Maso na ohni (hanger/flap steak) fotografie 6
Fotografie k receptu Maso na ohni (hanger/flap steak) Fotografie k receptu Maso na ohni (hanger/flap steak) Dom ů - Recepty - Maso na ohni (hanger/flap steak) Zpět na recept. Maso na ohni (hanger/flap steak) sporinek sporinek sporinek sporinek sporinek Předchozí Následující 5 z 5. Předchozí ...
Podobné recepty jako Maso na ohni (hanger/flap steak) fotografie 6
Maso na ohni (hanger/flap steak) recept
Postup přípravy. Dobře proleželý hanger steak očistíte od všech tukových vrstev a nabodnete ho na vidlici na opékání. Maso opékejte nad rozžhavenými uhlíky a nenechávejte ho nad přímým ohněm (ideální je rozdělat oheň a až vyhoří dřevo a zůstanou uhlíky je ten správný čas).
Podobné recepty jako Maso na ohni (hanger/flap steak)
Kalifornský salát s avokádem
V misce smícháme všechny ingredience na dresink. Osolíme podle chuti, pokud je Miso pasta příliš slaná, nesolíme, naopak přidáme více jogurtu nebo mléka. Brokolici rozdělíme na malé růžičky a povaříme je velmi krátce ve slané vodě.Když brokolice zesvětlá a trochu změkne, vodu slijeme a zeleninu nech
Podobné recepty jako Kalifornský salát s avokádem
Rybízová omáčka s vínem
Způsob přípravy Očištěný rybíz podlijeme horkou vodou a dobře podusíme. Prolisujeme, přidáme cukr, víno a trochu povaříme. Když začne omáčka houstnout, přidáme pomerančovou a citronovou šťávu, hořčici, sůl a podle chuti ještě cukr. Omáčku podáváme ke zvěřině. Kuchař: Lukáš Svítil Publikováno: 27.02.
Podobné recepty jako Rybízová omáčka s vínem
Maso na ohni (hanger/flap steak) fotografie 6
Fotografie k receptu Maso na ohni (hanger/flap steak) Domů - Recepty - Maso na ohni (hanger/flap steak) Zpět na recept. Maso na ohni (hanger/flap steak) sporinek sporinek sporinek sporinek sporinek Předchozí Následující 4 z 5. Předchozí ...
Podobné recepty jako Maso na ohni (hanger/flap steak) fotografie 6
Maso na ohni (hanger/flap steak) fotografie 6
Fotografie k receptu Maso na ohni (hanger/flap steak) Domů- Recepty- Maso na ohni (hanger/flap steak) Zpět na recept Maso na ohni (hanger/flap steak) sporinek sporinek sporinek sporinek sporinek Předchozí Následující 1z 5 Předchozí Následující
Podobné recepty jako Maso na ohni (hanger/flap steak) fotografie 6
Maso na ohni (hanger/flap steak) fotografie 6
Fotografie k receptu Maso na ohni (hanger/flap steak) Domů - Recepty - Maso na ohni (hanger/flap steak) Zpět na recept. Maso na ohni (hanger/flap steak) sporinek sporinek sporinek sporinek sporinek Předchozí Následující 3 z 5. Předchozí ...
Podobné recepty jako Maso na ohni (hanger/flap steak) fotografie 6
Maso na ohni (hanger/flap steak) fotografie 6
Fotografie k receptu Maso na ohni (hanger/flap steak) Domů- Recepty- Maso na ohni (hanger/flap steak) Zpět na recept Maso na ohni (hanger/flap steak) sporinek sporinek sporinek sporinek sporinek Předchozí Následující 2z 5 Předchozí Následující
Podobné recepty jako Maso na ohni (hanger/flap steak) fotografie 6
Maso na pórku recept
Postup přípravy. Pórek pokrájený na půlkolečka podusíme asi 8 minut, přidáme maso a krátce opečeme, zaprášíme moukou, promícháme, zalijeme vývarem a okořeníme. Dusíme při občasném zamíchání do měkka.
Podobné recepty jako Maso na pórku
Šumavská živáň recept
Pečeme na ohni nebo v troubě s dostatečným dodáním těchto možných ingrediencí: majoránka nebo zázvor,nebo šalvěj, nebo meduňka. Pojídá se, až je maso měkké a krásně upečené za stálého polévání. Tato poznámka není zbytečná, protože to tak voní, že mnozí se na živáňskou vrhají dříve. Když pečeme na ..
Podobné recepty jako Šumavská živáň
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Maso na mexický způsob Maso na ohni (hanger/flap steak) Suroviny: tuk , cibule , maso vepřové , sůl , koření divoké , bobkový list , koření nové koření , pepř , koření hřebíček , houby čerstvé , smetana zakysaná , mouka , cukr
Podobné recepty jako Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Maso na olivách recept
Pod maso vložíme cibuli a necháme zesklovatět. Po té přidáme i nakrájená rajčata, papriku a olivy (já dávám černé olivy). Chvíli smažíme společně s cibulí a masem. Posypeme kořením na steak, nebo grilovacím kořením, nebo jiným kořením podle chuti, osolíme, opepříme.
