Sendvič s tuňákovým salátem
Sendvič s tuňákovým salátem si můžete uchovat v mrazničce a kdykoliv pak máte po ruce chutnou a zdravou svačinu. A nebo h...
Focaccia sendviče na piknik
Velmi důležitým a možná tím nejdůležitějším elementem v tomto receptu je těsto na focacciu. Postup na výrobu chlebového t...
Smažené kuřecí krokety
Smažené kuřecí krokety podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou. Pro zastánce zdravějšího stravování pak zvolíme jako příl...
Malý domácí chléb pro dva recept
Mouky prosejeme do mísy a 1 lžíci odebereme do malé misky, do které přidáme droždí, med nebo cukr a 3 lžíce teplé (ne horké)¨vody, promícháme a necháme zakryté asi 15 minut vzejít kvásek . K mouce v míse přidáme sůl, kmín, olej, podmáslí, kvásek a zbytek vody.
Podobné recepty jako Malý domácí chléb pro dva
Chlebíček malý bochníček recept
Postup přípravy. Suroviny dáme do domácí pekárny tak, jak jsou napsané za sebou, nastavíme na těsto (u mě č. 7), až se těsto zpracuje, dáme na vál zapracujeme těsto a vypracujeme bochníček, dáme na plech, přikryjeme čistou utěrkou a necháme ještě 30 minut kynout.
Podobné recepty jako Chlebíček malý bochníček
Podmáslový chleba celozrnný recept
Porce: cca 980 g chleba 340 ml podmáslí 2 lžíce bílého jogurtu 1 lžíce octa 2 lžíce oleje (nejlépe Bertolli classico) 1 lžička kmínu 2 lžičky soli špetka hnědého cukru (poprášit droždí) 1/4 čerstvého droždí (10 g) 200 g hladké mouky (používám pšeničnou hladkou chlebovou) 100 g špaldové mouky 100 g m
Podobné recepty jako Podmáslový chleba celozrnný
Chléb bez hnětení
Na přípravu chleba potřebujete litinový hrnec nebo skleněnou kulatou zapékací mísu s pokličkou, ve které budete chleba péct. Do mísy nasypte mouku, droždí, sůl a hezky vše promíchejte, potom přilijte vodu a krouživým pohybem jedné ruky vypracujte lepkavou hmotu.
Podobné recepty jako Chléb bez hnětení
Bramborový chleba recept
Jinak brambory do chleba přidávám taky, nebo třeba jen bramborovou kaši v prášku. Clebík pak vydrží déle "čerstvý" a nedrobí se při krájení. Clebík pak vydrží déle "čerstvý" a nedrobí se při krájení.
Podobné recepty jako Bramborový chleba
Tmavý dietní chleba recept
Postup přípravy Mouku a špetku soli nasypeme do mísy a uděláme důlek. Do důlku přidáme cukr, kvasnice, zalijeme vlažným mlékem a necháme vzejít kvásek. Řádně promícháme a necháme 30 minut kynout.
Podobné recepty jako Tmavý dietní chleba
Chleba recept
Přidat fotku Suroviny Porce: x 1 kg hladké mouky 1/4 l vlažné vody trošku cukru na kvásek 1 pivo desítka 2 lžičky kmínu 10 dkg droždí 2 dkg soli Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Chleba
Domácí chleba
Postup přípravy receptu. Žitnou a hladkou mouku, kmín, sůl a půl lžičky sušených kvasnic nasucho promíchám, přidám ocet, vodu, znovu promíchám, posypu chlebovou moukou, přikryju a nechám kynout 12 až 18 hodin při pokojové teplotě.
