Hovězí steak (Parní hrnec)
Hovězí steak připravený v parním hrnci je lahodné a šťavnaté jídlo. K jeho přípravě se vybere kvalitní maso, které se osolí, opepří a posype směsí koření určenou na steaky. Poté se maso u...
Vaječina s jitrnicí
Vaječina s jitrnicí je lahodný pokrm, který se připravuje na základě osmažené cibule. Cibule je nejprve jemně nakrájena a restována na sádle, dokud nezíská sklovitou...
Míchaná vejce vařená v páře s uzeným lososem
Míchaná vejce vařená v páře s uzeným lososem jsou jednoduchým jídlem a možná i proto tak oblíbeným. Svěží, chutná snídaně nebo večeře. V kovové míse rozšleháme vejce se špetkou soli a s máslem.Misku pak vložíme do většího hrnce s vařící vodou a v parní lázni je pak mícháme tak dlouho dokud nezhoustn
Podobné recepty jako Míchaná vejce vařená v páře s uzeným lososem
Vaječina v parním hrnci
Vaječina v parním hrnci je chutné a jednoduché jídlo, které se připravuje kombinací nakrájené šunky, vajíček, sýra a různých koření. Tyto ingredience se smíchají a umístí do...
Míchaná vejce
Míchaná vejce jsou oblíbeným pokrmem, který se často připravuje s cibulkou a uzeninou. Nejprve se na pánvi osmaží nasekaná cibulka do zlatova, následně se přidá nakrájená uzenina, kte...
Vaječina
Vaječina je tradiční pokrm, který se připravuje na pánvi s máslem. Základem jsou kousky špeku nebo slaniny, které se nejprve orestují do zlatova. Když je maso připravené, přidávají se...
Míchaná vajíčka s kvasnicemi
Míchaná vajíčka s kvasnicemi jsou snadným a chutným pokrmem. Příprava začíná zpěněním nasekané cibule na oleji, do kterého se následně přidávají rozdrobené kvasnice. Ty se míchají, d...
Houskový knedlík - rychlé těsto a snadné vaření
Houskový knedlík je tradiční českou přílohou, která skvěle doplňuje hlavní jídla. Existuje mnoho variant receptů na jeho přípravu, ale tento konkrétní způsob se vyznačuje rychlým zpracová...
Zeleninový bulgur s mátou a ztraceným vejcem
Tento recept představuje skvělé jídlo pro horké letní dny. S kombinací zeleniny, bulguru a ztraceného vejce nabízí svěží a křupavou chuť, kterou oživuje limetka, zelený pepř a ho...
Zdravé karbanátky z parního hrnce
Tyto zdravé karbanátky připravené v parním hrnci jsou lahodné a výživné. Mleté maso je kombinováno s jemně nakrájenými játry, nastrouhanou mrkví, nakrájeným pórkem a kos...
Masové koule s anglickou slaninou na kysaném zelí v parním hrnci
Toto jídlo se skládá z masových koulí, které jsou obohaceny o chuť anglické slaniny a podávají se na aromatickém kysaném zelí. Příprava začíná tím, že se slanina, cibule a...
Karbanátky s překvapením-parní hrnec
Karbanátky s překvapením jsou chutným pokrmem, který skryje uvnitř vrstvu šunky a plátkového sýra. Maso smíchané s dalšími přísadami se tvaruje do karbanátků, do kterých se vkládají z...
Květák alá mozeček v parním hrnci
Květák alá mozeček v parním hrnci je lahodné jídlo, které se připravuje v parním hrnci, což zaručuje zachování chuti a živin surovin. Základem je růžičkový květák, který se skvěle doplňuje...
Ježečci z parního hrnce
Ježečci z parního hrnce jsou výjimečné jídlo připravené z rýže a masa. Před samotnou přípravou se rýže namáčí ve vodě, aby získala správnou konzistenci. Poté se scedí a vysuší, což přis...
Plněné masové placky v parním hrnci
Plněné masové placky v parním hrnci jsou lahodné pokrmy, které kombinují chutné mleté maso s nadýchanou strouhankou, která byla za pomocí rozšlehaného vejce a hořčice...
Parní masové placičky s bramborem
Parní masové placičky s bramborem jsou snadným a chutným pokrmem, který lze připravit v parním hrnci. Brambory jsou nakrájeny na plátky a ochuceny kmínem, zatímco do druhého košíku se...