Podobné recepty jako Maso na olivách
Maso na mexický způsob recept
Přidáme pórek a na již mírném ohni necháme změknout. Poté přidáme plechovku fazolí i s nálevem, pokrájenou klobásu, kukuřici, prohřejeme, přidáme rajčatový protlak a prolisovaný česnek.
Podobné recepty jako Maso na mexický způsob
Maso na křenu recept
Maso potřeme hořčicí z obou stran a obalíme v nastrouhaném křenu. Naskládáme do pekáčku, zalijeme šlehačkou a pečeme 20 minut. Příloha: vařené brambory a zeleninový salát. Uvařeno. Přidat do oblíbených (26x) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v receptu. Vepřové maso.
Podobné recepty jako Maso na křenu
Maso na smetaně recept
Nakrájíme maso a uzeniny na kostičky, okořeníme a necháme odležet. Až se nám udělá rýže, tak ji necháme vychladnout. Rozpálíme pánev se slunečnicovým olejem a máslem. Až budeme mít rozehřátou pánev, dáme tam maso, uzeniny, kukuřici a orestujeme. Až budeme mít hotovo, tak nalijeme smetanu a necháme 1
Podobné recepty jako Maso na smetaně
Kuře opékané nad ohněm recept
Postup přípravy. V misce umícháme marinádu z utřeného česneku, grilovacího koření, sladké papriky a oleje. Pokud se někomu zdá být málo slaná (záleží to na druhu grilovacího koření), pak ji můžeme opatrně dosolit.
Podobné recepty jako Kuře opékané nad ohněm
Králičí maso na paprice a smetaně fotografie 3
Fotografie k receptu Králičí maso na paprice a smetaně . Domů - Recepty - Králičí maso na paprice a smetaně. Zpět na recept. Králičí maso na paprice a smetaně Marie Svarcova Marie Svarcova Předchozí Následující 2 z 2. Předchozí ...
Podobné recepty jako Králičí maso na paprice a smetaně fotografie 3
Sojové maso na zelenině fotografie 6
Fotografie k receptu Sojové maso na zelenině . Domů - Recepty - Sojové maso na zelenině. Zpět na recept. Sojové maso na zelenině Sojové maso... savlinka savlinka savlinka savlinka Badíkovi též chutná sojové maso i zelenina savlinka Předchozí Následující 3 z 5. Předchozí ...
Podobné recepty jako Sojové maso na zelenině fotografie 6
Králičí maso na paprice a smetaně fotografie 3
Fotografie k receptu Králičí maso na paprice a smetaně . Domů - Recepty - Králičí maso na paprice a smetaně. Zpět na recept. Králičí maso na paprice a smetaně Marie Svarcova Marie Svarcova Předchozí Následující 1 z 2. Předchozí ...
Podobné recepty jako Králičí maso na paprice a smetaně fotografie 3
Rychlé mini roládky recept
Z masa sundáme vrchni fólii osolíme a opepříme, na kuřecí poklademe slaninu a švestky a svineme, pak sundáme fólii a provážeme provázkem. Vepřové masíčko posypeme česnekem a rozložíme špenát, do prostřed uložíme slaninu a svineme stejmě jako kuřecí.
Podobné recepty jako Rychlé mini roládky
Živáňská pečeně recept
Živáňská pečeně. Živáňská pečeně má původ ve slovenské kuchyni a má spoustu variant. Klasická příprava kombinuje vepřové, jehněčí a hovězí maso, které se pomalu rožní na jehle. Ne každý si však může tuto přípravu dovolit, proto si připravíme levnější, vepřovou verzi, v troubě. 6. 4. 2011 12:00.
Podobné recepty jako Živáňská pečeně
Lahodný burger s trhaným hovězím masem
Na rozehřáté pánvi pak postupně zprudka dozlatova opečte. Druhým krokem je dušení. Opečené kousky přidejte do hrnce a zalijte do dvou třetin horkou vodou a znova osolte. Pro lepší chuť se doporučuje přidat bobkový list. Posléze nechte 3 hodiny vařit na mírném ohni tak, aby směs pobublávala. Poté mas
Podobné recepty jako Lahodný burger s trhaným hovězím masem
Dobré ořechové řezy recept
Postup přípravy. Žloutky ušleháme s cukrem a s vodou, přidáme mouku smíchanou s ořechy a s práškem do pečiva a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Pečeme při 180°C 15-20 minut. Mezitím si připravíme náplň : Mléko smícháme s moukou a uvaříme hustou kaši.
