Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) recept ...
Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) 4,2 (5×) DlabemeZdrave. 8 názorů. Program: Základní. 16. 11. 2013 16:35. DlabemeZdrave. Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku. Suroviny. Porce: Bochník: 1500g. 350 ml vody. 2 lžíce oleje. 2 lžíce medu. 20 g obilného mléka (sušený nápoj) 200 g
Podobné recepty jako Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) ...
Pšenično-žitný s kmínem recept
Porce: Bochník: 1kg. 500 ml vody. 350 g žitné mouky. 200 g celozrnné pšeničné mouky. 150 g nebělené pšeničné mouky. 1 sáček suchého droždí (7-10g) 1 lžíce kmínu. 1 lžíce soli.
Podobné recepty jako Pšenično-žitný s kmínem
Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) fotografie 2 ...
Fotografie k receptu Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) Domů - Recepty - Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) Zpět na recept
Podobné recepty jako Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) fotografie 2 ...
Pšenično žitný chlebík pečený ve formě recept
Suroviny: mouka hladká, mouka celozrnná žitná, kmín drcený, sůl, olej, ocet, cukr, droždí čerstvé, voda, semínka lněná. Smícháme prosátou hladkou a celozrnnou žitnou mouku se solí, uděláme důlek, tam dáme cukr, část vlažné vody a rozdrobíme droždí.Chvíli necháme a….
Podobné recepty jako Pšenično žitný chlebík pečený ve formě
Pšenično-žitný chléb s lněným semínkem recept
1 lžíce oleje. 1 lžíce octa. 300 g hladké mouky. 100 g žitné chlebové mouky. 50 g pšeničné celozrnné mouky. 50 g žitné celozrnné mouky. 2 lžičky soli. 1 lžička drceného kmínu. zhruba 1-2 lžíce lněného semínka. 1 menší zarovnaná lžička krupicového cukru. 13 g čerstvého droždí. Naše kuchařky. právě v
Podobné recepty jako Pšenično-žitný chléb s lněným semínkem
Kmínový pšenično-žitný chléb
doba přípravy: 195 minut. obtížnost: střední. Nahrát fotku. Suroviny. počet porcí: neuvedeno. 450. ml vlažná voda. 2. lžíce rostlinný olej. 2. lžíce červený vinný ocet. 450. g pšeničná chlebová mouka hladká. 250. g žitná chlebová mouka tmavá. 2. lžička sůl. 1. lžička moučkový cukr. 2. lžička sušené
Podobné recepty jako Kmínový pšenično-žitný chléb
Domácí chléb pšenično žitný recept
600 ml vlažné vody. 25 ml octa. sezamová semínka. slunečnicová semínka. restovaná cibulka. česnek. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Smícháme sypké suroviny, přidáme vodu, ocet a hněteme.
Podobné recepty jako Domácí chléb pšenično žitný
Kmínový chlebík
doba přípravy: 240 minut. obtížnost: snadné. 1 / 3. 3 fotografie. Nahrát fotku. Suroviny. počet porcí: neuvedeno. 320. ml voda. 2. lžíce olivový olej. 1. lžíce jablečný ocet. 250. g pšeničná chlebová mouka. 250. g žitná chlebová mouka. 2. lžička kmín. 2. lžička sůl. 1. lžička cukr. 1. lžička droždí.
Podobné recepty jako Kmínový chlebík
Pšenično žitný chléb II. recept
1 lžíce sušené syrovátky. 1 lžička soli. 1/3 lžička mletého pepře. 2 lžička kmínu. 1 lžíce lněných semínek. 300 g hladké mouky. 100 g pohankové mouky. 200 g žitné mouky. 1/3 kostky droždí. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Do pekárne vl
Podobné recepty jako Pšenično žitný chléb II.
Žitno-pšeničný (90/10%) chleba se sezamem recept
Žitný kvásek smícháme s 250 g vody a 250 g žitné mouky (vše z už odváženého množství) a zakryté necháme prokvasit. Trvá to, podle okolní teploty a síly kvásku, asi 16-24 hodin. Vykvašený má hodně zvětšený objem, příjemně nakysle voní a na povrchu se objevují kráterky po prasklých bublinách.
Podobné recepty jako Žitno-pšeničný (90/10%) chleba se sezamem
Chlebík s instantním česnekem a kmínem recept
Suroviny: voda, sůl, olej, cukr, česnek granulovaný, mouka, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnná, droždí sušené. Tak, jak je napsáno dát suroviny do pečící trouby a nastavit. Já nastavuji pouze těsto a chleba peču v troubě-tak si po vyndání těsta dám do….
Podobné recepty jako Chlebík s instantním česnekem a kmínem
Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce ...
Jako první se dávají tekutiny, pak prosátá mouka smíchaná se solí a kmínem, nakonec nahoru cukr a rozdrobené droždí. Zvolíme program Těsto. Po uhnětení těsto přendáme do větší mísy, jelikož forma pekárny je na toto množství těsta malá. Mísu přikryjeme utěrkou a necháme vykynout.
