Kachna se zelím a knedlíkem recept
Po další hodině kachnu odklopíme, otočíme zpět na prsa a dopékáme už odkrytou tak, abychom získali křupavou kůži. Příprava zelí: Kysané zelí dáme do hrnce, přidáme cca 1,5-2 dl vody, pod pokličkou vaříme do měkka.
Podobné recepty jako Kachna se zelím a knedlíkem
Minutková kachní prsa recept
Okořeněná a nasolená prsa položíme kůží na silně rozpálenou steakovou pánev a opékáme cca 7 minut. Následně, po opečení do křupava ze strany kůže, je otočíme a opékáme přibližně stejnou dobu ve vypečeném kachním sádle. Takto opečená kachní prsa uchováme v teple a necháme dojít, aby se šťáva rozložil
Podobné recepty jako Minutková kachní prsa
Kachní prsa s jablky, zelí a dva druhy knedlíků
Kachní prsa s jablky, zelí a dva druhy knedlíků? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Kachní prsa s jablky, zelí a dva druhy knedlíků