Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou recept ...
Losos se nám peče a my si uděláme přeliv - na pánev, kde jsme opékali lososa si přidáme plátek másla, necháme ho rozehřát, nalijeme smetanu, dáme pár lžiček brusinek a lžíci perželky, vše povaříme 2 minutky. Losos je upečený, tak ho naservírujeme na talíř a polijeme uvařeným přelivem.
Podobné recepty jako Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou ...
Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou ...
Porce lososa umyjeme, vysušíme, postříkáme citronovou šťávou a osolíme. Na pánev, nejlépe grilovací dáme malé množství oleje, necháme ho hodně…
Podobné recepty jako Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou ...
Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou fotografie 11 ...
Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou. vysušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou... opečeme z obou stran... dáme do pekáče a přidáme brusinky...
Podobné recepty jako Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou fotografie 11 ...
Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou recept ...
Porce lososa umyjeme, vysušíme, postříkáme citronovou šťávou a osolíme. Na pánev, nejlépe grilovací dáme malé množství oleje, necháme ho hodně…
Podobné recepty jako Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou ...
Losos v krémové omáčce se špenátem a sušenými rajčaty ...
Lososa podávejte přelitého omáčkou, ozdobeného petrželkou. Hodí se k němu třeba nové brambory, ale i křupavé pečivo, případně rýže.
Podobné recepty jako Losos v krémové omáčce se špenátem a sušenými rajčaty ...
Těstoviny se smetanovou omáčkou a lososem
Na pánvičku dáme trochu oleje, rozpálíme a na to dáme na kostičky nakrájené kousky lososa. Asi 5 minut restujeme a občas promícháme, aby se maso opeklo ze všech stran. Mírně přisolíme a opepříme. Když jsou kousky lososa do růžova orestované, zalijeme 200 g smetany na šlehání (1 kelímek).
Podobné recepty jako Těstoviny se smetanovou omáčkou a lososem
Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou
Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou. vysušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou... opečeme z obou stran... dáme do pekáče a přidáme brusinky...
Podobné recepty jako Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou
Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou
Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou. vysušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou... opečeme z obou stran... dáme do pekáče a přidáme brusinky...
Podobné recepty jako Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou
Losos s restovanými žampiony a smetanovým přelivem recept ...
Necháme 10 minut odležet. Na oleji orestujeme půlky žampionů, vyjmeme a udržujeme v teple. Jak očistit žampiony. Pokud žampiony všechen olej nasákly, trochu opět přidáme (ale aby losos neplaval, není to řízek). Na stejné pánvi orestujeme lososa, nejprve kůží dolů, z každé strany cca 3-4 minuty.
Podobné recepty jako Losos s restovanými žampiony a smetanovým přelivem ...
Treska se smetanovým přelivem recept
Podáváme s těstovinami nebo bramborovou přílohou, kdy část přílohy a tresku přelijeme smetanovým přelivem. Před podáváním můžeme dochutit čerstvě nasekanou plocholistou petrželkou.
Podobné recepty jako Treska se smetanovým přelivem
Losos po asijsku recept
Postup přípravy. Zapneme troubu na 180 °C. Filet lososa očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Pokapeme limetkovou šťávou nebo citronem a opepříme. Z obou stran rychle opečeme na pánvi s kokosovým nebo arašídovým olejem (nebo jiným).
Podobné recepty jako Losos po asijsku
Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou
Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou. vysušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou... opečeme z obou stran... dáme do pekáče a přidáme brusinky...
Podobné recepty jako Losos s brusinkovo-smetanovým přelivem a petrželkou
Losos ve smetanové omáčce s medem recept
Losos je chutná a zdravá ryba a jeho příprava je rychlá a jednoduchá. Osmažený filet, přelitý sametově jemnou smetanovou omáčkou zvýrazněnou hořčicí, medem a citronovou šťávou můžeme podávat s opečenými nebo americkými bramborami.
