Houby zapékané s rýži
Pridáme nasekaný cesnak a necháme rozvoňať. Vložíme nakrájané huby a na väčšie kusy narezané paradajky. Osolíme, okoreníme a necháme asi 10 minút podusiť, kým paradajky nepustia tekutinu. Kontrolujeme, či máme v zmesi dostatok tekutiny, aby sa nám následne v nej mohla udusiť ryža.
Podobné recepty jako Houby zapékané s rýži
Houbová ze žampiónů a hlívy ústřičné fotografie 2
Fotografie k receptu Houbová ze žampiónů a hlívy ústřičné
Podobné recepty jako Houbová ze žampiónů a hlívy ústřičné fotografie 2
Těsto na housky, bulky, rohlíky bez vajec
Těsto rozdělíme na 60 g kousky a z nich tvarujeme housky a bulky. Pak necháme cca 1-1,5 hod kynout. Potřeme vodou, posypem kmínem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C s miskou vody na 10-20 minut. Uvařeno (1x) Přidat do oblíbených (1x) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v receptu. Slané pečivo.
Podobné recepty jako Těsto na housky, bulky, rohlíky bez vajec
Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Na drobné kostičky nakrájíme slaninu, kterou dáme do rozehřátého sádla společně s cibulí a česnekem restovat do světle zlatavé barvy. Do hrnce na játra dáme mrkev, cibulovou směs, bobkový list a nové koření. Zalijeme vývarem, přidáme med a hořčici, promícháme a hrnec přiklopíme poklicí. Hrnec nastav
Podobné recepty jako Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Ovesné lívance s dušenými jablky
Ovesné vločky zalijeme mlékem a necháme 2 hodiny odležet. Jablka nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme cukr, citronovou šťávu a podusíme. Nakonec vmícháme v trošičce vody rozmíchaný pudink a ještě chvíli vaříme. K ovesným vločkám přidáme cukr, mouku, citronovou kůru i šťávu, sůl, vejce a kypřicí
Podobné recepty jako Ovesné lívance s dušenými jablky
Jablečno-rybízový koláč
2 hrnky polohrubé mouky. 1 hrnek moučkového cukru. 1 hrnek jogurtu. 1/2 hrnku oleje. 3 vejce. 1 prášek do pečiva. 500 g jablek. 400 g červeného rybízu.
Podobné recepty jako Jablečno-rybízový koláč
Staročeská drožďovka
1 dávka. 50 g másla. 2 větší cibule. 1 pórek. 3 stroužky česneku. 3 kostky droždí (po 42 g) 1 starší rohlík. 100 ml smetany. 6 vajec.
Podobné recepty jako Staročeská drožďovka
Kuličky jako Fererro Rocher, nepečené
Postup přípravy. Rozmačkáme ručně všechny oplatky do misky, na ně nalijeme rozpuštěný vlahý tuk, přidáme polovinu nasekaných oříšků a promícháme. Hmotu necháme chvilku ztuhnout a vytvoříme kuličky (cca 100 ks), které dáme na tácku 10 minut do mrazáku.
Podobné recepty jako Kuličky jako Fererro Rocher, nepečené
Pikantní kanadská kuřecí křídla fotografie 24
Fotografie k receptu Pikantní kanadská kuřecí křídla. Pikantní Kanadská kuřecí křídla Bibinka
Podobné recepty jako Pikantní kanadská kuřecí křídla fotografie 24
Vánočka moje oblíbená fotografie 11
Zpět na recept. Vánočka moje oblíbená Jaruna18
Podobné recepty jako Vánočka moje oblíbená fotografie 11
Jablkový koláč z tvarohového těsta s ořechy recept ...
250 g měkkého tvarohu (vanička) 80 g cukru krupice 2 vanilkové cukry 4 lžíce citronové šťávy 9 lžic mléka 9 lžic oleje Náplň: cca 1 kg jablek 200 ml smetany ke šlehání 3 vejce 30 g cukru moučky cca 100 g vyloupaných vlašských ořechů Dárkové POUKAZY Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Ho
Podobné recepty jako Jablkový koláč z tvarohového těsta s ořechy ...