Podobné recepty jako Domácí chleba
Chleba s ovesnými vločkami recept
cathleen Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 285 g vody 2 lžičky cukru 13 g droždí 1 lžička soli 2 lžičky kmínu 20 g oleje (měla jsem olivový) 100 g žitné chlebové mouky 400 g hladké mouky 40 g jemných ovesných vloček 2 lžičky Grilovacího koření (česnekové) Kuchařky Ivy Trhoňové právě
Podobné recepty jako Chleba s ovesnými vločkami
Každodenní chléb (2-2-1) recept
Postup přípravy. 400 g kvásku získáme smícháním 40 kvásku z lednice, 180 g žitné chlebové mouky a 180 g vody. Dobře promícháme a zakryté necháme vykvasit přibližně 9–12 hodin. Do mísy k hotovému rozkvasu přilijeme vodu, přisypeme mouku, nezapomeneme přidat sůl a kmín a uhněteme příjemně tvárné těsto
Podobné recepty jako Každodenní chléb (2-2-1)
Domácí chlebík recept
Postup přípravy. A promícháme, vznikne řídké těsto. Posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a necháme při pokojové teplotě kynout 12 až 18 hodin (nejlíp přes noc). Potom promísíme, posypeme moukou a necháme 30 minut odpočinout.
Podobné recepty jako Domácí chlebík
Chleba jako z pekárny recept
4 hrnky hladké mouky 4 hrnky žitné mouky 8 polévkových lžic octu 3 čajové lžičky soli kmín kvásek 2 hrnky teplé vody 3 malé sáčky sušeného droždí trošku cukru mouka nakonec trochu mouky na plech Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Víc
Podobné recepty jako Chleba jako z pekárny
Slaninový chleba recept
Citronové kuře podle Gordona Ramsaye: Na dokonalé ochucení masa sladkokyselou omáčkou používá šéfkuchař malý trik; Kopřivový sirup: Má lahodnou chuť, je plný vitaminů a jeho přípravu zvládne i kuchařský začátečník
Podobné recepty jako Slaninový chleba
Chléb z domácí pekárny
Chléb z domácí pekárny autor: František Machara 3.2 hodnotilo: 113 doba přípravy: 200 minut obtížnost: snadné Nahrát fotku Suroviny 6 porce 350 ml vlažná voda 500 g hladká mouka chlebová 1 balíček sušené droždí 2 lžička sůl čajová 1 lžička mletý kmín čajová 1 hrst slunečnicová semínka 2 lžíce sluneč
Podobné recepty jako Chléb z domácí pekárny
Obyčejný chléb
Paní Maruško,všechny ingredience odměřuju přesně a vážím na digitální váze.Chleba je vynikající,ale vždycky po posledním kynutí a zahájení pečení mi střed klesne.A to už radši ani navytahuju metly.Fakt nevím,zkusím ubrat vody.
Podobné recepty jako Obyčejný chléb
Chlebánky recept
Postup přípravy. Do pekárny dáme nejdříve vodu, pak sypké a na konec kvasnice. Zapneme program těsto a čekáme. Hotové těsto si dáme na pomoučený vál a tvoříme bochánky, které dáme na plech, lehce nakrojíme a necháme cca 20 min. kynout.
Podobné recepty jako Chlebánky
Bílý chléb
Postup přípravy receptu. 1. Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program SANDWICH (Eta, Vega apod.), velikost I. (malý bochník). Po upečení vyklopíme z formy a necháme v utěrce na mřížce vychladnout.
Podobné recepty jako Bílý chléb
Podmáslový chléb s omládkem recept
SilviaD: ja som stále niekde na začiatku pri pečení chleba, rúru nahrejem na 250 st, aj s plechom, na ktorý cesto vyklopím, aj vodu vychrstnem do rúry. Potom teplotu znižujem po 10-15 minútach. Či je dostatočne vykysnutý chlieb - to len odhadujem, keď sa mi zdá ošatka plná a cesto pružné - pomaly sa
Podobné recepty jako Podmáslový chléb s omládkem
Kmínový chlebík
1. Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní (Basic, Klasik apod.) pekárny Eta (Vega, Clatronic apod.). Po upečení vyjmeme z nádoby a necháme vychladnout na mřížce zabalený do utěrky. 2. Těsto na chlebík lze při zadělávání doplnit i osmaženou cibulkou.
Podobné recepty jako Kmínový chlebík
Slunečnicový chléb domácí
Postup přípravy receptu. 1. Uvedené ingredience dáme do pekárny v pořadí, jak jsou popsány. To znamená: voda, sůl, med, máslo, obě mouky a nahoru droždí. 2. Zapneme program 1 - základní, střední kůrku a velikost dvě. Pak si opražíme slunečnicová semena a po zaznění signálu přidáme. 3.
Podobné recepty jako Slunečnicový chléb domácí