Podobné recepty jako Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce ...
Pšenično žitný chléb recept
Suroviny: mouka hladká, mouka žitná chlebová, mléko, voda, ocet, olej, sůl, cukr, droždí, kmín drcený. Do pekárny vložíme vše tekuté a zasypeme sypkými surovinami.Nakonec přijde droždí.Pekárnu nastavíme na program Základní, stupeň opečení tmavý.
Podobné recepty jako Pšenično žitný chléb
Lehounký pšenično-žitný chleba recept
Do pekárny dáme 150 ml vody, cukr, droždí, 60 g žitné a 110 g hladké mouky a necháme projet program Těsto až do konce. Pak přidáme zbytek surovin a pekárnu zapneme na Základní program (většinou 3 hodiny a 30 minut). Poznámka autorky receptu.
Podobné recepty jako Lehounký pšenično-žitný chleba
Pšeničnožitný chléb recept
Kuličku vložíme do moukou vysypané ošatky na chleba (bannetonu), přikryté vlhkou utěrkou a necháme dalších 40 minut kynout. Předehřejeme si 10 min troubu na nejvyšší možnou teplotu. Vyklopíme těsto z ošatky na předehřátý plech a do trouby nastříkáme trochu vody. Rychle ji zavřeme a chléb pečeme 45 m
Podobné recepty jako Pšeničnožitný chléb
Pšenično žitný chléb III. recept
1 lžíce octu. 2 lžíce oleje. 2 lžičky soli. 30 dkg pšeničné chlebové mouky. 20 dkg žitné chlebové mouky tmavé. 10 dkg celozrnné mouky střední. balíček sušeného droždí. lžička cukru. lžička drceného kmínu. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jso
Podobné recepty jako Pšenično žitný chléb III.
Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny recept
1 lžíce oleje . 2 lžíce kmínu . 100 ml vlažného mléka. 1 lžíce octa . 130 ml vlažné vody . 0,5 lžičky cukru . 1,5 rovné lžičky soli. 10 g čerstvého droždí. semínka slunečnice nebo dýně (možno vynechat) Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup příp
Podobné recepty jako Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
Domácí pšenično žitný chléb recept
Suroviny: voda, droždí sušené, cukr, mouka hladká pšeničná, mouka žitná, sůl, kmín drcený, voda, ocet, vejce, kmín celý. Do domácí pekárny nalijeme 100 ml teplé vody, nasypeme sáček droždí a přidáme lžičku cukru. Zamícháme a na 20 minut zavřeme bez jakéhokoliv….
Podobné recepty jako Domácí pšenično žitný chléb
Celokváskový pšenično-žitný chléb recept
Večer před pečením smícháme v míse kvásek (50 g), žitnou chlebovou mouku (200 g) a vodu (300 ml) do hladkého těstíčka a v zakryté míse necháme v teple do rána. Ráno (po 10-12 hodinách) má těstíčko zvětšený objem, je velice napěněné a příjemně voní kváskem.
Podobné recepty jako Celokváskový pšenično-žitný chléb
Dědův pšenično-žitný chléb recept
1 lžíce octa. 2 kávové lžičky soli. 400 g pšeničné chlebové mouky. 200 g žitné chlebové mouky. do jednoho rohu 2 lžičky kmínu. do druhého rohu 1 kávová lžička cukru. doprostřed 1 kávová lžička sušeného droždí. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnot
Podobné recepty jako Dědův pšenično-žitný chléb
Pšenično žitný kváskový chléb recept
1 polévková lžíce kvásku. 140 g žitné chlebové mouky. 150 ml vlažné vody. Těsto: 115 g žitné chlebové mouky. 115 g pšeničné chlebové mouky. 150 g hladké mouky. 2 lžičky soli. 1 lžička chlebového koření, nebo kmínu. 230 - 240 ml vlažné vody. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnot
Podobné recepty jako Pšenično žitný kváskový chléb
Lehký pudingový krém recept
1 sáček Créme Olé čokoládového pudingu bez vaření. 300 ml mléka. 1 šlehačka Rama Cremefine. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Do studeného mléka dáme pudinkový prášek a šleháme ručním šlehačem na nejvyšší otáčky 3 minuty (až vznikne pev
Podobné recepty jako Lehký pudingový krém
Lehký ovocný řez recept
Lehký ovocný řez. Lehké ovocné řezy provoněné vanilkou a s nadýchaným piškotovým korpusem stoprocentně sklidí úspěch nejen u vaší nedělní návštěvy. Příjemná ovocná chuť vám v ústech zůstane ještě dlouhou dobu po jejich konzumaci. 5,0 (40×) hanahcotton. 24 názorů. 50 min. 19. 6.
Podobné recepty jako Lehký ovocný řez