Kančí panenka na víně recept


Kančí panenka na víně recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Kančí panenka na víně, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Kančí panenka na víně. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Kančí panenka na víně receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Panenka na víně recept
Uložit recept!
recept
recept

Panenka na víně

Panenka na víně je lahodné jídlo, které se připravuje z jemně nakrájeného masa. Nejprve se maso osolí a opepří a případně se zlehka naklepe. Poté se na rozpáleném oleji sm...

Kančí na červeném víně recept
Uložit recept!
recept
recept

Kančí na červeném víně

Kančí na červeném víně je lahodné jídlo, které se vyznačuje intenzivní chutí a aromatem. Tento recept využívá pomalý hrnec, což usnadňuje přípravu kančího masa, které si uchovává svou...

Kančí se šípkovou omáčkou
Uložit recept!
recept
recept

Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí maso s šípkovou omáčkou je skvělá volba pro milovníky zvěřiny. Tento recept nabízí delikátní kombinaci chutí, která vás v každém soustu překvapí. Na rozdíl od...

Kančí na víně se švestkami
Uložit recept!

Kančí na víně se švestkami

Kančí na víně se švestkami je lahodný pokrm, který nás přenáší do doby našich praprababiček. Tento recept je založen na zvěřině, konkrétně kančím mase, které se skvěle doplňuje s divoký...

Marinované kančí panenky a hřbety recept
Uložit recept!
recept
recept

Marinované kančí panenky a hřbety

Marinované kančí panenky a hřbety představují vynikající pokrm, který využívá jemného masa divočáka. Tato zvěřina vyžaduje důkladné marinování a odležení, což výrazně ovlivní vý...

Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
Uložit recept!
recept
recept

Kančí kýta na víně v šípkové omáčce

Připravte si lahodný pokrm z kančí kýty, která je pomalu dušená ve víně a podávaná v omáčce z šípků. Tento recept kombinuje bohatou chuť masa s jemnou ovocnou chutí šípků, c...

Kančí kýta na víně s tymiánem
Uložit recept!
recept
recept

Kančí kýta na víně s tymiánem

Připravte si lahodné jídlo z kančí kýty, která je pokryta aromatickým tymiánem a podávaná na víně. Tento recept vás zavede do světa skvostné chuti a jistě potěší vaše...

Kančí panenka na divoko
Uložit recept!

Kančí panenka na divoko

Kančí panenka na divoko je lahodné jídlo, které se skládá z pečených brambor a ochucené panenky. Brambory jsou oloupány a nakrájeny na měsíčky, poté smíchány s olejem a tymiánem, a pe...

Kančí hřbet s brusinkami recept
Uložit recept!
recept
recept

Kančí hřbet s brusinkami

Pokud máte rádi zvěřinu a jste připraveni vyzkoušet kančí maso, doporučujeme připravit tento pokrm. Kančí hřbet je v něm podáván s jemnou smetanovou omáčkou a pečenou ze...

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou recept
Uložit recept!
recept
recept

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou je chutné jídlo, které se připravuje z větších kostek masa, které jsou ochuceny pepřem a aromatickými bylinkami jako rozmarýn a tymián. Maso se nalož...

Srnčí panenka na víně s brusinkami
Uložit recept!

Srnčí panenka na víně s brusinkami

Srnčí panenka na víně s brusinkami je vynikající pokrm, který vyniká svou jemností a bohatou chutí. Maso je před přípravou důkladně očištěno a dochuceno solí a pepřem. Poté se rychle osm...

Kančí plec na víně a zelenině v PH recept
Uložit recept!
recept
recept

Kančí plec na víně a zelenině v PH

Kančí plec na víně a zelenině je lahodné pokrmy, které se vyznačuje kombinací chutí masa a čerstvé zeleniny. Maso je prošpikováno tenkými proužky slaniny a ochuceno jemným kořením na zvěři...

Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou recept ...
Uložit recept!
recept
recept

Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou

Panenka je jemné vepřové maso, které se před přípravou osolí a opepří. Poté se na rozpálené pánvi opeče na oleji ze všech stran, aby zůstala uvnitř šťavnatá. Tento proces obvykle trvá při...

Kančí žebírka na víné a jalovci recept
Uložit recept!
recept
recept

Kančí žebírka na víné a jalovci

Kančí žebírka na víně a jalovci jsou chutným pokrmem, který kombinuje bohatou chuť masa s jemnými tóny zeleniny a koření. Při přípravě tohoto jídla se nejprve očistí a nakrájí zelenina n...

Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku recept ...
Uložit recept!
recept
recept

Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku

Toto jídlo se skládá z kousků kančího masa, které mají podobnou velikost jako kousky na guláš. Maso je ochucené solí a pepřem. Na pánvi se nejprve na tuku osmaží nakrájená cibule dozlatov...

Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce
Uložit recept!

Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce

Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce je chutné a aromatické jídlo, které se připravuje s jemně orestovanou cibulí a masem nakrájeným na kostky. Toto maso se nejprve prudce osm...

Kančí guláš na víně recept
Uložit recept!
recept
recept

Kančí guláš na víně

Kančí guláš na víně je skvělý pokrm, který se připravuje z kančí kýty. Tato chuťově bohatá maso se restuje na základu z cibule a dochucuje divokým kořením. Poté se maso dusí v komb...

Kančí na červeném víně s mrkví recept
Uložit recept!
recept
recept

Kančí na červeném víně s mrkví

Kančí na červeném víně s mrkví je lahodné jídlo, které se připravuje z kousků kančího masa, jež jsou nejprve opečené na cibulovém základu restovaném na špeku. Po důkladném opékán...

Kančí medailonky s liškami recept
Uložit recept!
recept
recept

Kančí medailonky s liškami

Kančí medailonky s liškami jsou lahodné pokrm, který se skládá z plátků masa o tloušťce přibližně 1,5 cm, které jsou nejprve ochucené solí a pepřem. Maso se poté krátce opeče na p...

Srnčí panenka na víně recept
Uložit recept!
recept
recept

Srnčí panenka na víně

Srnčí panenka na víně je lahodné pokrm, který se vyznačuje jemnou chutí masa. Tento recept zahrnuje špikování panenky proužky špeku pro zvýraznění chuti, následné osolení a o...

Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách recept
Uložit recept!
recept
recept

Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách

Srnčí kotleta připravená v portském víně a brusinkách je lahodné jídlo, které kombinuje jemnost srnčího masa s bohatou chutí marinády. Maso se důkladně omyje a odblaní, poté se na...



×