Zeleninová kuřecí prsa z remosky
Mezitím nakrájíme neoloupanou, ale očištěnou cuketu a papriku na kostky, jarní cibulku na kroužky a rajčata na kolečka. Oloupané brambory nakrájíme na větší kostky. Do remosky dáme olej, na něj brambory, rajčata, cuketu, papriku a kuřecí prsa.
Podobné recepty jako Zeleninová kuřecí prsa z remosky
Staročeské dršťky
Jak nakrájet cibuli. Přidáme nakrájené dršťky na kostičky, nakrájená spařená a oloupaná rajčata, nakrájenou klobásu, mrkev a mletou papriku, osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a vínem. Dusíme pod pokličkou. Vydusíme do husta a přendáme do zapékacích misek a zapečene asi 15 minut.
Podobné recepty jako Staročeské dršťky
Chleba z remosky
Chleba pečte v remosce přibližně 1 hodinu. Posledních 20 minut pečení chleba potírejte slanou vodou, aby se vytvořila křupavá kůrka. Pokud chleba budete péct v troubě, prvních 10 minut pečte na 230 °C, poté snižte teplotu na 200 °C (teplotu přizpůsobte). Posledních 20 minut pečení můžete chleba potí
Podobné recepty jako Chleba z remosky
Králík na smetaně a tymiánové špecle fotografie 10
Fotografie k receptu Králík na smetaně a tymiánové špecle
Podobné recepty jako Králík na smetaně a tymiánové špecle fotografie 10
Základní chleba z remosky fotografie 19
Těsto vložené do remosky na pečicí papír a stlačené. Pak jsem ho ještě nechal 40 minut kynout. oldsoft Po 40 minutách. Můžeme remosku zapnout. oldsoft Upečeno. Cca 43 minut. oldsoft Hotovo. oldsoft Tenhle chleba nekynul v remosce, ale v ošatce (průměr 19 cm). oldsoft Před pečením oldsoft Na řezu old
Podobné recepty jako Základní chleba z remosky fotografie 19
Řezy z dvojího těsta s krémem a šlehačkou
Suroviny 1 plech 1. plát těsta: 1,5 hrnku hladké mouky 1 kypřicí prášek 1 hrnek cukru krupice 3 lžíce kakaa 1 špetka soli 1 hrnek vlahé vody 1/3 hrnku slunečnicového oleje 1 lžička vanilkové tresti 2 lžičky octa 2. plát těsta: 6 vajec (středních) 6 lžic cukru krupice (150 g) 6 lžic polohrubé mouky (
Podobné recepty jako Řezy z dvojího těsta s krémem a šlehačkou
Vepřová játra na cibulce fotografie 8
Fotografie k receptu Vepřová játra na cibulce. Zpět na recept. Vepřová játra na cibulce
Podobné recepty jako Vepřová játra na cibulce fotografie 8
Křenová majonéza
2× přidáno do oblíbených Tisk Přidat do oblíbených Ingredience 1 g cukru krystal 2 g octa 65 g majonézy Pracovní postup: Křen nastrouháme a smícháme s majonézou. Dochutíme octem a cukrem.
Podobné recepty jako Křenová majonéza
Tvarohovo jablečné knedlíčky
Ty tvaruje do kuličky o velikosti pingpongového míčku. Knedlíčky jsou uvařené cca 5 minut po vyplavání na hladinu vody. Čas se odvíjí od velikosti knedlíčků. Knedlíčky vytáhneme zvlášť do mísy nebo přímo do talíře. Při servírování je můžeme posypat nastrouhaným perníkem, polijeme rozpuštěným máslem
Podobné recepty jako Tvarohovo jablečné knedlíčky
Jablečná pěna
Přidáme trochu cukru a zalijeme vodou, asi tak 20 ml. Přidáme citronovou šťávu a podusíme. Rozmixujeme dohladka a necháme vychladnout. Do vychladlé směsi přidáme smetanu a vše společně ušleháme. Takto připravenou pěnou naplníme jablka a podáváme vychlazená. Pěna se skvěle hodí k lívancům a palačinká
Podobné recepty jako Jablečná pěna
Mořská štika na zelenině
Množství na 2-3 porce. 1 střední mražená štika (vykuchaná) 1 lžíce másla. 1 cibule. 3 snítky rozmarýnu. 0,5 lžičky sušeného tymiánu. 1 lžička sušeného česneku v prášku. 0,5 pórku. 0,5 červené papriky.
