Ju00c3u00addlo zelný hrnec po italsku recept


Ju00c3u00addlo zelný hrnec po italsku recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Ju00c3u00addlo zelný hrnec po italsku, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Ju00c3u00addlo zelný hrnec po italsku. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Ju00c3u00addlo zelný hrnec po italsku receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Zelný hrnec s hovězím masem

Zelný hrnec s hovězím masem Z čerstvého zelí, hovězího masa, brambor a mrkve připravíme jednoduché jídlo, které dobře zasytí a navíc si na něm pochutnáme. Na přípravě není nic složitého, stačí pouze dopřát dostatek času masu, aby správně změklo.

Podobné recepty jako Zelný hrnec s hovězím masem

Zelný hrnec s hovězím masem fotografie 1

Fotografie k receptu Zelný hrnec s hovězím masem.

Podobné recepty jako Zelný hrnec s hovězím masem fotografie 1

Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“

Rozpalte velký hrnec (s kovovými uchy, který se dá dát do trouby) a vložte do něj 90 g pokrájené slaniny, za stálého míchání nechte pustit tuk. Bude to trvat necelé 2 minuty. Poté přilijte olej, rozpalte a vložte do hrnce maso a opečte ze všech stran. Pokud maso pustí vodu, vyvařte jí. Zbyde vám tro

Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“

recept internet
recept internet

Staročeská pochoutka v římském hrnci

Na sádle si zpěníme cibulku, přidáme mleté vepřové maso, sůl a koření a za stálého míchání maso lehce osmažíme. Snažíme se, aby se nám nevytvořily hrudky. Na dno římského hrnce rozložíme kysané zelí, přidáme brambory nakrájené na kostičky, osolíme a zasypeme masem. Přikryté pečeme asi 1 hodinu při 1

Podobné recepty jako Staročeská pochoutka v římském hrnci

Hovězí pečeně po italsku. recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí pečeně po italsku. recept

Recept do mého milovaného pomalého hrnce. Už ani nevím, kde jsem to kdy viděl, ale zkusil, a zařadil do domácího repertoáru. Proto se o něj musím podělit. Už ani nevím, kde jsem to kdy viděl, ale zkusil, a zařadil do domácího repertoáru.

Podobné recepty jako Hovězí pečeně po italsku.

Kachna v pomalém hrnci

Žádná sváteční příležitost se nesmí obejít bez výborného jídla. A co třeba taková kachna? Připravte ji v pomalém hrnci a její maso zaručeně zůstane šťavnaté a bude se rozpadat. Nesmí chybět dva druhy zelí a knedlíky. Buďte první, kdo přidá fotku receptu!

Podobné recepty jako Kachna v pomalém hrnci

recept internet
recept internet

Spaghetti alla Carbonara po italsku

Proti uvedenému receptu nic nemám, nicméně s tradičním italským receptem na spaghetti carbonara to má pramálo společného, tak proč tam je tam ten dovětek "po italsku", když je to typická česká verze tohoto slavného jídla. Ostatně i ta prezentace jídla je taková "česká". Pokud si chcete dát carbonara

Podobné recepty jako Spaghetti alla Carbonara po italsku

Uzení masa v pomalém hrnci bez udírny

Máte rádi uzené maso, ale udírnu si doma jen tak nepostavíte? Nevadí, i tak tu máme možné řešení. :) Stačí mít doma pomalý hrnec a nějaké to další náčiní. Ani na ingredience není příprava nijak extra nároční – celé kouzlo tkví v použití tekutého kouře. Naopak budete potřebovat dostatek času a trpěli

Podobné recepty jako Uzení masa v pomalém hrnci bez udírny

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept

Krok 1: Připravíme mísu, kam dáme nakrájenou cibuli, maso, vše osolíme a opepříme. Přidáme trochu červené papriky, protlak a rukama vmasírujeme do masa. Krok 2: Pak vložíme na špalíčky mrkev a zalijeme vínem. Přidáme bobkový list, nové koření a nasekaný rozmarýn. Zalijeme vývarem a dáme vše do PH. Z

Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce

Recept na přepuštěné máslo (ghí) z pomalého hrnce ...

Pokud máte doma pomalý hrnec, vyzkoušejte ghí připravit v něm, je to jednoduché a ekonomicky výhodné. Přepuštěné máslo je stále oblíbenější a není divu. Přepuštěním se máslo stává vhodné ke smažení, nepřepaluje se, ale přitom si zachovává chuť a vůni másla.

Podobné recepty jako Recept na přepuštěné máslo (ghí) z pomalého hrnce ...

