Nákládaná řepa (i pro boršč) recept


Nákládaná řepa (i pro boršč) recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Nákládaná řepa (i pro boršč), které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Nákládaná řepa (i pro boršč). Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Nákládaná řepa (i pro boršč) receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Nákládaná řepa ( i pro boršč )

Uvařenou řepu scedíme a přelijeme studenou vodou. Řepu oloupeme, část nakrájíme na kostičky, část nakrájíme na plátky a část na tenké hranolky, abychom až ji budeme potřebovat, vzali jaký tvar budeme dávat do jídla. Řepu dáme do sklenic, proložíme bobkovým listem, novým kořením, feferonkami a doplní

Podobné recepty jako Nákládaná řepa ( i pro boršč )

Nákládaná řepa (i pro boršč) fotografie 2

Fotografie k receptu Nákládaná řepa (i pro boršč) Dom ů - Recepty - Nákládaná řepa (i pro boršč) Zpět na recept. Nákládaná řepa (i pro boršč) Jaromira18 Předchozí Následující 1 z 1. Předchozí ...

Podobné recepty jako Nákládaná řepa (i pro boršč) fotografie 2

Rybízová omáčka s vínem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Rybízová omáčka s vínem

Způsob přípravy Očištěný rybíz podlijeme horkou vodou a dobře podusíme. Prolisujeme, přidáme cukr, víno a trochu povaříme. Když začne omáčka houstnout, přidáme pomerančovou a citronovou šťávu, hořčici, sůl a podle chuti ještě cukr. Omáčku podáváme ke zvěřině. Kuchař: Lukáš Svítil Publikováno: 27.02.

Podobné recepty jako Rybízová omáčka s vínem

Jahodový nanuk recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jahodový nanuk

Jahodový nanuk je osvěžující zmrzlina nejen pro děti. V létě přijde jistě vhod i nám dospělým.

Podobné recepty jako Jahodový nanuk

Nejlepší boršč
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nejlepší boršč

Suroviny. hovězí maso 500 g. bobkový list 2 ks. černý pepř 2 kuličky. nové koření 2 kuličky. červená řepa (středně velká) 2 ks. mrkev 1 ks. petržel 1 ks. celer 1/4.

Podobné recepty jako Nejlepší boršč

Poctivý domácí boršč
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Poctivý domácí boršč

Nejlepší recepty z červené řepy, které vás spolehlivě zahřejí Postup přípravy Do hrnce nalijte zhruba 1,5 litru studené vody a vložte do ní hovězí maso. Přidejte sůl, bobkové listy, pepř a nové koření a vařte na velmi mírném plameni doměkka. Bude to trvat minimálně dvě hodiny. Hotový vývar přeceďte

Podobné recepty jako Poctivý domácí boršč

Ukrajinský boršč s červenou řepou a zelím

Do hrnce přidejte řepu a brambory, dobře osolte a opepřete a na mírném stupni vařte 30 minut. Mezitím rozehřejte v pánvi olej a na středním stupni za občasného promíchávání na něm smažte cibuli a mrkev asi 5 až 7 minut, až mrkev krásně změkne a začne karamelizovat. (Na Ukrajině se tomu říká „smaženi

Podobné recepty jako Ukrajinský boršč s červenou řepou a zelím

Boršč recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Boršč recept

Asi po 10 minutách přidáme nakrájené zelí na nudličky, zbytek vývaru, brambory na kostičky a uvaříme doměkka. Nakonec přídáme nakrájené vařené maso, klobásy na kolečka, lehce promícháme, prohřejeme a podáváme. Na talíři si každý nalije do polévky smetanu. Jak uskladnit a zpracovat červenou řepu. Čím

Podobné recepty jako Boršč

Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...

Postup přípravy. Maso zalijte dostatečným množstvím studené vody (asi 2,5 l), přidejte nové koření, pepř a bobkový list, osolte a přiveďte k varu. Přiklopte, stáhněte teplotu na minimum a nechte pobublávat asi 2 hodiny. Průběžně sbírejte pěnu, která se utvoří na hladině.

Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...

Klasický ruský boršč recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Klasický ruský boršč recept

Suroviny 1 6 200 g zelí 200 g brambor 500 g hovězího masa s kostí 300 g červené řepy 5 kuliček celého černého pepře 2 ks bobkového listu 100 g cibule 2 lžíce rajského protlaku 100 g mrkve 2 stroužky česneku Dárkové POUKAZY Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více

Podobné recepty jako Klasický ruský boršč

Boršč po rusnacky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Boršč po rusnacky recept

Vo väčšom hrnci speníme na oleji pokrájanú cibuľu, pridáme ostatnú zeleninu pokrájanú na malé kocky - najprv mrkvu, ktorú krátko orestujeme s cibuľou, potom ostatnú koreňovú zeleninu a papriku. Osolíme, podlejeme malým množstvom vody a dusíme 10-15 minút. Potom pridáme mäso a klobásy. Podlejeme vodo

Podobné recepty jako Boršč po rusnacky

Nakládaná směs sýrů recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nakládaná směs sýrů recept

Na co se hodí česnek. Nyní budeme suroviny vrstvit do sklenice: sýr – posypeme provensálským kořením a pepřem, olivy, cibuli, česnek, papriky. Vrstvy takto opakujeme. Mírně stlačujeme a na konec zalijeme olivovým olejem.

Podobné recepty jako Nakládaná směs sýrů

Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky

Ukrajinský boršč Ingredience: • 400-500 g hovězího vepřového masa př. kostí a uzená žebra • sůl • lžíce másla • lžíce sádla • 1 cibule • Ocet • cukr • 2 mrkve • 1 petržel • plátek celeru • 500 g kapusta (zelí) • 4 brambory • bobkový list • nové koření • pár zrnek pepře • 250 g červené řepy • 100 g r

Podobné recepty jako Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky

Zeleninový boršč recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zeleninový boršč recept

Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. JanaDorazinova 10 názorů 21. 1. 2012 21:08 JanaDorazinova +5 dalších fotek +2 další fotky Přidat fotku Suroviny Porce: podle jedlíků..cca 3-4 Nakrájíme si na kostičky kostičky zeleninu do kompotových misek Mrkev celer petržel kedluben zelená paprika červená

Podobné recepty jako Zeleninový boršč

Pravý ukrajinský boršč recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pravý ukrajinský boršč recept

Proto neexistuje žádný univerzální "pravý" recept na ukrajinský, nebo ruský boršč. Jedno mají ale všechny recepty společné - vaří se z čerstvých surovin, rozhodně tam nepatří nic sterilovaného, ani řepa. Za svůj život jsem jedla různé boršče vařené ukrajinci , každý byl jiný a ne všechny mi chutnali

Podobné recepty jako Pravý ukrajinský boršč

Červená řepa nakládaná a extra voňavá recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Červená řepa nakládaná a extra voňavá recept

Červená řepa nakládaná a extra voňavá. Nakládaná červená řepa je velmi zdravá a když ji budeme umět připravit chutně, oblíbí si ji celá naše rodina. Extra voňavá nakládaná řepa se stane stálicí v našem kuchařském repertoáru. 5,0 (44×) srettka. 90 názorů. 170 min.

Podobné recepty jako Červená řepa nakládaná a extra voňavá

Nakládaná směs sýrů podle Wooddyho recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nakládaná směs sýrů podle Wooddyho recept

Postup přípravy. Sýry pokrájíme na zhruba stejné velké kusy. A klademe do sklenice vrstvu sýrů, koření, celé nebo pokrájené feferonky, olivy, česnek na plátky nebo drcený, cibule na půlkolečka, mírně stlačujeme.

