Zvěřinové kuličky se zakysanou smetanou
Zvěřinové kuličky v jemné smetanové omáčce kombinují osobitou chuť zvěřiny s krémovou delikátností. Mleté maso ze zvěřiny se tvaruje do kuliček, které se nejprve opékají a následně se dusí...
Zvěřinová omáčka
Tato hustá a silná omáčka se hodí například ke kančímu guláši nebo k srnčím steakům. Ke zvěřině se často podávají i omáčky z brusinek, povidel nebo šípků. Do této omáčky se přidává jalovec a odřezky a kosti, takže získá sytější zvěřinou chuť.
Podobné recepty jako Zvěřinová omáčka
Zvěřinový guláš
S příchodem podzimu nastává sezóna zvěřiny, a jedním z oblíbených pokrmů, jak ji servírovat, je zvěřinový guláš. Tento pokrm se vyznačuje bohatou a intenzivní chutí masa...
Zvěřinové ragú
Zvěřinové ragú je lahodné jídlo vyrobené z chutného a aromatického jeleního masa, které se vyznačuje bohatou a intenzivní chutí. Dlouhé vaření tohoto pokrmu zaručuje, ž...
Krůtí na způsob zvěřiny
Připravte si lahodné jídlo z krůtího masa inspirované zvěřinou, které vás potěší svojí chutí a aromatem. Tento recept vám ukáže, jak na to....
Zvěřinové ragú s ovocem
Zvěřinové ragú s ovocem je lahodné jídlo, které vyniká svou intenzivní chutí a aromatem. Hlavní složkou je zvěřina, jejíž výrazná chuť je obohacena o sladké ovocné prvky. Nezbytnou s...
Zvěřina na červeném víně
Zvěřina na červeném víně je skvělým pokrmem, který dokonale odráží podzimní a zimní sezónu. Toto maso, pocházející z volné přírody, se vyznačuje nezaměnitelnou chutí, která je jemně nasládl...
Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)
Kančí svíčková, která se může připravit i z jiné zvěřiny, je tradiční sváteční pokrm naší kuchyně. Tento recept nabízí možnost ochutnat svíčkovou omáčku v netradičním pojetí, kdy míst...
Zvěřinová panenka (hřbet) s houbovou omáčkou
Zvěřinová panenka je lahodné maso, které se nejprve pečlivě osuší a připraví odstraněním blan. Následně se dochutí solí a pepřem a opéká se na rozpáleném oleji, aby získalo...
Zvěřinové klopsy
Zvěřinové klopsy jsou lahodným pokrmem, který můžete připravit z různých druhů zvěřiny, jako je srnčí, daňčí, jelení nebo černá zvěř. Základem je dobře vybraná zvěřina, například...
Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami
Zvěřinová roláda je lahodné pokrm připravené z jemné zvěřinové kýty. Nejprve se kýta důkladně očistí, omyje a nakrájí na plátky, které se následně naklepou a dochutí kořením na divočinu, p...
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Marináda na zvěřinu je příprava, která dodává tomuto masu z volně žijících zvířat skvělou chuť a jemnost. Zvěřina, i když je méně tučná, má tužší strukturu, a proto je marinování klíčové...
Pečeně z divočáka
Pokud máte rádi zvěřinu, jistě vás nadchne pečeně z divočáka. Tento delikátní pokrm se vyznačuje bohatou chutí a vůní, a k jeho přípravě se používá kvalitní červené víno, které dodá masu j...
Hovězí kostky na způsob zvěřiny s brusinkami
Hovězí kostky na způsob zvěřiny s brusinkami je pokrm, který dokonale vystihuje podzimní atmosféru plnou lesních chutí a aromat. Tento recept ukazuje, jak i z běžného ho...
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou je chutné jídlo, které představuje kousky marinovaného masa spojené se zeleninou a houbami. Maso je nakrájeno na vhodné kousky, zatímco cibule a žam...
Knedlík ke zvěřině
Knedlík ke zvěřině je lahodný přílohový pokrm, který se výborně hodí k jídlům ze zvěřiny. Jeho základ tvoří kostky rohlíků, které se smíchají s osmaženou cibulí a jemně povařené směsi ml...
Kančí žebírka na víné a jalovci
Kančí žebírka na víně a jalovci jsou chutným pokrmem, který kombinuje bohatou chuť masa s jemnými tóny zeleniny a koření. Při přípravě tohoto jídla se nejprve očistí a nakrájí zele...