Podobné recepty jako Mořská štika na zelenině
Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide
4 porce. 900 g vyzrálého flank steaku (pupek) 200 g mozzarelly. sůl. pepř. 400 g zeleného chřestu. 2 lžíce oleje. 300 g ledu. 500 ml vody na ledovou lázeň.
Podobné recepty jako Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide
Houby se zelím
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a orestujeme. Do tohto základu vložíme narezané huby a kapustu, na väčšie kúsky nakrájené paradajky, osolíme, okoreníme a dusíme asi 15 minút. Ak paradajky a huby nemajú dostatok vody, malinko podlejeme.
Podobné recepty jako Houby se zelím
Krkovička na kořenové zelenině a houbách
Jak dlouho namáčet sušené houby. Očištěné maso nakrájíme na 6 větších kousků, osolíme je, opepříme a v hluboké pánvi opečeme na sádle ze všech stran. Přidáme bobkový list, zeleninu nakrájenou na kostičky a cibuli nasekanou nahrubo. Promícháme a restujeme, až začne chytat barvu. Podlijeme vývarem a p
Podobné recepty jako Krkovička na kořenové zelenině a houbách
Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
3 kuřecí stehna (vykostěná) sůl pepř 1 cibule olej kousek másla 6 malých žampionů 1/2 pórku (část zelené a část bílé) 1 rovná lžička kari 250 ml drůbežího vývaru (nebo vody) 200 ml smetany 1 lžička hladké mouky Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty js
Podobné recepty jako Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Halušky se zelím a uzeným masem recept
V hrnci rozpálíme sádlo na kterém osmahneme cibulku, přihodíme na kostičky nakrájené uzené, orestujeme, podlijeme trochou vody a necháme chvíli dusit, ať je maso měkké. V misce smícháme mouku, sůl, přidáme vejce a postupně přiléváme vodu. Mělo by nám vzniknout hustější těsto, které budeme protlačova
Podobné recepty jako Halušky se zelím a uzeným masem
Krkovice na zelenině z pomalého hrnce
1300 g vepřové krkovice v celku. 400 g cibule. 5 stroužků česneku. 1 vrchovatá lžíce sádla. 300 g brambor. 2 řapíky celeru. 4 lžíce worcesterové omáčky. 4 lžíce vody. 2 cm silný plátek másla.
Podobné recepty jako Krkovice na zelenině z pomalého hrnce
Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce. fotografie 2 ...
Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce. - fotografie 2 - TopRecepty.cz Fotografie k receptu Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce. Fotografie k receptu Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce. Domů- Recepty- Domácí sulc (huspenina) připravená při do
Podobné recepty jako Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce. fotografie 2 ...
Salát z goudy a ementálu s vejci
Vejce vložíme do vroucí vody a vaříme 7-7,5 minuty. Rychle zchladíme studenou vodou. Pak vejce opatrně oloupeme, žloutky jsou krásně krémové. Jak dlouho vařit vejce Do misky nakrájíme cibuli a nastrouháme nahrubo sýr a šunku. Přidáme nasekanou pažitku, pepř, hořčici a majolku. Na talíř dáme salát a
Podobné recepty jako Salát z goudy a ementálu s vejci
Boršč z pomalého hrnce
Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C. Přidáme nakrájenou zeleninu a orestujeme. Přepneme hrnec na program pomalé vaření high, přidáme protlak a koření. Zalijeme vývarem a vaříme 9 hodin. Po 9 hodinách vyjmeme maso, kosti a koření a pokud
Podobné recepty jako Boršč z pomalého hrnce
Vepřová plec s játry a zeleninou
Necháme vydusit vývar a přidáme játra, protlak a žampiony. Mícháme a restujeme ještě 5 minut. Poté přidáme ostatní zeleninu, sůl, pepř a podle chuti i chilli, promícháme a opět podlijeme horkým vývarem podle potřeby. Přidáme podle chuti lák z okurek a necháme přejít varem. Takto můžeme podle chuti j
Podobné recepty jako Vepřová plec s játry a zeleninou