Staročeská husa s červeným zelím
Staročeská husa s červeným zelím s mandlemi a jablky je jedním z výborných vyzkoušených receptů na husu. Můžeme ji podáva...
Kachna na medu a víně s červeným zelím
Tento výborný podzimní recept na Kachnu na medu pro Sodexo kuchařský workshop vytvořil šéfkuchař Juraj Dohňanský. Teď můž...
Dieta podle krevních skupin
V roce 1996 přišel Dr. Peter J. D'Adamo s teorií, že je dobré stravovat se podle své krevní skupiny. Od té doby tuto diet...
Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají
Patří mezi nejoblíbenější druhy letního ovoce a červeným sladkým jahodám dokáže odolat jen málokdo. Plané jahody se sbíra...
Mořidlo s červeným vínem
Už jste zkoušeli mořit maso? Určitě to stojí za to, jelikož mořidlo dodá maso vynikající a nezaměnitelnou chuť. Obzvláště...
Kuřecí prsa s křupavým červeným zelím
Kuřecí prsa s křupavým červeným zelím si můžeme upéci jako rychlý oběd. ...
Muffiny s červeným rybízem
Ovocné muffiny jsou snadný dezert, který můžete podávat ke kávě, jako snídani nebo svačinu. Červený rybíz dodá sladkému m...
Top 5 nejlepší sezónní recepty měsíce srpna 2021…
Připravili jsme pro vás výběr top pěti delikátních sezónních receptů měsíce srpna, které vaše chuťové pohárky budou zbožň...
Top 6 příznaků že vašemu tělu chybí železo…
Tělo potřebuje železo k výrobě hemoglobinu, což je bílkovina v červených krvinkách, která mu umožňuje přenášet kyslík po ...
Kuře a la bažant
Kuře a la bažant můžeme podávat stejně jako zvěřinu s dušeným červeným zelím. A k tomu třeba bramborové knedlíky. Foto: F...
Hovězí líčka na červeném víně
Jemné a rozpadající se masíčko s omáčkou z kořenové zeleniny a červeným vínem, podávané s hladkou bramborovou kaší. Tradi...
Hovězí zadní kýta
Hovězí zadní kýta pomalu dušená pod pokličkou v troubě při mírné teplotě několik hodin je křehká a maso se vám bude rozpl...
Tafelspitz: rakouská specialita, kterou miloval sám císař
Vařené hovězí maso se spoustou příloh, to je tradiční rakouský pokrm Tafelspitz. Tato lahůdka se připravuje z hovězího za...
Jarní recepty: proč přidávat do pokrmů kopřivy?
Teplejší počasí láká k procházkám v přírodě, a také ke sběru prvních jarních léčivek. Mezi ně bezesporu patří i kopřiva d...
Rychlé lasagne
Lasagne jsou tradiční italský pokrm, který můžete potkat ve více variantách. Naše rychlé lasagne připravíme ze sušených t...
Pečená kachna
Pečená kachna je klasický recept našich babiček. Servíruje se s houskovým nebo bramborovým knedlíkem a červeným zelím. ...
Pečená husa
Pečená husa, posvícenská, nebo svatomartinská, s červeným zelím to je pochoutka jedna radost. Není k tomu potřeba nic než...
S burčákem se neťuká!
Jak by vám řekl každý milovník a znalec vín, s burčákem se opravdu neťuká, s tím se začíná podle vinařů až u mladých vín...
Pečená kachna
Pečená kachna je lahůdka, musíme si ale dát s její přípravou na čas. Důležitá je doba pečení a ta bývá kolem 4 až 5 hodin...
Hovězí líčka
Hovězí líčka na víně, to je hlavně jemné maso lahodných chutí. Podáváme je nejlépe s hedvábnou bramborovou kaší....
Ragú z červené řepy
Vegetariánské ragú, které vás příjemně zahřeje a zasytí. Vaříme ze sezónních surovin a naše tělo nám za to poděkuje poděk...
Tuťáková Poke Bowl Ahi
Už jste někdy měli Poke? Vyzkoušejte tuto havajskou verzi delikátního rybího salátu. Čerstvá ryba a plno zdravých surovin...
Polévka z bažanta nebo koroptve
Polévka z bažante nebo koroptve se dělá hlavně po honech, ale máte-li možnost někde pořídit bažanta nebo koroptev, zkuste...
Tofu poke bowl
Velmi rychlé a vydatné salát. Připravte si doma japonský salát Poke. Obsahuje jemné tofu a cibuli marinované v lahodné zá...
Drůbeží játra na víně
Drůbeží játra na víně jsou rychlou minutkou. Maso je jemné a omáčka lehce pikantní. Přílohou může být bramborová kaše neb...
Vepřové výpečky se zelím
Vepřová plec patří mezi oblíbené druhy masa, protože není tak tučná a dá se použít jak k pečení, tak k dušení. Výtečné js...
Svařené víno
Svařené víno je nápoj hodící se na zimu. Je to tradice, kterou si můžete uvařit i doma. Vyrábí se z červeného nebo bílého...
Hovězí ragú
Hovězí ragú vařené s dobrým červeným vínem, podávané s čerstvým pečivem je opravdu pochoutka pro labužníky. ...
Klasické Chili Con Carne
Klasické Chili Con Carne je pikantní pochoutka. Můžeme ho podávat s čerstvým nebo i s opečeným pečivem. Trouba musí bý...
Fettuccine Bolognese
Fettuccine Bolognese jsou italské těstoviny připravené s báječnou omáčkou. Několik druhů mletého masa a spousta bylin a k...
Kakaové sušenky se smetanovým krémem
Kakaové sušenky se smetanovým krémem jsou nejen atraktivní napohled, ale i výborně chutnají. Ke kávě, k čaji, nebo třeba ...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou S červeným recepty