Kávovo-kminový steak z kotlety se zeleninou
Kávovo-kminový steak z kotlety se zeleninou je chutné pokrm, který začíná přípravou silnějších steaků z kotlety. Ty jsou marinovány ve směsi koření, do které patří káva a k...
Kotlety se sýrem
Kotlety se sýrem jsou pokrm, který nabízí šťavnaté maso obohacené o chuť bylinkového koření. Maso se před pečením jemně naklepává a dochucuje solí a bylinkovým steakov...
Recept Klasický grilovaný steak
12. červenec 2016 Klasický grilovaný steak je šťavnatý kousek masa, který podáváme se zeleninovými přílohami nebo saláty. Rychlá úprava kv.
Podobné recepty jako Recept Klasický grilovaný steak
Přírodní kotlety se zeleninou
Přírodní kotlety se zeleninou představují lahodné a šťavnaté vepřové maso, které je jemně ochucené a opékané do zlatova, přičemž si zachovává svou přirozenou chuť a šťavnatost....
Kotlety se syrečky
Kotlety se syrečky jsou pokrm, který se tradičně připravuje z kotlet, avšak v případě nedostatku masa lze použít i jiné varianty. Před přípravou se v kotletách vytvoří...
Steaky z vepřové panenky se zeleninou
Steaky z vepřové panenky patří mezi oblíbená a chutná jídla, která se vyznačují svou jemností a křehkostí. Při přípravě je důležité s masem zacházet opatrně, aby si udrželo svou výjimečno...
Kotleta protýkaná se zeleninou
Kotleta protýkaná se zeleninou je chutné jídlo, které kombinuje šťavnaté maso s různými typy zeleniny. Před přípravou jsou kotlety opatřeny jemnými proužky poličanu, ochuceny sol...
Kotlety se šlehačkou II
Kotlety se šlehačkou II jsou jídlo, které spojuje jemnost masa a lahodnost šlehačky. Při přípravě se maso nakrájí na tenké plátky, které se následně jemně naklepou a ochu...
Steak z krkovičky s grilovanou cuketkou
Steak z krkovičky se připravuje tak, že maso nejprve lehce promačkáme rukou a vytvarujeme do pěkného tvaru, aniž bychom ho naklepávali. Gril nebo pánev se pak jemně poka...
Steak paní Colombové (z vepřové panenky)
Steak paní Colombové je lahodné jídlo z vepřové panenky, které skvěle obohatí jakýkoli sváteční stůl, ať už na oběd nebo večeři. Tento recept zahrnuje jednoduchou přípravu masa...
Zapečené kotlety se smetanou
Zapečené kotlety se smetanou jsou pokrm, který využívá vepřové kotlety, jež patří mezi nejjemnější části masa. Často hrozí, že se po úpravě mohou stát suchými, ale když je zap...
Steak z vepřové kotlety s krustičkou
Steak z vepřové kotlety s krustičkou je lahodné pokrmy, které se připravuje s využitím pečené vepřové kotlety. Maso se nejprve orestuje na pánvi na oleji, aby získalo...
Kotlety se šlehačkou
Kotlety se šlehačkou jsou oblíbeným pokrmem, který zaručeně uspěje na každém stole. Díky možnosti různých koření a bylinek si můžete každýkrát vychutnat jinou chuť. Tento recept je...
Steak z čerstvého mečouna
Steak z čerstvého mečouna se připravuje z ryby, která je na začátku důkladně osušena. Poté je potřeba ji z jedné strany osolit, opepřit a pokapat citronovou šťávou. Klíčovým krokem při pří...
Vepřový steak MaMMaMia
Vepřový steak MaMMaMia je chutné jídlo připravené z jemně naklepaných plátků masa, které se před vařením ochutí směsí koření, ideálně Steak 7 pepřů. Do marinády se přidá t...
Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Tento recept představuje lahodný steak z jihoamerického striploinu, který je připraven s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem. Steaky jsou nakrájeny tak, aby měly optimální výšk...
Vepřová krkovice v majonéze
Vepřová krkovice v majonéze nabízí výjimečnou harmonii chutí, která spojuje výborně ochucené, šťavnaté maso s krémovou a bohatou majonézovou omáčkou. Tento pokrm se vyzna...
Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí
Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí je výborné jídlo, které spojuje šťavnaté kousky masa s aromatickou cibulí a česnekem. Při jeho přípravě se nejprve zahřeje olej s...
Pečené maso
Pečené maso je oblíbené jídlo, které se snadno připravuje. Můžete zvolit různé druhy masa, například plecko nebo krkovici, ale skvěle se hodí i libovější varianty. Přípr...