Telecí na paprice se smetanovou omáčkou
Telecí na paprice je lahodné jídlo, které se pochlubí smetanovou omáčkou. Příprava začíná osmažením cibule na másle, která dodá pokrmu na aromatu. Následně se do cibule p...
Vídeňská roštěná (pro zizala)
Vídeňská roštěná je tradiční pokrm, který se připravuje z kvalitního hovězího masa. Nejprve se na pánvi usmaží do zlatova nakrájená cibule, která dodá jídlu výraznou chu...
Pečená prsíčka na česneku s bramborami a jarní cibulkou
Oškrabeme si brambory, rozkrájíme je a nandáme do hrnce. Zalijeme vodou, osolíme a uvedeme do varu. Kuřecí prsa můžeme připravovat v troubě nebo v mikrovlné troubě (multifunkční). Prsa si naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Pokapeme sójovou omáčkou a dáme péci.
Podobné recepty jako Pečená prsíčka na česneku s bramborami a jarní cibulkou
Vepřová svíčková z jednoho hrnce
Vepřová svíčková z jednoho hrnce je tradiční pokrm, který je ideální pro začátečníky v kuchyni. Toto jídlo se připravuje jednoduše a efektivně, neboť všechny ingredience se vaří společně...
Dušená oháňka s tarhoňou
Dušená oháňka s tarhoňou je skvělý pokrm, ideální pro přípravu v multifunkčním nebo pomalém hrnci. Tento recept využívá přístroj, který dokáže při nízké teplotě a s minimální spo...
Svíčková na smetaně se šípkovým terčem
Svíčková na smetaně se šípkovým terčem je výjimečné jídlo, které se vyznačuje šťavnatým masem, jemnou omáčkou a zajímavým šípkovým terčem. Základem je maso, které je p...
Domácí jablečné máslo z pomalého hrnce
Domácí jablečné máslo je vynikající pochoutka, která skvěle doplní jogurt, lívance, vafle nebo toustový chléb. Můžete ho také využít jako chutnou polevu na zmrzlinu. Tento osvě...
Pytlákův hrnec s pečeným bažantem
Pytlákův hrnec s pečeným bažantem je jedinečné jídlo, které vám umožní ochutnat méně obvyklého ptáka. Tento pokrm kombinuje delikátní chuť bažanta s aromatickou uzenou sl...
Švédská roštěná s bylinkovou rýží
Švédská roštěná s bylinkovou rýží je klasické jídlo, které má své kořeny v tradici starých receptů. I když není zcela jasné, proč se právě takto nazývá, spojením sardelové pasty a...
Lilkové lasagne
Lilkové lasagne představují vynikající vegetariánskou alternativu k tradičním lasagním Bolognese, kde místo mletého masa hraje hlavní roli lilek. Tato vynalézavá a chutná variace vy...
Těstoviny s rajčatovou omáčkou z jednoho hrnce a vařené na ohni
Těstoviny s rajčatovou omáčkou připravené v jednom hrnci představují skvělý způsob, jak si na ohni uvařit rychlé a chutné jídlo. Tento recept je ideální, protože umožňuje hřejivou přípr...
Svíčková omáčka na smetaně
Svíčková omáčka na smetaně je oblíbeným pokrmem, který můžete připravit jednodušeji a s levnějšími ingrediencemi. Tento recept se liší od tradiční svíčkové náročnější na suroviny...
Snadná skoro svíčková
Snadná skoro svíčková je velmi praktický a rychlý pokrm, který si můžete vychutnat při obědě. Je ideální pro ty, kteří chtějí připravit chutné jídlo bez složitého vaření. Tento recept kombi...
Svíčková na smetaně z vepřového masa
Tato verze svíčkové přináší osvěžení oblíbeného jídla, neboť je připravena z vepřového masa. Tato omáčka kombinuje jemnou smetanu s výraznými chutěmi, které vytvářejí lahodné a v...
Vlámská hovězí karbonáda
Vlámská hovězí karbonáda, známá také jako carbonnade flamande, je pokrm, který nese známky tradice vaření na dřevěném uhlí. Tento chutný recept se připravuje pomalým vařením v za...
Hovězí guláš v pomalém hrnci
Hovězí guláš připravený v pomalém hrnci je vynikající pokrm, který se vyznačuje bohatou chutí a silným aroma. Tento pokrm se obvykle skládá z kvalitního hovězího masa, které je pomalu v...
Vepřová kýta na cibuli
Toto jídlo je ideální pro milovníky masa. Spojení vepřového masa, slaniny a hojného množství cibule vytváří nezapomenutelnou chuťovou kombinaci, která rozhodně nezklame....
Fazolový hrnec
Fazolový hrnec je snadné a rychlé jídlo připravované v jednom hrnci. Je to sytý pokrm, který kombinuje fazole se zeleninou a různými kořením, což mu dodává bohatou chuť. Tento hrnec je i...
Svíčková z králíka se slaninou
Toto jídlo kombinuje bohatou chuť králičího masa se slaninou, což mu dodává šťavnatost a výraznost. Zároveň obsahuje pestrou škálu koření a zeleniny, která obohacuje celý pokrm o další v...
Pomalu dušená hovězí pečeně na červeném víně
Pomalu dušená hovězí pečeně na červeném víně je vynikající pokrm, který se vyznačuje fantastickou chutí a měkkou texturou masa. Tento způsob přípravy využívá hovězí vývar a červené víno...