Podobné recepty jako Losos ve smetanové omáčce s medem
Lososová pěna s tvarohem, lučinou a petrželkou recept ...
Plátky uzeného lososa nasekáme na malé kousky, přidáme tvaroh, domací lučinu, šťávu z citronu a nasekané bylinky (kopr nebo petrželku). Vše vyšleháme do pěny a podáváme s opečeným toustem.
Podobné recepty jako Lososová pěna s tvarohem, lučinou a petrželkou ...
Losos s brokolicí recept
Postup přípravy. Nejdříve dáme celý filet z čerstvého lososa do pekáče, rybu osolíme, posypeme kořením na ryby a pečeme na 170°C přibližně 20 minut. Poté si nakrájíme a omyjeme brokolici, vložíme do osolené vody a dáme vařit, po 15 minutách je brokolice krásně zelená a uvařená.
Podobné recepty jako Losos s brokolicí
Losos s koprovo smetanovým přelivem recept
Postup přípravy. Filety lososa pokapeme citronem a necháme zhruba půl hodinky při pokojové teplotě odležet. Poté osušíme, osolíme, opepříme a na rozpuštěném másle opečeme v pánvi s rozpuštěným máslem z obou stran, nepříliš zprudka.
Podobné recepty jako Losos s koprovo smetanovým přelivem
Citronová treska s petrželkou recept
Postup přípravy. Česnek prolisujeme, petrželku nasekáme a citrony nakrájíme na tenká kolečka. Každý filet položíme na kus alobalu (velký abychom dobře filet zabalili, osolíme a opepříme. V malém rendlíku osmahneme na olivovém oleji cibulku, česnek a kmín. Jen chvilku - aby se ingredience rozvoněly.
Podobné recepty jako Citronová treska s petrželkou
Losos s bylinkovým přelivem recept
Porce pečeného lososa na talířích přelijeme bylinkovou směsí. Podáváme s bramborovou přílohou.
Podobné recepty jako Losos s bylinkovým přelivem
Těstoviny s lososem a smetanovou omáčkou recept
Uvaříme těstoviny dle návodu, na pánvi osmahneme lososa pokapaného šťávou z citronu, posypeme kořením a solí. Když je maso téměř hotové, posypeme trochou kari a zalijeme 1/4 kelímku smetany.
Podobné recepty jako Těstoviny s lososem a smetanovou omáčkou
Losos s koprovým přelivem recept
V pánvi rozehřeme větší část másla, lososa na něm opečeme z obou stran (asi 4 minuty z každé strany) a uchováme v teple (např. zabalené do alobalu). Do výpeku přidáme zbylé máslo, necháme rozehřát, zasypeme moukou, prosmahneme a zalijeme smetanou.
Podobné recepty jako Losos s koprovým přelivem
Losos s koprovou omáčkou recept
Osolíme a přidáme špetku citrónového pepře. Za stálého míchání necháme přejít varem. Nakonec přimícháme nasekaný kopr. S koprem už nevaříme. Servírujeme s různými druhy salátů (polníček, dubáček a kadeřávek) a s na plátky nakrájeným citrónem.
Podobné recepty jako Losos s koprovou omáčkou
Losos s bylinkami recept
Postup přípravy. Dáme vařit brambory. Lososa opláchneme, položíme na velké prkénko kůží nahoru tak, aby část prkénka s širší částí ryby ( od hlavy), byla nad dřezem. Nožem od ocasní části oškrábeme šupiny, jde to dobře.
Podobné recepty jako Losos s bylinkami
Losos s celerovým pyré pro nejmenší recept
Postup přípravy. Lososa omyjeme, osolíme a okmínujeme. Zabalíme do alobalu a upečeme v troubě, na 180 stupňů pečeme cca 15 - 20 minut, podle velikosti a tloušťky filetu.
Podobné recepty jako Losos s celerovým pyré pro nejmenší