Konfitovaná husa na kmíně, dvoubarevné zelí a lokše ...
Bílé zelí dochutíme vinným octem Ponti, a červené zelí Balsamicem, oboje pak solí a cukrem dle chuti. Na bramborové lokše nastrouháme vařené bambory, přidáme 200g hladké mouky, sůl vypracujeme těsto a smažíme "lokše" (neboli placky) na sucho na teflonové pánvi asi 1,5 minuty z každé strany až se vyt
Podobné recepty jako Konfitovaná husa na kmíně, dvoubarevné zelí a lokše ...
Bramborové roládky z uzeným
Zelí nakrájíme na nudličky a nasypeme do vroucí vody, ochucené octem, kmínem, cukrem a solí. Všechno zelí musí báý ponořené, vaříme doměkka a po uvaření necháme ve vodě vychladnout. Uvařenou roládu vyndáme ještě teplou z utěrky a nakrájíme na plátky. Slaninu pokrájíme na kostičky, orestujeme a nysyp
Podobné recepty jako Bramborové roládky z uzeným