Krémová cibulačka
Krémová cibulačka je lahodná polévka, která si získala oblibu v mnoha zemích a její kořeny sahají údajně do Francie. Tato smetanová varianta má tradiční recept, který s...
Cibulová polévka se smetanou a anglickou slaninou
Cibulová polévka se smetanou a anglickou slaninou je lahodné jídlo, které se připravuje z pokrájené cibule a slaniny. Tyto ingredience se osmahnou na olivovém oleji, d...
Recept Smažený hermelín v bramborovém těstíčku
25. květen 2016 Podobné recepty jako Smažený hermelín v bramborovém těstíčku. Špenátový koláč (quiche) · Krémové rizoto · Francouzská cibulačka.
Podobné recepty jako Recept Smažený hermelín v bramborovém těstíčku
Francouzská krémová cibulačka
Francouzská krémová cibulačka je jednoduchá a lahodná polévka, která se připravuje především z cibule. Tato krémová specialita je známá svou bohatou chutí a příjemnou a...
Krémová česneková cibulačka
Připravte si lahodnou Krémovou česnekovou cibulačku podle našeho receptu, která vás zahřeje a potěší svojí jedinečnou chutí. Tento pokrm kombinuje jemné vůně česneku a cibule v kr...
Krémová cibulačka s brynzovými krutony
Krémová cibulačka je jemně pikantní polévka z bílé cibule, která se vyznačuje lahodnou chutí rozmarýnu. Tento pokrm se podává s brynzovými krutony, které dodávají další r...
Krémová cibulačka s kozím sýrem
Krémová cibulačka s kozím sýrem je lahodná polévka, která vyniká svou jemně nasládlou chutí karamelizované cibule a bohatou krémovou konzistencí. Kozí sýr, který se do polévky přidává, do...
Krémová česnečka (knoblauchsuppe)
Krémová česnečka, známá také jako knoblauchsuppe, je lahodná polévka, která se připravuje na másle s opraženou bagetou. Tato základní surovina se zalije horkou vodou nebo vývarem a do...
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka patří mezi nejznámější polévky na světě. Tento gastronomický klenot využívá cibuli, která je snadno dostupnou zeleninou, což činí přípravu této o...
Smetanová cibulačka
Smetanová cibulačka je lahodné jídlo, které si můžete připravit podle našeho receptu. Toto jedinečné jídlo je plné chuti a krémové konzistence, díky které se stává s...
Pivní cibulačka
Pivní cibulačka je lahodná polévka, která se připravuje z jemně osmahnuté cibule, jež dodává pokrmu bohatou chuť. Cibuli je třeba nakrájet na půl kolečka a důkladně ji osm...
Cibulačka
Cibulačka je tradiční polévka, která se připravuje z vody a bujónu, do kterého se přidává nakrájená klobása a cibule. Aby se zvýraznila chuť, na pánvi se osmaží zbývající cibule na másl...
Olomoucká cibulačka
Olomoucká cibulačka je lahodná polévka, jejíž hlavní složkou je cibule, která se krájí na tenké plátky. Tato cibule se následně opéká na rozehřátém oleji nebo sádle, d...
Česneková krémová polévka
Tato česneková krémová polévka je vynikající variantou tradiční česnečky, která nadchne všechny milovníky pikantní česnekové chuti. Je to lahodný pokrm, který se skvěle hodí k oslaze...
Houbová cibulačka
Houbová cibulačka je chutná polévka připravená z sušených hub, které nejprve opláchneme a poté namočíme a uvaříme. Cibule se nakrájí a dlouho se smaží na oleji pod po...
Jednoduchá cibulačka
Jednoduchá cibulačka je chutné a syté jídlo připravené z nahrubo nakrájené cibule, kterou zalijeme horkou vodou a dochutíme solí a kmínem. Po krátkém vaření, které trvá přibližně...
Plná cibulačka po francouzsku
Plná cibulačka po francouzsku je lahodná polévka, jejíž hlavní ingrediencí je cibule. Cibule se nakrájí na měsíčky a následně se restuje na másle, dokud nezesklovatí. Tento proces vyt...
Cibulačka s krupicovou jíškou
Cibulačka s krupicovou jíškou je chutná polévka, která se připravuje z osmahnuté krupice na tuku, do které se postupně přidává vejce a pomalu se míchá, aby vznikly malé žmolky. Tato...
Cibulačka chudé rodiny
Cibulačka chudé rodiny je jednoduchá, ale lahodná polévka, která se připravuje s použitím základních ingrediencí. Základem je cibule, která je nakrájena na hrubo a podušená na oleji spo...
Cibulačka po česku
Cibulačka po česku je chutná polévka, která se připravuje na bázi vývaru s jemně nakrájenou cibulí. Cibule se v tomto pokrmu vaří, dokud nezměkne, a poté se přidá rozšl...
Krkonošská cibulačka
Krkonošská cibulačka je sytá polévka, která se vyrábí z jemně nakrájené cibule, jež se na pánvi osmaží na oleji do zlatova. Přidává se k ní strouhaná kořenová zelenina a na ko...
Miso cibulačka
Miso cibulačka je lahodná polévka, která se připravuje na základě osmažené cibule nakrájené na kolečka. Cibuli nejprve osmahneme na oleji, dokud nezměkne a nezíská sklovitou...
Netradiční cibulačka se žampiony
Tento recept na netradiční cibulačku se žampiony kombinuje jemně orestovanou cibuli a výrazné aroma žampionů v lahodném vývaru. Cibuli nakrájenou na tenké plátky se nej...
Panádlová zahradnická cibulačka
Panádlová zahradnická cibulačka je chutná polévka, která je připravena z karamelizované cibule. Cibule se nejprve oloupe a naseká na kousky, poté se na másle osmaží dozlatov...