Londýnské štangle recept
Poznámka. Recept mám hodně let z nějakého časopisu. Kuchařka: eva hubova. Přidat k oblíbeným Vytisknout recept. Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Podobné recepty jako Londýnské štangle
Zázvorky trochu jinak.... recept
Poznámka. Recept je z časopisu Claudie. Jsou výborné, pikantní a křehké. Kuchařka: hanahcotton. Přidat k oblíbeným Vytisknout recept ...
Podobné recepty jako Zázvorky trochu jinak....
Recept Domácí nočky se sýrem
25. květen 2016 Ingredience receptu Domácí nočky se sýrem. 200 g polohrubé mouky špetka soli 2 vejce voda dle potřeby 100 g nivy ...
Podobné recepty jako Recept Domácí nočky se sýrem
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Postup i s fotogalerií v článku [[http:www.recepty.cz/clanek/gourmet/laskonky-215 |zde]]., Moučkový cukr, Bílek, Mleté ořechy, Škrobová moučka, ...
Podobné recepty jako Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Pečené kuře dle časopisu F.O.O.D.
Troubu předehřejte na 220 °C. Kuřata řádně omyjte a osušte papírovou utěrkou. Vnitřek osolte a vložte do něj nakrájený citron, stroužky očištěného čes...
Podobné recepty jako Pečené kuře dle časopisu F.O.O.D.
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
1. Droždí nechte vzejít v mléce s lžící cukru. Mouku se špetkou soli prosijte do mísy. Přidejte citronovou kůru, žloutky, zbylý cukr a vlijte vzešlé d...
Podobné recepty jako Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.
Olej rozehřejte v hrnci a zlehka na něm osmažte nakrájenou cibuli. Smažte asi 5 minut, až cibule zkřehne, ale nezabarví se. Vsypte kousky dýně a za ob...
Podobné recepty jako Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.
Mouku, sůl a kůru prosejte do mísy. Droždí rozdrobte do trochy smetany či mléka s cukrem. Žloutky s cukrem šlehejte nad parou do zhoustnutí, přilijte ...
Podobné recepty jako Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.
Uvařené maso nakrájejte na menší kostičky. Do větší mísy dejte pečivo. Zalijte je vlažným vývarem. V jiné misce spolu utřete žloutky a máslo, přidej...
Podobné recepty jako Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.
Troubu předehřejte na 180 °C. Ve velkém hrnci dejte vařit vodu, trochu ji osolte a 5 až 6 minut povařte připravený fenykl. Nechte okapat a fenykl rozl...
Podobné recepty jako Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.
Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.
Roštěnky na okraji nakrojte, naklepejte, osolte, opepřete a poprašte hladkou moukou. Orestujte po obou stranách na rozpáleném sádle a nechte stranou.
Podobné recepty jako Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Kuře očistěte, důkladně opláchněte a naporcujte na čtyři díly (samozřejmě bez křídel!). Lehce poprašte moukou a na hlubší pánvi v rozpáleném oleji čás...
Podobné recepty jako Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.
Měkký tvaroh (lepší je kostka než vanička) smíchejte s pivem a uvedeným kořením. Uzavřete sklenice a nechte při pokojové teplotě zhruba 5 dní vyzrát. ...
Podobné recepty jako Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.
Chřestový salát dle časopisu F.O.O.D.
Bílý chřest oloupejte, krátce povařte v osolené vodě s máslem a zchlaďte studenou. Zelený pouze očistěte. Promíchejte s pokrájenou šunkou, přelijte z...
Podobné recepty jako Chřestový salát dle časopisu F.O.O.D.
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Z části vlažného mléka, droždí, trošky cukru a mouky si připravte kvásek. Přidejte jej k mouce se solí a zbylými surovinami a zpracujte na vláčné, ne...
Podobné recepty jako Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
I když jeho příprava není zrovna z rodu těch „hotovo za 15 minut“, přesto se čas věnovaný magické přeměně mouky a másla v křehounké lístkující těsto b...
Podobné recepty jako Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Pascha dle časopisu F.O.O.D.
Cedník vyložte gázou nebo tenkou čistou utěrkou, dejte do ní tvaroh, zabalte, zatižte a nechte přes noc na chladném místě vykapat. Jemně sekanou kando...
Podobné recepty jako Pascha dle časopisu F.O.O.D.
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Okurku oloupejte a rozřízněte ji napůl. Zbavte jadérek a polovinu pokrájejte na malé kostičky. Poduste na másle s posekaným koprem a špetkou soli a ne...
Podobné recepty jako Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční beránek dle časopisu F.O.O.D.
6. duben 2012 Na 2 beránky ve formě o objemu cca 1,5l Do mísy prosejte mouku. Osolte ji, přidejte cukr, žloutky, nastrouhejte kůru z dobře omytého, nejlépe ...
Podobné recepty jako Velikonoční beránek dle časopisu F.O.O.D.
Tempura z časopisu F.O.O.D
Autor: F.O.O.D.. Tempura z časopisu F.O.O.D. 10 minut PT0H10M. Snadné. vyzkoušelo kuchařů (0). Porce: 4 ... Laskonky dle časopisu F.O.O.D. ...
Podobné recepty jako Tempura z časopisu F.O.O.D
Laskonky III.
Do něj pak zamícháme cukr moučka a kokos (ořechy). Na plech si dáme pečící papír a na něj pak tvoříme lžičkou laskonky. .... Laskonky dle časopisu F.O.O.D. ...
Podobné recepty jako Laskonky III.
Zeleninový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Mrkve oloupejte a nakrájejte na plátky. V mírně osolené vodě povařte asi čtyři minuty, aby mrkev zvláčněla. Řepu nakrájejte na tenké plátky, těsto roz...
Podobné recepty jako Zeleninový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Cukr, pudink a prášek do pečiva důkladně promíchejte v míse. Přidejte rozpuštěné máslo. Z citronů vymačkejte všechnu šťávu (máte-li chemicky neošetřené, ...
Podobné recepty jako Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Ořechy, mouku, studené máslo, pokrájené na kostičky, cukr, žloutky, skořici a citrusovou kůru zpracujte v hladké těsto. Pracujte rychle, nejlépe rukama ...
Podobné recepty jako Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Máslo, cukr, med a žloutky utřete se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřete citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouku. Vypracujte těsto, vyválejte ho, ...
Podobné recepty jako Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.
Překrojeným cuketám lehce seřízněte ještě spodní část tak, aby vznikly jakési lodičky. Do remosky nalijte trochu vody, vložte do ní cukety a na 10 min...
Podobné recepty jako Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Připravené maso rozemelte nebo uškrábejte a upravte přibližně do tvaru bochánku (v restauracích je často formují pomocí tvořítka) a rozdělte na talíře...
Podobné recepty jako Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Naše laskonky
Naše laskonky. 150 kJ 36 kalorií kJ. 20 minut PT0H20M. Snadné. vyzkoušelo kuchařů ... 5. Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.. Gratinovaný fenykl dle… 6.
Podobné recepty jako Naše laskonky