Losos s černou čočkou
Losos patří mezi velmi oblíbené ryby jednak kvůli chuti, ale také díky rychlé přípravě. Filety jsou navíc bez kostí. Černá čočka díky své zemité chuti s lososem skvěle ladí. Krok 1: Čočku důkladně promyjeme. Několik kuliček nového koření, celého pepře, bobkové listy a trochu rozmarýnu svážeme do plá
Podobné recepty jako Losos s černou čočkou
Grilovaný losos s italskou čočkou
Jako další z řady receptů na téma losos, vám Zdeněk připravil steaky z této oblíbené ryby doplněné o italskou čočku plnou zeleniny. Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou. Do plátna zabalte pár kuliček nového koření, celého pepře, bobkového listu a snítku rozmarýnu, pytlík vložte do hrnce s
Podobné recepty jako Grilovaný losos s italskou čočkou
Opečený losos s čočkou, rukolou a hořčičnou zálivkou ...
Přendejte lososa na talíř a nechte ho 5 minut chladnout. Kusy lososa můžete nechat v původním stavu nebo je rozdělit na 4 cm velké kousky. V jiné míse smíchejte rukolu s čočkou. Do vzniklé směsi nalejte 3/4 zálivky a přísady důkladně promíchejte. Nakonec navrstvěte rukolu a čočku do mísy a navrch po
Podobné recepty jako Opečený losos s čočkou, rukolou a hořčičnou zálivkou ...
Mořský vlk s černou čočkou Beluga recept
Krok 1: Do rendlíku nalijeme vývar a přidáme černou čočku. Osolíme a uvedeme do mírného varu, při kterém za občasného míchání regulujeme po dobu 30 minut varu množství vývaru. Neměl by tam po 30 minutách zůstat skoro žádný. Krok 2: Jakmile je čočka uvařena vmícháme oříšek másla, udržujeme ji teplou
Podobné recepty jako Mořský vlk s černou čočkou Beluga
Losos s černou čočkou fotografie 3
Fotografie k receptu Losos s černou čočkou. Dom ů - Recepty - Losos s černou čočkou. 1 / 4 Losos s černou čočkou Zpět na recept poslirecept poslirecept poslirecept poslirecept Předchozí Následující Předchozí ...
Podobné recepty jako Losos s černou čočkou fotografie 3
Treska s černou čočkou
Čočka beluga nebo také černá čočka obsahuje velké množství bílkovin, dokonce dvakrát vyšší než má tofu, a také spoustou vlákniny. Její příprava je snadná a v kombinaci s rybou chutná prostě výtečně. Čočku nasypeme do cedníku a pod tekoucí studenou vodou ji propláchneme.
Podobné recepty jako Treska s černou čočkou
Luštěninová polévka s černou čočkou a cizrnou
Luštěniny si spolu rozumí a do party rády přiberou i kořenovou nebo zimní listovou zeleninu a aromatické koření. Černá čočka se uvaří do 20 minut a její barva skvěle kontrastuje s cizrnou, kterou použijte konzervovanou a rázem ušetříte 14 hodin máčení a vaření této zdravé luštěniny s jemně oříškovou
Podobné recepty jako Luštěninová polévka s černou čočkou a cizrnou
Cibulové košíčky s uzeným lososem
Pokud již nyní plánujete silvestrovskou oslavu, máme pro vás tip na skvělé občerstvení v podobě křehkých cibulových košíčků, plněných lososovo-ricottovým krémem. Krásně nazdobené košíčky skvěle oživí váš sváteční stůl. Krok 1: Cibuli spolu s česnekem nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji.
Podobné recepty jako Cibulové košíčky s uzeným lososem
Čočka Beluga s pstruhem lososovitým
Jemné a šťavnaté filety ze pstruha doplněné směsí černé čočky, mrkve a cibulky. Tato netradiční pochoutka je hotová raz dva a všichni si na ní dozajista pochutnají.
Podobné recepty jako Čočka Beluga s pstruhem lososovitým
Losos s čočkovým salátem
Do vychladlé čočky přidáme rajčata, cibulku, natrhanou bazalku, sůl, pepř a balzamicovou zálivku, kterou připravíme rozšleháním balzamikového octa, medu, dijonské hořčice, olivového oleje, mletého černého pepře a soli. Vše dobře promícháme, zakryjeme fólii a dáme na půl hodiny odležet. Filety osolím
Podobné recepty jako Losos s čočkovým salátem
Lososové filety Wellington recept
Krok 1: Nejprve špenát spaříme, necháme okapat a nakrájíme. Na oleji v pánvičce zpěníme cibuli a česnek, nasekané najemno, přidáme špenát, osolíme, opepříme, promícháme a krátce podusíme. Dáme stranou na talířek. Předehřejeme troubu na 190° C. Krok 2: Porce lososa zbavené kůže osolíme, opepříme a za
Podobné recepty jako Lososové filety Wellington
Grilovaný losos s horskou čočkou v drcených rajčatech ...
