Vertuta recept
Pozn. : Vertuta je moldavský vyťahovaný piroh s bryndzovou, mäsovou alebo cibuľovou plnkou. Moldavci ale robia aj vertuty plnené strúhanými jablkami zahustenými strúhankou. Kuchařka: tejaja Přidat k oblíbeným Vytisknout recept . Pochutnali jste si? Sdílejte recept! Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Podobné recepty jako Vertuta
Verzere recept
Okurkový salát z... Tuňákovka trochu jinak; Cibulovo - libečková... Krůtí prsa, cuketová... Svítek do polévky; Polévka z pečené zeleniny... Šťavnatá kuřecí prsa,... Další nové recepty. Facebook. Tématické fráze: bezmasá jídla recepty palačinka se špenátem plnene tortily se spenatem bezmasa kucharka
Podobné recepty jako Verzere
Vertuta
Poznámka: vertuta je moldavský vytahovaný piroh s brynzovou, masovou nebo cibulovou náplní. Moldavci ale dělají i vertuty plněné strouhanými jablky zahuštěnými strouhankou. Podělte se s přáteli o recept Podobné recepty. Verzere. Brambory z Verony. Salát od Veru. Nenechte si ujít sezónní inspirace a
Podobné recepty jako Vertuta
Krevetový*koktejl
Prošleháme šťávu z 1/2 citronu s koňakem, smetanou, majonézou a kořením, mírně osolíme. Listy salátu omyjeme a osušíme. Krevety přelijeme vroucí vodou, necháme je v sítu okapat a pokapeme zbytkem citronové šťávy. Misky vyložíme salátem, přidáme krevety, plátky rajčat a přelijeme dresinkem.
Podobné recepty jako Krevetový*koktejl