Kvásková polévka s houbami
Kvásková polévka s houbami je sytá a voní bylinkami. S čerstvým pečivem to může být skvělá večeře....
Domácí kvásková pizza
Domácí kvásková pizza je chuťově bohaté jídlo, které si může připravit každý, kdo se nebojí vyzkoušet recept. Tento pokrm je skvělou příležitostí k experimentování s různými náplněmi, ať u...
Skvělý domácí kváskový chleba
Domácí kváskový chléb je jedním z nejlepších způsobů, jak si pochutnat na čerstvém pečivu. I když jeho příprava vyžaduje určité úsilí a čas, výsledek jistě potěší všechn...
Perníková buchta (kvásková)
Perníková buchta je lahodný dezert, který se připravuje s využitím kvásku, což mu dodává jedinečnou chuť a texturu. Příprava začíná večer, kdy se smíchají kvásek, voda a celozrnná m...
Kvásková polévka s houbami recept Jídlo.cz
Kvásková polévka s houbami je sytá a voní bylinkami. S čerstvým pečivem to může být skvělá večeře. (celý recept) Ingredience receptu. 15 g sušených hub 4 střední brambory 1 mrkev 1 petržel 1 malá cibule 1 lžíce nasekané zelené petržel 1 lžíce másla 200 g chlebového kvásku sůl mletý černý pepř mletý
Podobné recepty jako Kvásková polévka s houbami Jídlo.cz
Kváskový chléb podle Jany
Kváskový chléb podle Jany představuje lahodný a zdravý způsob, jak si připravit vlastní chléb doma. Tento recept reflektuje trend, který se stal běžnou součástí našich kuchyní, a um...
Základní kváskový chleba
Základní kváskový chléb je vyroben z kvásku, který je předem připraven a pravidelně živen. Tento chléb se vyznačuje výbornou chutí a texturou. Příprava začíná večer, kdy si při...
Kvásková focaccia
Kvásková focaccia je voňavý chléb, který se připravuje z kvásku a dalších surovin. Těsto má volnější konzistenci a po uhnětení se umístí do mísy vymaštěné olivovým olejem. Nechá se k...
Kváskový chléb
Připravte si lahodný kváskový chléb podle našeho receptu. Tento chléb, vyrobený s použitím kvásku, je známý svou jedinečnou chutí a texturou. Je ideální na snídani, k...
Kvásková pizza
Kvásková pizza je chutné a nadýchané jídlo, které se připravuje z kombinace kvásku, mouky a vody. Tento základ se smíchá a nechá na teplém místě, kde vykvasí a zdvojnásobí svůj...
Kvašáková polévka
Kvašáková polévka je osvěžující jídlo, které skvěle chutná v horkých letních dnech. Příprava zahrnuje smíchání všech ingrediencí, které následně necháme důkladně vychladit...
Zrníčková šumava (kvásková)
Zrníčková šumava je lahodný kváskový chleba, který se připravuje z vytvarovaného těsta. Základní suroviny jsou smíchány s vykynutým rozkvasem, což dodává chlebům výraznou chuť a aroma. Tě...
Pšeničné kváskové bagety se lněným semínkem
Pšeničné kváskové bagety se lněným semínkem jsou chutné pečivo, které se připravuje z kvasu vytvořeného asi 12 hodin předem. Tento rozkvas se nechává v míse odpočívat, což umož...
Kváskový žitný chléb
Domácí kváskový žitný chléb je lahodné a zdravé pečivo, které si můžete snadno připravit sami. Vytvoření vlastního kvásku je jednoduchý proces a výsledný chléb vás pot...
Kvásková variace na šumavský bochník
Tento recept na kváskovou variantu šumavského bochníku začíná tím, že se do pekárny nejprve umístí tekuté ingredience, včetně kvásku. Následně se přidají sypké surovin...
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Kváškové housky, rohlíky a pečivo jsou vynikající domácí výrobky, které se připravují z kvásku a čerstvého těsta. Základem receptu je míchat kvásek s vodou a částí mouky do hla...
Kvásková vánočka (z formy)
Vánočka z kváskového těsta je tradičním vánočním pokrmem, který nesmí chybět na štědrovečerním stole. Její vláčná struktura a bohatá chuť, podtržená přídavkem mandlí a rozinek,...
Italský kvásek Lievito Madre neboli LM kvásek
Lievito Madre, známý také jako italský kvásek, je speciální kvásek, který se připravuje smícháním surovin v misce. Následně se hmotou formuje kulička, jež se umístí do...
Kváskové kořenové bagety
Kváskové kořenové bagety jsou chutné pečivo, které se připravuje z rozkvasu, jenž je třeba nejprve důkladně promíchat a nechat odpočívat v teplém prostředí po dobu př...
Chleba z pravého kvásku
Chleba z pravého kvásku je vynikající pečivo, které se připravuje z živého kvásku. Nejprve se kvásek vyjme z lednice a přenese do misky, kde se smíchá se žitnou moukou a v...
Chléb žitný kváskový bez hnětení
Žitný kváskový chléb bez hnětení se připravuje z rozkvasu, který vznikne smícháním 200 g žitné chlebové mouky a 200 g vody, obou při pokojové teplotě, s přidáním dvou lžic místního kvá...
Kváskový mazanec nebo vánočka
Kváskový mazanec je výjimečný recept určený pro všechny, kteří mají vášeň pro pečení a ocení kvality kvasového těsta. Tato sladká pochoutka, která je připravena pomocí pšeničného kvásku, p...
Focaccia z kvásku
Focaccia z kvásku je chlebový produkt, jehož příprava začíná smícháním vybraných surovin. Pro vytvoření těsta se používají různé druhy mouky, kvásek, olivový olej, sůl a voda v...