Losos se zeleninou v parním hrnci
Užijte si chutný a zdravý pokrm z lososa a zeleniny, který je připraven v parním hrnci. Tato metoda vaření zachovává výživové hodnoty a přirozenou chuť surovin, čímž vytváří do...
Bůčková roláda z pomalého hrnce
Bůčková roláda z pomalého hrnce je chutné jídlo, které vzniká z vykostěného bůčku upraveného do plátu. Tento masový plát se jemně naklepe, poté se potřísní hořčicí a dochutí...
Bramborové knedlíky v parním hrnci
Bramborové knedlíky patří mezi oblíbené pokrmy české kuchyně. Tyto snadno připravitelné a chutné knedlíky lze pohodlně uchovávat v mrazničce, což z nich činí praktickou volbu pro...
Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec)
Pařené brambory s brokolicí a sýrem jsou lahodným pokrmem, který se připravuje v parním hrnci. V základu se používají brambory, které jsou nakrájeny na tenké plátky a v kombi...
Pangas se špenátem
Pangas se špenátem je lahodné a zdravé jídlo, které kombinuje jemnou chuť ryby a výživné vlastnosti špenátu. Při přípravě se filety pangase nejprve rozmrazí a ochutí prolisovaným čes...
Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Jednoduchá játrová roláda připravená v parním hrnci je lahodné a výživné jídlo. Základem je rozpuštěné sádlo, které dodává pokrmu bohatou chuť. Roláda obsahuje jemně nakrájené rohlíky...
Játrový špíz v parním hrnci
Játrový špíz v parním hrnci je pokrm připravený z kousků jater a masa, které jsou nakrájené na vhodné velikosti pro napichování na špejle. K tomu se přidává cibule, nakrájená n...
Knedlíky
Knedlíky jsou oblíbeným pokrmem v české kuchyni, který lze připravit různými metodami. Můžete je vařit buď ve vodě, nebo na páře, případně využít parní hrnec. Jejich variabilita v přípravě...
Kuřecí směs se sýrem a pórkem v parním hrnci i s brambory
Toto jídlo představuje chutnou kombinaci kuřecího masa se sýrem a pórkem, které se připravuje v parním hrnci. Kuřecí maso je nakrájeno na menší kousky a smícháno s jemně n...
Plněné papriky v římském hrnci
Plněné papriky v římském hrnci představují klasické jídlo, které se odlišuje způsobem přípravy. Papriky jsou naplněny mletým masem, které je spojeno s vajíčkem a hořči...
Bulgur se zeleninou v parním hrnci
Bulgur se zeleninou připravený v parním hrnci je lahodné a zdravé jídlo. Základem pokrmu je bulgur, který se kombinuje s vybranou zeleninou, posolenou a dochucenou oblíbenými koření...
Kynuté houskové knedlíky v páře
Kynuté houskové knedlíky v páře jsou tradičním pokrmem české kuchyně, který si získal oblibu díky své výjimečné chuti a textuře. Tyto knedlíky se vyrábějí z kynutého těsta, které je boh...
Pařené masové koule s bílou čepicí na barevné peřince (parní hrnec)
Pařené masové koule s bílou čepicí na barevné peřince jsou příjemným pokrmem, který se skládá z jemně mletého masa smíchaného s bylinkami, drobně nasekanou cibulkou, vejcem,...
Ořechové perníčky s medem z parního hrnce
Tento recept nabízí originální přístup k přípravě perníčků. Ořechové těsto, které má lehce lepivou konzistenci, se formuje na malé bochánky. Tyto bochánky se následně vaří...
Čokoládové kelímky s mangem v parním hrnci
Čokoládové kelímky s mangem jsou dezertem, který spojuje jemnou čokoládovou chuť s osvěžující sladkostí manga. Těsto na tyto kelímky je vyrobeno z vajec, cukru a mouk...
Plněné batáty mletým masem v parním hrnci
Plněné batáty mletým masem v parním hrnci jsou chutným pokrmem, který kombinuje jemnou chuť batátů s bohatým náplní z mletého masa. Batáty jsou nakrájené na kolečka a jemně osolené, čímž se...
Mořská treska se zeleninou v parním hrnci
Mořská treska se zeleninou v parním hrnci je chutné jídlo, které se připravuje jednoduchým způsobem. Nejprve se ryba osolí a ochutí kmínem, což jí dodá výraznou chuť. V...
Vídeňský knedlík
Vídeňský knedlík je pokrm, který se připravuje z veky. Polovina veky se nakrájí na malé kostky a navlhčí se mlékem, aby změkla. Druhá polovina se také nakrájí na kostky a osmaž...