Podobné recepty jako Nakládaná směs sýrů podle Wooddyho

Ukrajinský boršč recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Ukrajinský boršč recept

asi 750 g vepřového masa (může být i trochu tučného masa, pak je kvalitnější vývar) 2 středně velké mrkve. 1 středně velká petržel. kousek celeru. 1 velká cibule. 1 středně velká červená řepa. 1/2 malé hlávky bílého zelí. 3 středně velké brambory. asi 1 dcl rajčatového protlaku.

Podobné recepty jako Ukrajinský boršč

Nakládaná rajčátka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nakládaná rajčátka recept

Posypeme solí, cukrem, bazalkou a oreganem a polijeme asi čtyřmi lžícemi olivového oleje. Troubu rozehřejeme na 200°C, vložíme pekáč s rajčaty a troubu vypneme. V žádném případě neotvíráme dvířka. Po dvou hodinách troubu opět nastavíme na 200°C a až dosáhne požadované teploty, opět vypneme. Postup o

Podobné recepty jako Nakládaná rajčátka

Nakládaná pečená kolena recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nakládaná pečená kolena recept

Asi 48 hodin je necháme v chladu odležet. Během je dvakrát obrátíme. Potom nakládaná kolena vaříme na velmi mírném ohni (táhneme) v nálevu asi 90 minut. Pak kolena vyjmeme, přendáme do pekáčku, osolíme a posypeme drceným kmínem. Kolena pečeme na cca 200°C po dobu cca 1 hod., až jsou zlatohnědá s křu

Podobné recepty jako Nakládaná pečená kolena

Nakládaná pečená kuřecí prsa recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nakládaná pečená kuřecí prsa recept

Postup přípravy Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, jemně osolíme a vložíme do připravené kaše a dáme na pár hodin odležet do chladna. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli na kolečeka. Maso i s kaší dáme do pekáčku, přidáme cibulku i s výpekem a dáme péct, peču zhruba hodinu na 200°C, deset minut před

Podobné recepty jako Nakládaná pečená kuřecí prsa

Červená řepa  sterilovaná
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Červená řepa sterilovaná

Oloupanou řepu pokrájíme na hranolky nebo kostičky, které dáváme do čistých a suchých sklenic. Pokud máme řepu velkou jako pingpongové míčky, můžeme nechat vcelku a do sklenic je tak i naskládat. K řepě můžeme přidat na plátky pokrájený, očištěný křen dle chuti.

Podobné recepty jako Červená řepa sterilovaná

recept internet
recept internet

Pravý ukrajinský boršč

Postup přípravy receptu. 1. Vkládáme zeleninu postupně podle jejich tvrdosti. V hrnci by mělo být tak 3/4 vývaru, aby se vešly všechny zbývající věci. Do studené vody vložíme na kostky nakrájené maso a až sebereme pěnu, tak přidáme koření. Vaříme do poloměkka. Celou oloupanou řepu vložíme k masu a d

Podobné recepty jako Pravý ukrajinský boršč

Boršč
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Boršč

Boršč jsem dělala dnes poprvé a fakt se mi povedl, pro jistotu jsem ho dělala rovnou v 8litrovém hrnci, jen jsem tam přidala navíc zásmažku, aby byl hustější - no teď má spíš omáčkovitou konzistenci a vlila jsem tam řepu i s nálevem, tak je takový hódně růžový, dcery říkaly že je "barbínový", škoda

Podobné recepty jako Boršč

Pravý bořšč od babičky z Ukrajiny
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pravý bořšč od babičky z Ukrajiny

Postup přípravy receptu. 1. Do vroucí osolené vody s kořením - celý pepř, nové koření, bobkový list vložíme veškeré uvedené maso a necháme uvařit do poloměka. Poté přidáme veškerou očištěnou zeleninu (můžeme dle velikosti překrojit na menší kusy) a salám/klobásy. Vše společně uvaříme doměka.