Podobné recepty jako Dobré ořechové řezy
Výborný makovec recept
2,5 hrnku polohrubé mouky 1 hrnek mléka 1 hrnek cukru 1/4 hrnku oleje 1 hrnek mletého máku 1 vejce 1 prášek do pečiva 1 vanilkový cukr špetka soli Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Všechno smícháme a peč
Podobné recepty jako Výborný makovec
Steak z hovězího pupku – flank steak recept
Steak lehce potřeme olejem, aby na něm dobře držela hrubozrnná sůl a koření. Steak tedy osolíme a za pomocí mlýnku okořeníme čerstvě mletým chilli kořením. Steak děláme poté na pánvi při vysoké teplotě. Opékáme nezakryté a to z každé strany 6 minut. Po této době je steak středně syrový a trochu tužš
Podobné recepty jako Steak z hovězího pupku – flank steak
Jednoduchý mrkvový dort recept
Porce: asi 17, podle velikosti ukrojených kousků. Těsto: 2 vejce. 150 g cukru moučka (lze nahradit tmavým cukrem) 150 ml rostlinného oleje. 1 lžička skořice. 1 lžíce šťávy z pomeranče nebo citrónu. 150 g polohrubé mouky (klasické či celozrnné) 1 kypřící prášek do pečiva.
Podobné recepty jako Jednoduchý mrkvový dort
Steak z krkovičky recept
Poté maso vyjmeme a zabalíme do alobalu, aby nevychladlo. Z pánve vyjmeme česnek a bylinky, vsypeme do ní na větší kostky nakrájenou anglickou slaninu, osmahneme, necháme na slabším ohni zabarvit, zalijeme vývarem (vodou) - cca 1 dcl. Až se ode dna pánve uvolní do vývaru napečený základ, sundáme z o
Podobné recepty jako Steak z krkovičky
Pohankový salát se zeleninou recept
Suroviny 3 125 g pohanky 180 ml vody 10-12 cherry rajčátek (nebo 2 velká) 1/4 hlávky ledového salátu (nebo čínského zelí) 1/2 červené papriky 1/2 většího pórku pažitka 3 vařená vejce 3 polévkové lžíce panenského olivového oleje 1 lžíce vinného octa 1 lžička sojové omáčky 1 lžička Dijónské hořčice sů
Podobné recepty jako Pohankový salát se zeleninou
Grilovaná krkovička recept
Grilovaná krkovička je předem naložená do marinády a pak jen rychle opečená na grilu. Takto upravená krkovička z grilu zachutná všem milovníkům pikantního masa. Hodnocení receptu je 4,9 (14×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. Casimanta 10 názorů Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 25 min Do
Podobné recepty jako Grilovaná krkovička
Vepřové na paprice: Klasika, na které si pochutná celá ...
Vepřové na paprice patří k oblíbeným jídlům, které jsou součástí stálého repertoáru v mnoha rodinách. Není se čemu divit, měkké maso, jemná, ale přesto výrazná chuť papriková omáčka zjemněná smetanou, a příloha podle nálady. Vepřové maso je navíc dostupné a snadné na zpracování.
Podobné recepty jako Vepřové na paprice: Klasika, na které si pochutná celá ...
Krůtí maso na kari se smetanou fotografie 2
Fotografie k receptu Krůtí maso na kari se smetanou. Dom ů - Recepty - Krůtí maso na kari se smetanou. Zpět na recept. Krůtí maso na kari se smetanou RubyRom Předchozí Následující 1 z 1. Předchozí ...
Podobné recepty jako Krůtí maso na kari se smetanou fotografie 2
Recept na GYROS
Na jehlu napichujeme v pořadí: krkovice, sýr, krůtí, sýr, krkovice, sýr, krůtí, sýr atd. Vše silně stlačíme na jehle k sobě a zabalíme do pevného alobalu. Pečeme na ohni necelé 2 hodiny, potom alobal opatrně sundáme. Výpek zachytíme do připravené nádoby a přidáme do něj olej a grilovací koření.
Podobné recepty jako Recept na GYROS
Grilovaná uzená žebírka recept
Postup přípravy. Žebírka uvaříme ve vodě společně se 3 stroužky česneku a cibulí, vodu osolíme, opepříme a přidáme bobkový list. Vaříme v tlakovém hrnci cca 20 - 25 minut do poloměkka. Marinádu si připravíme z oleje, kečupu, hořčice, grilovacího koření a 4 stroužků česneku. Potřeme ze všech stran a
Podobné recepty jako Grilovaná uzená žebírka
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku Zdroj: Oheň a dým. 31x. I když drtivá většina receptů na guláš začíná smažením cibule na sádle, tradiční vaření v kotlíku může probíhat i trochu jinak – méně námahy, méně aktivní pozornosti, a přesto skvělý výsledek. Tento guláš je inspirován originálním ...
Podobné recepty jako Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Hovězí krk na másle smažený recept
Postup přípravy. Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené. U nás nefrčí krvavé, takže dva, maximálně 2,5 cm je tak akorát. Tuk z masa neodkrajujeme, tedy pokud ho není po stranách přespříliš, protože kde je tuk,
Podobné recepty jako Hovězí krk na másle smažený
Kotlíkový (pravý Maďarský) guláš
Cibuli nakrájenou na drobno osmahneme na slanince a sádle do sklovata až mírně růžova. Pozor! Nikdy ne do zlata, nebo hněda. To proto, že tato cibule nám guláš zahustí a proto je jí tolik. Přidáme na větší kostky nakrájené maso (cca 4-4cm). Můžete použít i více druhů masa. Podusíme a hojně zaprášíme
Podobné recepty jako Kotlíkový (pravý Maďarský) guláš