chutné jídlo připravené ze srnčích steaků, které se upravují na menší kousky přibližně velikosti 5x10 cm, nebo i na ještě jemnější porce. Maso se dochucuje kořením Di...
Zavařujeme v papiňáku (tlakovém hrnci)
Tento recept zahrnuje zavařování meruněk v tlakovém hrnci. Nejprve si připravíme cukrový sirup, který rozvaříme ve vodě a poté necháme vychladnout. Meruňky důkladně opláchneme, rozřízneme j...
Srnčí ragú z plece
Srnčí ragú z plece je chutné pokrmenu z jemně nakrájeného srnčího masa a slaniny, které se před přípravou marinují s různými kořeními. Maso je nakrájeno na rovnoměrné...
Srnčí hřbet s olivami a šunkou
Srnčí hřbet s olivami a šunkou je chutné jídlo, které kombinuje jemné maso srnčí hřbetu s lahodnými olivami a šunkou. Před přípravou se připraví směs z vajec, teplého mléka, mouky a...
Srnčí krk
Srnčí krk je chutné a aromatické jídlo, které se připravuje z kvalitního masa srnce. Před vařením je důležité krk odblanit a důkladně očistit. Jídlo obohacují kousky cibule a slaniny, kter...