Zeleninový hrnec recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zeleninový hrnec recept

Na olej pridame zemiaky, premiesame dobre so zakladom, po 10 minutach pridame patizon a kapusticky, znovu premiesame a pridame koreniny, podlejeme horucou vodou, po dalsich 10 min pridame paradajky. Ked budu zemiaky skoro makke, tak pridame udeninu a papriku.

Podobné recepty jako Zeleninový hrnec

Králík v pomalém hrnci recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Králík v pomalém hrnci recept

Krok 1: Maso prošpikujeme, posolíme a posypeme mletým zázvorem. Krok 2: V nádobě pomalého hrnce si na trošce oleje orestujeme špek nakrájený na malé kostičky, pak dáme maso a necháme opéci ze všech stran. Přidáme snítky rozmarýnu.

Podobné recepty jako Králík v pomalém hrnci

Dušené hlávkové zelí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené hlávkové zelí recept

Dušené zelí neodmyslitelně patří k lahodné pečínce s knedlíkem. Na jeho přípravě není nic složitého. K zahuštění stačí najemno nastrouhaná brambora, zda bude zelí sladší nebo kyselejší pak závisí na chuti kuchaře a strávníků. Krok 1: Z hlávky zelí vykrojíme košťál a zelí nakrouháme. Cibuli oloupeme

Podobné recepty jako Dušené hlávkové zelí

Sádlo a škvarky v pomalém hrnci recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sádlo a škvarky v pomalém hrnci recept

Po ochutnání jsem se nacházel v nebi. Po dalším studiu na internetu jsem zjistil, že veškeré ingredience se do hrnce vkládají hned na začátku vaření. Vyndal jsem morkovou kost i žebro, do hrnce jsem dodal zeleninu, okrájené a nakrájené masíčko a dal znovu dodělat. Jsem z pomalého hrnce úplně nadšený

Podobné recepty jako Sádlo a škvarky v pomalém hrnci

Golubce ( plněné zelné listy ) II. recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Golubce ( plněné zelné listy ) II. recept

Přidáme na nudličky pokrájenou 1/4 zbylé hlávky zelí, osolíme, přidáme nové koření, celý pepř, bobkové listy a rajčatový protlak a 2 minuty restujeme. Podlijeme vodou, ve které jsme vařili hlávku, a na takto připravený základ naskládáme závitky. Přiklopíme a v rozehřáté troubě pečeme asi 40 minut.

Podobné recepty jako Golubce ( plněné zelné listy ) II.

Plněné zelné listy recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Plněné zelné listy recept

Krok 1: Hlávku zelí, u které vykrojím střed košťálu, uvařím ve slané vodě. Krok 2: Hlávku rozeberu na jednotlivé listy, které plním směsí:

Podobné recepty jako Plněné zelné listy

Koule na zelí v pomalém hrnci recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Koule na zelí v pomalém hrnci recept

Mleté maso smícháme s hrnkem propláchnuté nevařené rýže, nadrobno nakrájenou cibulí, kořením, vajíčkem, osolíme, opepříme. Všechno dobře propracujeme a uděláme koule velikosti větší než pingponkový míček.

Podobné recepty jako Koule na zelí v pomalém hrnci

Cizrna po italsku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cizrna po italsku recept

Krok 1: Z přes noc namočené cizrny slijeme vodu a dáme jí vařit v čisté vodě. Až je cizrna uvařená, scedíme jí a přendáme do pekáčku spolu s nasekaným česnekem, nakrájeným pórkem a všemi ostatními surovinami. Krok 2: Vše dáme péct na 20-30 minut na 200°C a pak už stačí jen podávat s bagetou nebo rýž

Podobné recepty jako Cizrna po italsku

Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci recept

S pomocí pomalého hrnce můžete téměř bez práce uvařit spoustu skvělých pokrmů. Třeba ostřílenou českou klasiku, vepřo knedlo zelo, které chutná snad každému a perfektně se hodí k nedělnímu obědu. Krok 1: Syrové zelí nakrouháme, dáme do hrnce, posolíme a pokmínujeme dle chuti a zamícháme.

Podobné recepty jako Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci

Zelňačka z uzených žeber recept

Když jsou žebra uvařená, vyndáme je z hrnce a obereme z nich maso. Zárověň uzený vývar přecedíme do jiného hrnce a dáme do něj vařit brambory. Krok 2: Když máme brambory dostatečně uvařené (jsou brzy), přidáme na menší kousky překrájené a vymačkané zelí (zelnou šťávu nevyléváme).

Podobné recepty jako Zelňačka z uzených žeber



×