Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony je lahodné jídlo, které se připravuje vařením srdce v osolené vodě spolu s bobkovým listem a černým pepřem, do...
Kořeněné vepřové jazýčky
Kořeněné vepřové jazýčky jsou lahodné pokrm, který se připravuje z důkladně očištěného vepřového jazyka. Nejprve se jazyk krátce povaří ve vodě, aby se zbavil nečistot a získa...
Vepřové na houbách
Připravte si tradiční pokrm z vepřového masa, který je obohacený o chutné hříbky. Kombinace hub s cibulovým základem přináší vynikající chuť, která potěší každého milovníka dobrého jídla. T...
Játrová paštika se sardelovou pastou
Játrová paštika se sardelovou pastou je lahodný pokrm připravený z jemně očištěných a nasekaných kuřecích jater, která se spojují s aromatickou cibulí a česnekem. Tato paštika je ochucena...
Pikantní vepřové srdce na česneku
Pikantní vepřové srdce na česneku je chutné jídlo, které se připravuje vařením umytého a očištěného srdce s kořením a zeleninou, dokud není měkké. Dále se na sádle osmaží nakráje...
Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou
Pikantní vepřová srdce jsou šťavnaté kousky masa, které se připravují na zeleninovém základu. Nejdříve se srdíčka důkladně očistí, odstraní se z nich všechny nežádoucí č...
Vepřové srdce na uzené paprice
Vepřové srdce na uzené paprice je chutné jídlo, které začíná přípravou uzeného špeku nakrájeného na kostičky. Ten se postupně škvaří v hrnci, k čemuž se přidává jemně nakrájená ci...
Filé se sardelovou čepicí
Filé se sardelovou čepicí je pochoutka, kde čerstvý sýr je vylepšený sardelovou pastou a dle potřeby naředěný smetanou. Do této směsi se vmíchají jemně nakrájené proužk...
Vaflové srdce se zmrzlinou
Vaflové srdce se zmrzlinou je lahodný dezert, který spojuje křupavé vafle a jemnou zmrzlinu. Příprava zahrnuje rozpuštění másla, které se poté nechá vychladnout. Speciální těsto se...
Vepřové srdce vynikající
Vepřové srdce vynikající je pokrm připravený z vepřových srdíček, která se nejprve zbaví tuku a blan. Tyto srdíčka se následně prošpikují slaninou, aby získala výraznější chuť. Před vaření...
Divoké vepřové srdce
Divoké vepřové srdce je chutné jídlo, které se připravuje na oleji s osmaženou cibulí. Srdce je nejprve prokládané kostičkami slaniny, což mu dodá výbornou chuť. Poté se srdce osolí a...
Slané krekry se sardelovou pěnou
Slané krekry se sardelovou pěnou jsou chutným občerstvením, které spojuje jemnou chuť másla a taveného sýra se solí sardelové pasty. Tento lahodný dip je obohacen o...
Vepřové srdce na divoko
Vepřové srdce na divoko je chutné jídlo, které se připravuje na slanině, kde se nejprve dozlatova osmaží cibule. K ní se přidává česnek a plátky žampionů, následně se...
Pomazánka se sardelovou pastou
Pomazánka ze sardelové pasty s natvrdo vařenými vejci a posypaná pažitkou je oblíbeným pokrmem, který zaujme svou jednoduchou přípravou a skvělou chutí. Tento lehký a chutný pokrm...
Vepřové srdce na houbách
Vepřové srdce na houbách je chutné jídlo připravené na sádle, kde se nejprve osmaží nakrájená cibulka. Ke směsi se přidávají houby a nakrájené vepřové srdce, které se dochucují solí a...
Srdce na žampionech
Srdce na žampionech je chutné jídlo, které se připravuje z očištěných srdcí nakrájených na plátky. K nim se přidává slanina nakrájená na kostičky, která se nejprve na pánvi roztav...
Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou
Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou je chutné jídlo, které se připravuje z očištěného a nakrájeného srdce na kousky podobné těm, které se používají do guláše. Jako základ se osmaží nakráj...
Vepřové srdce v rajské omáčce
Vepřové srdce v rajské omáčce je lahodné jídlo, které se připravuje smažením nakrájené cibule na másle, na kterou se přidává cukr pro zvýraznění chuti. Poté se do sm...
Vepřové srdce na smetaně
Vepřové srdce na smetaně je zdravé a lahodné jídlo, které vzniká pečlivým zpracováním srdce. Tento pokrm se připravuje podušením srdce společně s restovanou zeleninou a vývarem,...
Vepřové srdce v křenové omáčce
Vepřové srdce v křenové omáčce je pokrm, který se připravuje z uvařeného a nakrájeného vepřového srdce, které je podáváno s chutnou omáčkou na bázi křenu. V omáčce se spojuje slanina...
Hovězí srdce v rajčatech
Hovězí srdce v rajčatech je jídlo, které se připravuje tak, že srdce nakrájíme na tenké plátky, které jemně rozklepeme a ochutíme solí a pepřem. K tomu přidáme nahrubo nakrájenou cibuli...
Vejce se sardelovou náplní
Vejce se sardelovou náplní jsou chutným a atraktivním pohoštěním, ideálním pro různé oslavy. Tento pokrm se připravuje z uvařených vajec, která se rozříznou na polovi...
Kuřecí miniroládky s paprikovou pastou a ementálovou omáčkou
Kuřecí miniroládky jsou lahodné kousky, které se připravují z jemně naklepaných kuřecích prsou, jež jsou ochuceny solí a pepřem a poté hojně potřeny paprikovou pastou. Každé kuřecí...
Ohnivá pasta
Ohnivá pasta je pikantní omáčka připravená z papriček a rajčat. Papričky se nejprve očistí od stopek, nakrájejí se na menší kousky a část z nich se rozmixuje s přidáním...