Zvěřinové ragú
Zvěřinové ragú Z chutného a aromatického jeleního masa můžeme připravit výborné ragú s bohatou chutí. Dlouhá příprava zajistí, že bude maso krásně měkké a všechny chutě se správně propojí.
Podobné recepty jako Zvěřinové ragú
Zvěřinové ragú s ovocem
Zvěřina je zajímavá svou výraznou vůní a chutí. Tu v tomto ragú ještě podpoříme přidáním ovoce. Nesmí chybět brusinky, které se zvěřinou tvoří osvědčenou kombinaci, a méně obvyklá šťavnatá mochyně se sladkokyselou chutí.
Podobné recepty jako Zvěřinové ragú s ovocem
Jelení ragú recept
Krok 1: Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě oloupané cibule nakrájíme nadrobno. Krok 2: Všechno koření rozdrtíme nahrubo ve hmoždíři. Maso, pokud má blány, odblaníme a nakráj
Podobné recepty jako Jelení ragú
(nejen) Hovězí ragú
Přidáme protlak, který s masem a zeleninou promícháme, přilijeme vývar, přidáme koření a necháme vařit doměkka. Během vaření občas promícháme a podlijeme dle potřeby. Ragú nezahušťujeme moukou, tekutinu přiléváme přiměřeně hustotě omáčky.
Podobné recepty jako (nejen) Hovězí ragú
Dančí ragú s lesním ovocem s ndýchaným celozrnným ...
Příjemně pikantní a zároveň sladká ovocná omáčka totiž k jemnému dančímu perfektně ladí a byla by škoda se o tuto mimosezonní lahůdku připravit. Mražené ovoce nechte rozmrazit při pokojové teplotě. Cibuli, mrkev, celer a petržel oloupejte a nakrájejte na 5mm plátky. Dančí očistěte a nakrájejte na 3c
Podobné recepty jako Dančí ragú s lesním ovocem s ndýchaným celozrnným ...
Jelení hřbet a ragú s růžičkovou kapustou a celerem ...
Podle níže uvedeného postupu to hravě zvládnete. Aby se maso odlehčilo, vybrali jsme k němu coby přílohu příjemně voňavou kombinaci růžičkové kapusty, celeru a žampionů. Z bylinek nechybí muškátový oříšek a čerstvý rozmarýn. Očištěný jelení hřbet osolte a opepřete.
Podobné recepty jako Jelení hřbet a ragú s růžičkovou kapustou a celerem ...
Zvěřinové ragů
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a hrubě nastrouhanou zeleninu, pak přidáme koření a maso. Necháme mírně opéci, pak podlijeme polovinou vína, dokořeníme strouhanou citronovou kůrou a dusíme. Potom přilijeme vývar, přidáme brusinkový kompot a ocet a znovu dusíme, až je maso úplně měkké.
Podobné recepty jako Zvěřinové ragů
Podzimní jelení ragů recept
Krok 1: Jelení maso nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a vetřeme do masa marinádu. Krok 2: Maso následně vložíme zakryté do chladna na 24 hodin, ale lépe až na 48 hodin. Krok 3: V hrnci si orestujeme na kostičky nakrájený uzený špek a po vypečení tuku přidáme nahrubo nakrájené cibule a opečeme do hněda.
Podobné recepty jako Podzimní jelení ragů
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách - recept: V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a
Podobné recepty jako Ragú z divočáka na švestkách
Rychlé ragú z divočáka v multifunkčním hrnci
Maso na toto ragú se nemusí nakládat, tlakový hrnec si s prolnutím chutí nádherně poradí. Pokrm lze samozřejmě připravit i delší dobou úpravy, v pomalém hrnci. Koření na divočinu mám namleté a namíchané v tomto poměru podle mojí babičky : 1 špetka muškátového oříšku. 1 špetka muškátového květu. 2 šp
Podobné recepty jako Rychlé ragú z divočáka v multifunkčním hrnci
Daňčí ragú recept
Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit chuť, tak snad bude chutnat i vám.
Podobné recepty jako Daňčí ragú
Srnčí směs (ragú) na zelenině recept
Krok 1: Srnčí maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na stejně velké kousky. Dáme ho do misky, přidáme lžíci oleje, koření, sůl, vše promícháme a necháme uležet (možno i přes noc). Krok 2: Mezitím si oloupeme cibuli, nakrájíme jí na osminky a vložíme do hrnce na horký olej, přidáme na kostky nakrájený š
Podobné recepty jako Srnčí směs (ragú) na zelenině
Srnčí ragú od Sofie recept
Krok 1: 1.den: 3/4 kg srnčího masa, mrkev, celer, cibule - na kostičky, koření Divočina (1/2 sáčku), trochu vody (2 dcl), octa (1/2 dcl), soli, cukru. Krok 2: Maso nakrájíme na větší kostky, ostatní suroviny svaříme v kastrůlku - dochutíme podle potřeby, chuť by měla být trochu silnější, zelenina na
Podobné recepty jako Srnčí ragú od Sofie
Domažlické vepřové ragú recept
Jemné vepřové ragú přímo láká k vyzkoušení. Variant můžete najít hned několik, každá rodina má svůj osvědčený recept. My pro vás máme inspiraci, jak ho dělají na Domažlicku - s hráškem, vajíčky a kyselou okurkou.
Podobné recepty jako Domažlické vepřové ragú
Ragú z divočáka recept
Ragú je voňavé, velice šťavnaté a s plochýma těstovinama a vložkou z hub, česneku a rozmarýnu moc dobře chuťově ladí. Šťávy má ragú hodně, část se vsákne do těstovin, část je na fotu skryta pod nimi. Příště bych šťávu malinko a opatrně zahustila troškou mouky.
Podobné recepty jako Ragú z divočáka
Kančí ragú s brusinkovou omáčkou recept
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky, opepříme, přidáme rozmarýn, tymián a zalijeme olivovým olejem. Promneme a v zakryté nádobě a chladnu necháme den i dva odpočívat. Krok 2: V kastrolu rozpálíme kousek másla, přidáme na střední kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a necháme pustit barvu. Krok 3:
Podobné recepty jako Kančí ragú s brusinkovou omáčkou
Srnčí ragú s opečeným bramborem
Krok 1: Na oleji zpěníme cibulku se slaninou. Do základu přidáme utřený česnek a nakrájenou mrkev na půlkolečka. Přidáme koření, rajský protlak a maso. Orestujeme a podlijeme vínem, případně i vodou. Dusíme cca 90 min. Krok 2: Pokud je maso měkké, necháme vyvařit přebytečnou vodu, zbyde čistý základ
Podobné recepty jako Srnčí ragú s opečeným bramborem
Srnčí ragú z plece recept
Krok 1: Srnčí maso nakrájíme na přibližně stejně velké kostky, a slaninu na menší kostky. Maso smícháme s kořením a vložíme nejlépe do druhého dne do lednice uležet. Krok 2: Do hrnce dáme rozehřát polévkovou lžíci vepřového sádla a vložíme na jemno nakrájené cibule, slaninu a opečeme vše do zlatova.
Podobné recepty jako Srnčí ragú z plece
Kančí ragů s brusinkami recept
Krok 1: Kančí plec naporcujeme na stejnoměrné kostky. Mletým kmínem a solí bohatě potřeme naporcovanou plec. Maso uložíme nejméně na 5 hodin do lednice. Krok 2: Maso prudce opečeme na rozpáleném sádle v hrnci, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a podlijeme masovým vývarem a přidáme bobkové listy, sůl
Podobné recepty jako Kančí ragů s brusinkami