Podobné recepty jako Pravý bořšč od babičky z Ukrajiny

Zeleninový boršč

1. Zeleninu očistěte. Cibuli nakrájejte nahrubo, mrkev na kostičky a česnek najemno. Ve velkém hrnci zahřejte na středním plameni olej. Nechte na něm zesklovatět cibuli, vsypte mrkev a česnek. Restujte 5 minut, přidejte rajčatový protlak a restujte další 2–3 minuty. RADA: Podívejte se na VIDEO, jak

Podobné recepty jako Zeleninový boršč

Boršč
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Boršč

Do hrnce vlijte olivový olej, opečte nejprve cibulku, přidejte celer, mrkev a petržel, společně zasmahněte, zalijte asi polovinou vývaru z uvařeného masa, přidejte řepu, rajčata, osolte a vařte 15 minut. Po 15 minutách přihoďte zelí a brambory, vařte ještě dalších 10 minut, až bude všechna zelenina

Podobné recepty jako Boršč

Nakladáná směs pěti sýrů, česneku a sušených rajčat s bylinkami ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nakladáná směs pěti sýrů, česneku a sušených rajčat s bylinkami ...

20 dkg eidamu 30%. 4 větší cibule. 1 sklenička sušených rajčat v oleji. 2 lžíce kapary. 1 palice česneku. 1 lžíce hrubozrnné hořčice. 1 lžíce grilovacího koření. 0,5 l olivového oleje. 0,5 l slunečnicového oleje.

Podobné recepty jako Nakladáná směs pěti sýrů, česneku a sušených rajčat s bylinkami ...

Vegetariánský boršč

Osolte a 10 minut povařte. Nyní přisypte zelí, zakryjte pokličkou a vařte na mírném ohni dalších 5 minut. 4. Na pánvi na zbylém oleji krátce orestujte řepu s protlakem. Po chvilce bublání vlijte do polévky, přidejte slité fazole a 5 minut povařte. Vyjměte koření a dochuťte solí, pepřem a octem.

Podobné recepty jako Vegetariánský boršč

recept internet
recept internet

Polský boršč

Postup přípravy receptu. 1. Červenou řepu oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a dáme vařit do měkka se 6 stroužky česneku. Vývar scedíme, ihned nalijeme lžíci octa kvůli barvě a přidáme bujónovou kostku, nejlépe vývar od Knorra. Zatímco se vývar z řepy vaří, rozmícháme si ve smetaně asi 2 lžíce hladké m

Podobné recepty jako Polský boršč

recept internet
recept internet

Rychlý boršč

Postup přípravy receptu. Do 7 litrového hrnce dáme do 3/4 vody do toho nasypeme fazole, veškeré koření a masox, scezenou řepu, nakrájené brambory, rozmělněnou mleté maso a vaříme, až jsou brambory měkké. Pak vlijeme obě smíchané smetany s moukou a protlakem a povaříme zhruba pět minut. Dochutíme sol

Podobné recepty jako Rychlý boršč

recept internet
recept internet

Jednoduchý boršč

Pravda je, že jsem do ní přidala ocet a cukr, ale byla fakt moc dobrá, i když jako boršč nechutnala. Kategorie: Polévky Boršč. Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů. Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Červená řepa Česnek Cibule Klobása Máslo Mrkev Pepř mletý Šlehačka Sůl Vývar Zakysan

Podobné recepty jako Jednoduchý boršč

recept internet
recept internet

Veganský ukrajinský boršč

Veganský ukrajinský boršč. Veganský ukrajinský boršč Zdroj: Zeleninová kuchařka. 5x. Tato polévka se stala synonymem ruské kuchyně, ačkoli původně pochází ze sousední Ukrajiny. Využívá červenou řepu a zelí, dvě podzimně-zimní zeleniny, které se v kuchyni spíše objevují jako příloha. Zdatně jim sekun

Podobné recepty jako Veganský ukrajinský boršč

Kde najít informace



×