Dokonalé vařené brambory: Základ každého českého oběda
Vařené brambory jsou stálicí české kuchyně. I když vypadají jednoduše, jejich správná příprava ovlivňuje chuť celého jídl...
Jidáše se škvarky
Mléko ohřejte, aby bylo vlažné, rozdrobte do něj kvasnice a rozmíchejte. Sádlo nechejte povolit v pokojové teplotě nebo ...
Plněné zeleninové kroužky
Plněné zeleninové kroužky připravíte během pár minut. Může to být rychlá svačina nebo snídaně. Nemáte-li zrovna sýr, stej...
Pstruh na zázvoru
Pstruh na zázvoru pečený v troubě podávejte s bramborami jakkoliv připravenými. Také třeba s čerstvou zeleninou nebo zele...
Grilovaný pstruh s koprem a citronem
Grilovaný pstruh s koprem a citronem je zdravé, lehké a dietní jídlo. Můžeme k němu přidat čerstvý zeleninový salát, neb...