Zkuste ke grilované rybě podávat čočku, můžete ji připravit jako salát nebo jako teplou přílohu. My jsme zvolili výbornou berglinsen neboli horskou čočku, která má příjemnou oříškovou chuť a malá zrnka, která se jen tak nerozvaří. čočka (berglinsen (např. Menu Gold)) 200 g.
Podobné recepty jako Grilovaný losos s horskou čočkou v drcených rajčatech ...
Čočkové karbanátky recept
Stroužky česneku oloupeme a nastrouháme. Krok 3: V rozehřáté pánvi orestujeme anglickou slaninu, přidáme cibuli a osmahneme dozlatova. Krok 4: Vypneme a přidáme nastrouhaný česnek. Krok 5: Čočku důkladně promícháme s Lučinou, mletým pepřem, solí, majoránkou a osmaženou cibulí se slaninou. Krok 6: Dů
Podobné recepty jako Čočkové karbanátky
Zapečené špičaté zelí s černou čočkou a uzeným sýrem ...
Drobná černá čočka působí na pohled jako kaviár, zelí získá zapečením neobyčejně lahodnou, sladkou chuť. Opravdu nevšední recept, který uchvátí jak milovníky prosté stravy, tak inovativní kuchaře, okouzlené novou skandinávskou kuchyní. Je to zajímavé bezmasé hlavní jídlo, ale zafunguje i jako příloh
Podobné recepty jako Zapečené špičaté zelí s černou čočkou a uzeným sýrem ...
Špenátová roláda s uzeným lososem-low carb recept ...
Krok 1: Mozarellu, vejce, špenát, psyllium a sůl rozmixujeme v robotu. Rozprostřeme na plech vyloženy pečícím papírem. Pečeme na 160 stupňů cca 10 minut. Krok 2: Smícháme ricottu, kopr, sůl, pepř, hořčici a šťávu z citronu. Natřeme na vychladlou placku, přidáme okurku, lososa a zarolujeme.
Podobné recepty jako Špenátová roláda s uzeným lososem-low carb ...
Těstoviny s lososem a brokolicí recept
Krok 1: Těstoviny dáme vařit. Najemno nakrájenou cibuli a česnek dáme podusit do velkého hrnce 3-4 min. Pak přidáme uvařené těstoviny, povařenou brokolici, nakrájeného lososa, smetanu, parmazán, osolíme a opepříme. Počkáme až se parmezán rozpustí vypneme :-) Přeji dobrou chuť.
Podobné recepty jako Těstoviny s lososem a brokolicí
Černá čočka s kořenovou zeleninou příloha či teplý salát ...
Směs osolíme nebo dochutíme sojovou omáčkou a vmícháme vařenou černou čočku, kterou necháme v zelenině prohřát. Podáváme samostatně, s vejcem natvrdo nebo volským okem, ale výborné i jako příloha k rybě.
Podobné recepty jako Černá čočka s kořenovou zeleninou příloha či teplý salát ...
Salát (nejen) s černou čočkou recept
Krok 1: Drobně pokrájenou cibuli s paprikou smícháme s tence krájeným řapíkatým celerem, na kostičky pokrájeným pevným zralým rajčetem a pokrájeným rybím masem nebo surimi tyčinkami. Vařenou černou čočku přisypeme dle chuti. Krok 2: Vše osolíme, opepříme, zakápneme jablečným octem nebo balzamikovým,
Podobné recepty jako Salát (nejen) s černou čočkou
Filety z lososa s čočkovým ragu recept
Čočku vaříme téměř do měkka a poté zahustíme jížkou. Provaříme cca 10 minut. Hotovou čočku dochutíme balsamikem, cukrem, solí, peprem, čerstvou citr. kůrou a nakonec přidáme nasekanou čerstvou mátu. Před podáváním přimíchame oříšek másla. Krok 2: Losos: lososa osolíme, opepříme.
Podobné recepty jako Filety z lososa s čočkovým ragu