Zelenina na kyselo
Zelenina na kyselo je osvěžující příloha, kterou můžete snadno připravit ze směsi oblíbené sezónní zeleniny. Tato příloha skvěle doplní grilované maso, ale také se hodí k jinak připraveným...
Zelené fazolky na kyselo se smetanou
Zelené fazolky na kyselo se smetanou jsou pokrmem, který si v posledních letech získal méně pozornosti, ale jaro je ideální dobou, kdy je znovu oživit. Tyto fazolky skvěle ladí s jemně nasl...
Nakládané fazolky na kyselo
Připravte si lahodné nakládané fazolky na kyselo podle našeho receptu. Tento pokrm je skvělou volbou pro milovníky kyselých chutí....
Fazole na kyselo
Fazole na kyselo je chutné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Tato pokrm kombinuje fazole s kyselým nádechem, což mu dodává jedinečnou chuť. Je ideální...
BLESKOVÁ fazole na kyselo - vynikající
Připravte si chutné jídlo s názvem BLESKOVÁ fazole na kyselo, které vás potěší svým výborným receptem....
Fazolové lusky na kyselo
Fazolové lusky na kyselo jsou oblíbené jídlo, které můžeme připravit různými způsoby. Nejčastěji se servírují se smetanovou omáčkou, která přidává na jemnosti. Kyselost chutí zde dodávají...
Fazole na kyselo
Fazole na kyselo chutnají třeba s natvrdo uvařenými vejci nebo s opečenou kvalitní uzeninou. Nejčastěji v tomto receptu používáme bílé velké fazole. (celý recept)
Podobné recepty jako Fazole na kyselo
Fazolky na kyselo
Fazolky na kyselo je chutné jídlo, které vás potěší svojí pikantní chutí a jednoduchou přípravou. Toto jídlo kombinuje zelené fazolky s kyselou omáčkou, což mu dodává osvěžující...
Krkonošské kyselo se sušenými houbami
Krkonošské kyselo je tradiční pokrm z Krkonoš, který měl v minulosti významnou roli v chudých domácnostech, kde často sloužil jako hlavní jídlo. Hlavní složkou tohoto...
Krkonošské kyselo s houbami od šéfkuchaře Radka Davida
Krkonošské kyselo s houbami je lahodná polévka, která v sobě spojuje aroma čerstvých hub a kvalitního vývaru. Tento pokrm je ideální k vyzkoušení, zvláště během sezony sběru h...
Polévka na kyselo
Polévka na kyselo se připravuje tak, že na začátku je třeba nakrájet cibuli na půl měsíčky, mrkev na kolečka a brambory na kostičky. Cibuli osmažíme na tuku dozlatova, poté přidáme...
Čočka na kyselo po našem
Čočka na kyselo je tradiční pokrm, který má dlouhou historii a vyznačuje se svou nutriční hodnotou a vynikající chutí. Tento starobylý recept, který si zachovává svou popularitu až do dne...
Kysaná zelenina
Kysaná zelenina je chutná a zdravá fermentovaná příloha, kterou si můžete snadno připravit doma. Můžete ji servírovat samostatně nebo ji přidat do vařené čočky, rýže či...
Čočková polévka nakyselo se zeleninou a hlívou
Tato čočková polévka nakyselo je chutné a výživné jídlo, které kombinuje zdravou čočku se zeleninou a hlívou. Před přípravou se čočka namočí do teplé vody, což ji změkčuje. Zat...
Zavařené fazolky nakyselo
Připravte si lahodné zavařené fazolky nakyselo podle našeho receptu. Tato pokrm je výbornou kombinací fazolek s kyselou chutí, která je skvělým doplňkem k různým jídlům. Užijte si jejich...
Bílé fazole nakyselo
Bílé fazole nakyselo je pokrm, který se připravuje z namočených fazolí, které se vaří do měkka spolu s bobkovými listy a novým kořením. Tento jídlo má osvěžující kyselou chuť a je i...
Dýně na kyselo (jako okurky)
Vyzkoušejte originální recept na dýni na kyselo, který vám přinese nový způsob, jak využít tuto zeleninu. Dýně připravená tímto způsobem se stává skvělou ochutnávkou inspirovanou tradiční...