Koprovka z cukety recept
Koprovka z cukety Kuchařka: mika59. Omáčky 2 názory . Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů. Recept se mi líbí. Přidat fotografii; Suroviny 500 g očištěné a nastrouhané cukety 1 cibule lžíce másla lžíce hladké mouky cca 2 hrnky vývaru (měla jsem drůbeží) 100 ml smetany 31% 100 g zakysané smetany 1/2 l
Podobné recepty jako Koprovka z cukety
Pórková omáčka s vejci a kapary recept
pár kapek z citronu špetka cukru. Recept si zatím oblíbilo 9 kucha řů. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Pórek nakrájíme na půlkolečka a zpěníme na másle. Přidáme mouku, osmahneme a zalijeme studeným vývarem a mlékem. Přidáme koření a vaříme cca 15 minut. V průběhu mícháme a zředíme podle
Podobné recepty jako Pórková omáčka s vejci a kapary
Koprovka z Valašska
V hrníčku si v trošce mléka rozkvrdláme mouku na zahuštění. Jakmile se mouka dokonale spojí s mlékem, přidáme ji do hrnce. Po tomto kroku je důležité omáčku téměř neustále míchat, aby nevznikaly hrudky.
Podobné recepty jako Koprovka z Valašska
Koprovka polévka
Brambory nakrájíme na kostičky, dáme vařit do trošky vody osolíme, okmínujeme. Až jsou měkké přilijeme mléko. Ve smetaně rozmícháme mouku na
Podobné recepty jako Koprovka polévka
Nové recepty
Koprovka z Valašska Důležité je vytáhnout si mléko a smetany cca hodinku předem, aby měly pokojovou teplotu, než začneme vařit. V hrnci na mírném plameni smícháme odhadem...
Podobné recepty jako Novéy
Koprové pesto (různé použití)
Pesto si každý dochutí dle vlastní chuti sám. Dochucení hlavně volíme podle toho, jak s pestem chceme dále pracovat. Zda ho budeme používat například jednoduše, na ochucení vařených brambor či těstovin, to stačí přimíchat jemně strouhaný parmezán, ořechy, mandle... nebo pestem můžeme dochucovat různ
Podobné recepty jako Koprové pesto (různé použití)
Koprovka podle Barunky
Skvělá koprovka, ve finále jsem přidala i trochu cukru (máme rádi sladší omáčky), ale nebylo to nutné, je opravdu dobrá. Podávala jsem s vařeným hovězím, vejcem a bramborem Příště budu dělat z dvojité dávky, manžel si 3x přidal :-D
Podobné recepty jako Koprovka podle Barunky
Vyzkoušené recepty ty, o kterých se diskutuje Recepty ...
Koprovka z Valašska Důležité je vytáhnout si mléko a smetany cca hodinku předem, aby měly pokojovou teplotu, než začneme vařit. V hrnci na mírném plameni smícháme odhadem...
Podobné recepty jako Vyzkoušenéy ty, o kterých se diskutuje Recepty ...
Kopřivové bramboráčky
Těsto nabíráme lžící a klademe do pánve s rozpáleným olejem, kde tvoříme placičky, které smažíme z obou stran dozlatova. Hotové dáváme na ubrousek, který odsaje přebytečný tuk. Smažit můžeme i v lívanečníku.
Podobné recepty jako Kopřivové bramboráčky
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Žloutky rozšleháme, přidáme je k namočeným houskám, přidáme drobně pokrájené uzené maso nebo tofu, opečené kostičky housky, hrst spařených a nasekaných kopřiv, pažitku, osolíme a opepříme, dochutíme muškátovým květem a česnekem (nemusíme). Nakonec do kopřivové nádivky vmícháme tuhý sníh z bílků.
Podobné recepty jako Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Kopřivová nádivka (nejen) velikonoční
Peču stejnou každým rokem. Tento rok jsem použila jen špičky z kopřiv, protože o ně není nouze a mladé lístky jsou nejlepší. Máme jí rádi a peču dvě. Jedna se sní vždycky hned a druhá taky dlouho nevydrží. Babička svého času pekla dokonce jednu i pro koledníky.
Podobné recepty jako Kopřivová nádivka (nejen) velikonoční
Kyselica z Valašska
Kyselica z Valašska? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Kyselica z Valašska
Bílá kyselica z valašska
Bílá kyselica z valašska? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Bílá kyselica z valašska
Korejská lidovka
Z ostatních ingrediencí připravíme nálev: cibule nadrobno, česnek utřený, nebo prolisovaný. Maso promícháme s nálevem a necháme pár hodin rozležet v ledničce.
Podobné recepty jako Korejská lidovka
Pečené brambory s náplní z jater
Brambory potřeme olejem a solí (po upečení budou mít křupavou kůrčičku), propícháme vidličkou a upečeme na roštu v troubě. Po upečení do horké brambory uděláme hluboký zářez nebo nařízneme křížem a bramboru zmáčkneme, aby se otevřela.
Podobné recepty jako Pečené brambory s náplní z jater