Krůtí sádlo a škvarky
Pokud jste zakoupili velkou krůtu a nejste si jisti, jak využít sádlo, tučné části, kůži a malé odřezky, můžete z těchto surovin připravit výborné krůtí sádlo se škvarky. Tento pokrm je sk...
Krůtí škvarečky
Krůtí škvarečky jsou jednoduchým a chutným pokrmem, který se připravuje z kůže a odřezků krůtího masa. Tyto ingredience se nakrájejí na menší kousky, osolí se a poté se p...
Domácí vepřové sádlo a křupavé škvarky podle Florentýny
Tento recept na domácí vepřové sádlo a křupavé škvarky je založen na procesu škvaření vepřového tuku. Klíčem k úspěchu jsou kvalitní suroviny, přičemž syrové sádlo s vyšším o...
Domácí škvarky a sádlo
Domácí škvarky a sádlo jsou tradiční českou pochoutkou, kterou si často vychutnáváme s čerstvým chlebem a pivem. Příprava těchto škvarků je jednoduchá a zvládne ji každý. Sá...
Sádlo a škvarky v pomalém hrnci
Recept na sádlo a škvarky v pomalém hrnci nás zaujme nejen svou úžasnou vůní, ale i chutí čerstvého sádla, které dokáže zaplnit naše smysly. I když se ve společnosti často hovoř...
Škvarky v troubě
Vytvořte si doma výtečnou českou specialitu z vepřového masa. Škvarky upečené v troubě si zamilujete a můžete je dochutit libovolným kořením podle své chuti....
Domácí škvařené sádlo
Domácí škvařené sádlo je lahodná pochoutka, která se sice nezakládá na zdravých principech, ale rozhodně potěší vaše chuťové pohárky. Používá se kvalitní hřbetní sádlo, které...
Škvarkové placky z krůtích škvarků
Škvarkové placky z krůtích škvarků jsou lahodným pokrmem, který spojuje měkkost s křupavostí. Do jejich těsta se vkládají nasekané nebo mleté škvarky, což dodává placičk...
Vepřové škvařené sádlo
Vepřové škvařené sádlo je tradiční pokrm, připravovaný v kastrolu, do kterého se nalije voda a přidá se mléko. Mléko pomáhá k tomu, aby se škvarečky dobře vyškvařily. Tento proce...
Škvařené sádlo od babičky F.
Škvařené sádlo od babičky F. je tradiční pokrm, který se připravuje tak, že sádlo se nejprve nakrájí na malé kostičky a vloží se do kastrolu. Poté se přidá trochu vody, sá...
Sádlo z trouby bez míchání
Sádlo se opět stává populární součástí české kuchyně, a to s dobrým důvodem. Jeho využití je velmi rozmanité a tuk přispívá k bohaté chuti pokrmů. Tento recept na "Sádl...
Škvarky v domácí pekárně
Domácí škvarky jsou lahodným pokrmem, který doslova okouzlí svou vůní a chutí. Kvalita použitých surovin, zejména syrového sádla, má velký vliv na výslednou chuť škvarků....
Vepřové škvarky jinak
Vepřové škvarky jinak jsou delikátní pokrm připravený ze sádla, které se nakrájí na malé kostičky a podlijí se trochou vody. Tento pokrm se vaří za častého míchání, čímž dochází k pomalém...
Kuřecí sádlo - jeho zpracování
Kuřecí sádlo je často opomíjené a končí v odpadu, čímž přicházíme o jeho cenné využití. Toto vyškvařené sádlo je přitom velmi užitečné a má spoustu možností, jak ho zakomponovat do naš...













